Eski ölüm oyunu etkinliklerinde "Sakinleştirme" yeteneği olmadan giren şifacı yoktu.. Gümüş ve Bronz akrepler gönderilirdi etkinlik salonuna etkinlik çok uzadığı zaman ve akreplerin gittiği şifacı sakinleştirme yapıp rakibini katalizör etkisi ile öldürürdü Ne günlerdi .. Taa ki Mevlüt Dinç ayrılana kadar ! :shock: ops:
BunudaBanlayin yazdı:Eski ölüm oyunu etkinliklerinde "Sakinleştirme" yeteneği olmadan giren şifacı yoktu.. Gümüş ve Bronz akrepler gönderilirdi etkinlik salonuna etkinlik çok uzadığı zaman ve akreplerin gittiği şifacı sakinleştirme yapıp rakibini katalizör etkisi ile öldürürdü Ne günlerdi .. Taa ki Mevlüt Dinç ayrılana kadar ! :shock: ops:
Hacı Eskiden bahsediyorsun çok güzel ama bugün artık eskisi gibi değil. moda bize değil biz modaya uyacaz.
Mevlüt Dinç olayına gelince, Mevlüt Avrupa'da yazarlık yapıp türkiyede oyun üreten belli başlı bir kurulum programcısıdır.Adam ekmeğine parasına bakarak işini yapar.Ha duygusal yönden bakarsan; Eski ikv yi bende çok özledim.Artık bu illet oyunu bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum :S