İKV'ye Geri Dönme Fikri
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: revenge of nobility
Re: İKV'ye Geri Dönme Fikri
Aaa gölgelerde burdaymış 
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
ARtık eskisi gibi oyuna giremiyoruz bizde ahmetim.zamanım oldukça giriyorum.Bu aralar çoğunlukla Idavut adlı nickimdeyim.Girersem beni gördüğün zaman mutlaka ses verSahraALMORA yazdı:KARADAVUTs yazdı:Vayy be . Ahmetim i forumda görmek ne güzelUgLyMeeDLy yazdı:İkv ' yi bırakalı yıllar oldu.. yıllar sonra foruma bakmak aklıma gelirken bu konuyu gördüm.
Umut efendi hala bu oyunu oynuyorsa bence sende dönüp oynamalısın ..![]()
Eskilerden birilerini yıllar sonra forumda görebilmek güzel.
UgLyLİDER - MeeDLy - IIRoTiNDaII - AzAdGeri dön la . O Eski Günleri özledim la ben
Savaşları, bölgeleri , muhabbetleri vs. vs . özledim özellikle dostlarımı oyunda sadece görmek yetiyordu bana
![]()
aah ah güzel olan da o dostluklardı zaten müthiş vakit geçiyordu yahu ben de çok özledim :| dönüş yaptım bikaç gün önce ama eskilerden tanıdıklarım kalmamış tabii pek.. yine de tam gaz devam !![]()
XxTrAbZoNxX yazdı:Aaa gölgelerde burdaymış
Gölgelerin gücü adına
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: revenge of nobility
Herkez başka yerlere dağıldı zaten tadı da kalmadı bir oyuna yıllarca yenilik gelmez mi :idea:
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Gölge Haramileri
XxTrAbZoNxX yazdı:Herkez başka yerlere dağıldı zaten tadı da kalmadı bir oyuna yıllarca yenilik gelmez mi :idea:
Yola çıktıklarıyla yolda bulduklarını birbirine değiştiren mevlüt dince söylemek lazım bunu aslında
- QSOMEGOSALENQ
- Teşkilat Neferi
Keşke fuarda yanlışlıkla gorseydim gitme diyeydim kal diyeydim sonrası muamma
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp
SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

Tanıdığımı sanmıyorum fakat bu oyun sadece tek bir amaçla oynanmıyor bana göre, bir çok faydasıda oluyor.Yeterli seviyede ilerledikten sonra dostluklar,daim olan kardeşlikler,duygulandıracak ölümsüz anılar ve paylaşımlar.. bir çok şey sayabilirim.Sadece oyun olarak görmediğini görebiliyorsan başla hemen mutlaka yeni daim olan kalıcı dostluklar bulursun ama çok nadir diyebilirim sadece aradığın yeri bulman gerek bol şans eski nefer bol şans.
[→]ukde
[→]Ukde
[→]IIıUKDEıII
⌂ Yıldım Kahpe Dosttan.Aşığım Düşman Mertine..

İKV Camiaasına'[Uzun bir ara verdi.] (18.07.2015)
[→]Ukde
[→]IIıUKDEıII
⌂ Yıldım Kahpe Dosttan.Aşığım Düşman Mertine..

İKV Camiaasına'[Uzun bir ara verdi.] (18.07.2015)