Atax lerin gerçek yüzü

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Atax lerin gerçek yüzü

Mesaj gönderen complex »

Adam koyduğu resimle rezil oldu. :D
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

complex yazdı:Adam koyduğu resimle rezil oldu. :D

Ben dedim iste saolsun kendi kendisini bitiriyor bize is kalmiyo :D
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
Unforxdoctr
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Unforxdoctr »

50 kişi 2 kişiyi kesmiş foruma bunu üstünlük olarak koyuyor yav hakkaten var sizde de neyse açmıyım ağzımı atax loncasına mı dadandınız şimdi bir belanızı alın da başka serverlere gidin birazda onlar çeksin sizi
Şifaxanıl
Fuji [ Ejder Asa]
Aydıncıkxanıl [ Latif]

Senet Sözümdür, Adım İmzadır. :)
Kullanıcı avatarı
SanCakTR17
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SanCakTR17 »

Ata'lar boşverin sataşmalara kulak asmayın.İlk baş bize saldırdılar sonra baktılar bunlar bizi eziyor şimdi yeni hedefleri sizsiniz. :D

~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
Kullanıcı avatarı
Devran
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Devran »

SanCakTR17 yazdı:Ata'lar boşverin sataşmalara kulak asmayın.İlk baş bize saldırdılar sonra baktılar bunlar bizi eziyor şimdi yeni hedefleri sizsiniz. :D
Size Tahammül Edemeyip arz oldular :) Bizde sunucudan şutlicaz Allahın izniyle
Nice insanlar gördüm üstlerinde İtem yok. Nice İtemler gördüm içlerinde insan yok. © Copyright 2010 ;)

Resim

Ataxkaptan - Ataxdevrankaptan - Ataxulutürk
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen daywalker »

yav bu efeler tam dönek :D
bugün 1-2 efeyi lodos klanında gördüm :D :D
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
HEARTxOFxSPACES
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen HEARTxOFxSPACES »

Efelerxreis yazdı:Atax loncası sancağın eski ve önde giden loncalarından biridir.Bunu herkez bilir.Zaten sancak sunucusunda öyle ahım şahım bir lonca olmadığı için bunlar kendinilerini birşey sanmaya başlamışlar.Biz 2 aylık lonca olmamıza rağmen Atax ve yanlarında bulunan lodosları 7*8 defa üstümüze gelmelerine rağmen kestik.Aralarında savaşı izleyen Xxyanluzxefexx gibi oyuncularda buna şahittir.

Ben buraya savaş gurubu olarak gelmedim kafa dinlemeye geldim.Atax ler bana karşı cephe aldı ama hafife alınacak biri değilim.Bunu 2 ay içerisinde de gördüler.Bundan snra Loncama KLANI ve MODU yasaklıyorum,taki loncam klan için hazır olana kadar.Efeler artık yapıcı deil,Atax ler gibi YIKICI bir takım haline tarafımca getirilecektir.Bundan sonrasına hodri meydan diyorum.

Atax leri kesti kestiğimiz yer ve işte onların kesemdikleri bir avuç biz;

Resim

Hani bana burası tılsım veya başka sunucu deil burası sancak diyorsunuz ya.Hayatımda gördüğüm en ezik sunucu hayatımda gördüğüm en ezik lonca sizsiniz.Kesilipte bölgeden biz kestik diye hava atmak bunun en büyük göstergesidir.Bundan snra karşınızda başını dinlemek için uykuya yatmış bir Reis değil.Tatlı uykusundan Uyandırılmış bir Koca Reis Göreceksiniz.

Efelerxreis
La ordaki 9 akçe güzelmiş la akçe sistemi gelmiş bizim haberimiz yok o akçeyi kim veriyor bi sölesene ;)

Foto harbi saçmalık aslında bir gm bu foto yüzünden banlamalıdır. Efelerxreis çarını
yNçRxSPaCeXResimyNçRxSPaCeX
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

HEARTxOFxSPACES yazdı:
Efelerxreis yazdı:Atax loncası sancağın eski ve önde giden loncalarından biridir.Bunu herkez bilir.Zaten sancak sunucusunda öyle ahım şahım bir lonca olmadığı için bunlar kendinilerini birşey sanmaya başlamışlar.Biz 2 aylık lonca olmamıza rağmen Atax ve yanlarında bulunan lodosları 7*8 defa üstümüze gelmelerine rağmen kestik.Aralarında savaşı izleyen Xxyanluzxefexx gibi oyuncularda buna şahittir.

Ben buraya savaş gurubu olarak gelmedim kafa dinlemeye geldim.Atax ler bana karşı cephe aldı ama hafife alınacak biri değilim.Bunu 2 ay içerisinde de gördüler.Bundan snra Loncama KLANI ve MODU yasaklıyorum,taki loncam klan için hazır olana kadar.Efeler artık yapıcı deil,Atax ler gibi YIKICI bir takım haline tarafımca getirilecektir.Bundan sonrasına hodri meydan diyorum.

Atax leri kesti kestiğimiz yer ve işte onların kesemdikleri bir avuç biz;

Resim

Hani bana burası tılsım veya başka sunucu deil burası sancak diyorsunuz ya.Hayatımda gördüğüm en ezik sunucu hayatımda gördüğüm en ezik lonca sizsiniz.Kesilipte bölgeden biz kestik diye hava atmak bunun en büyük göstergesidir.Bundan snra karşınızda başını dinlemek için uykuya yatmış bir Reis değil.Tatlı uykusundan Uyandırılmış bir Koca Reis Göreceksiniz.

Efelerxreis
La ordaki 9 akçe güzelmiş la akçe sistemi gelmiş bizim haberimiz yok o akçeyi kim veriyor bi sölesene ;)

Foto harbi saçmalık aslında bir gm bu foto yüzünden banlamalıdır. Efelerxreis çarını
Oyle deme yav tek eglencemiz onlar, napariz biz onlarsiz :lol:
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
Hanzala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Hanzala »

Vahit yazdı:Efelerreis bana bir açıklamasını yaparmısın
Akçe sistemi daha devreye girmemiş sende nasıl 9 akçe gözüküyor
Utanmıyormusun data dosyaları ile oynamaya koyduğun fotoda akçe paran var terbiyesiz :evil:
Kalkmış bide sağa sola çamur atıyor densiz :evil: :evil: :evil:

Vesselam

En güzel cevap susmaktır :) herkes kimin ne mal olduğunu biliyor salla :) canınızı sıkmaya hiç lüzum yok
Hanzala
KrigarE

Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
Efelerxleqend
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Efelerxleqend »

haha koptum su cevapları yazan bebelere o fotoda babi aliye giremiordu atax eziqleri geldikleri gibi yeri boyluolardı sonradan klandan meteor destek meteor yardım die bebe gibi ağladıklarını herkes bilio :D 4 tane sıfaları var orda 3 yiyo alayı hard bebesiniz hepiniz sonradan yetmeler anca bölgeden ötersiniz geçen handanın orda otutuoruz ataxbebeleri bölgeden böyle yazıolar Biraz eve ezioruz :D:D:D:D o günden sonra ne kdar bebe oldugnuzu anladım zaten lodosta ne kdar bebe varsa toplamışlar kale basmaya gelmişler :D olmayan efeleri kesiorsunuz hayal dünyasında yasıorsunuz :D bebenin teki var oyunda ismi line mdir nedir cocuk cocuk konusuordu bölgeden efelerxreis 2 attı sesi solugu kesildi :D zmanla sizde susmayı öğrenceksiniz
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön