OYUNA NELER OLMUŞ BÖYLE :D
OYUNA NELER OLMUŞ BÖYLE :D
Oyunu yaklaşık bi 5-6 yıl önce bırakmıştım şimdi bi gireyim dedim oyuna neler olmuş böyle herşey değişmiş 39 level di en son şimdi 49 olmuş kütük yaran falan değeri kalmamış
zırhlar falan değişmiş kimse kimsenin görevine yardım etmez olmuş kurt mağarı önü o görev grupları yalan olmuş oyunun tadı kaçmış bence eskiden herkes herkesin gelişmesini isterdi muhabbetler çok güzeldi eğlenceliydi şimdi herkes kibirli ve bencil bence o 39 luk eski zamana geri dönüş için bi server açılmalı sadece 39 level olacak en son level böyle çok cıvığı çıkmış oyunun
Re: OYUNA NELER OLMUŞ BÖYLE :D
Bide ben oynadığım zamanlar Eminönü veya Teşkilattı sanırım 5 -6 yıl önce hatta dahada fazla olabilir bu 2 sunucudan birinde Göktürk ler falan vardı Lonca sistemi yoktu o zaman hatırlayan varsa GÖKTÜRK leri yorum yazsın ne günlerdi ya herkesin isminin önünde Göktürk tagı vardı ahhh ah ne günlerdi bee
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Oyunun eski oyuncuları kalmadı kardeş. Herkes başka diyarlara göç etti.
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Umut bu toprakları terk etti.
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Kapitalizm bu oyuna da bulaştı.
5-6 yıldır girmedigin bi oyundan bahsediyosun.Kütük yaran kurt mağara önü görev grupları bunları beklemen saçmalık tabiki oyun gelişecek yeni silahlar bölgeler çıkacak oyunun eski bölgeleri kolaylaşacak dedigin yardımlaşma konusundaki düşüncem yeni oyuncular armut piş azıma düş olmuş yeni başlayan bile kenana migrata y2 arıyor. Hani toplanıp girelim keseriz mantıgı yok tabiki eski oyuncularda o kadar emek verip karakterlerini dizmişler yeni gelen adamıda bedavaya diziyorlar. Bazı insanlar yardımı bile hak etmiyor yani birazda bu yönden bakın olaya çok yaşadım yardıma giderken yeni başlayan adamın hs sordugunu y2 varmı diye sordugunu.. neyse benden bu kadar iyi forumlarKassam yazdı:Oyunu yaklaşık bi 5-6 yıl önce bırakmıştım şimdi bi gireyim dedim oyuna neler olmuş böyle herşey değişmiş 39 level di en son şimdi 49 olmuş kütük yaran falan değeri kalmamışzırhlar falan değişmiş kimse kimsenin görevine yardım etmez olmuş kurt mağarı önü o görev grupları yalan olmuş oyunun tadı kaçmış bence eskiden herkes herkesin gelişmesini isterdi muhabbetler çok güzeldi eğlenceliydi şimdi herkes kibirli ve bencil bence o 39 luk eski zamana geri dönüş için bi server açılmalı sadece 39 level olacak en son level böyle çok cıvığı çıkmış oyunun
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
tamam sen en iyisisin şimdi f.k of.rising96 yazdı:
5-6 yıldır girmedigin bi oyundan bahsediyosun.Kütük yaran kurt mağara önü görev grupları bunları beklemen saçmalık tabiki oyun gelişecek yeni silahlar bölgeler çıkacak oyunun eski bölgeleri kolaylaşacak dedigin yardımlaşma konusundaki düşüncem yeni oyuncular armut piş azıma düş olmuş yeni başlayan bile kenana migrata y2 arıyor. Hani toplanıp girelim keseriz mantıgı yok tabiki eski oyuncularda o kadar emek verip karakterlerini dizmişler yeni gelen adamıda bedavaya diziyorlar. Bazı insanlar yardımı bile hak etmiyor yani birazda bu yönden bakın olaya çok yaşadım yardıma giderken yeni başlayan adamın hs sordugunu y2 varmı diye sordugunu.. neyse benden bu kadar iyi forumlar
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Göktürkler Teşkilat'ın en eski loncalarından biriydi.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: <LIL>
Merhaba
Teşkilat sunucusunda eskiden çok iyi loncalar çok iyi dostluklar vardı.Göktürkler'de bunlardan biriydi eski günler burnumda tütüyor :roll:
Teşkilat sunucusunda eskiden çok iyi loncalar çok iyi dostluklar vardı.Göktürkler'de bunlardan biriydi eski günler burnumda tütüyor :roll:
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: Gölge Haramileri
Oyundaki kapitalizm ve egoculuk seni senden alır seni sana sensiz verir.