*YARDIM EDİN*

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DELPIERROHIKMET
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

*YARDIM EDİN*

Mesaj gönderen DELPIERROHIKMET »

artık eminönüde tanıdığın olmadan çemberlitaş atmak çok çok zorlaştı şifacı olmama rağmen fundilerim tam eldiven pant asa mor bide iksir içiyom m2 şifa var şifam 1800 geliyo bide şifabiligis(I) tılsımım var daha önceden gaf x sut kesmiş biliyo olmama rağmen kimse guruba almıyor sadece ordan geçen şifa kasan insanlar gurup atıyor oyunda bana yardım edecek varmıdır SUNUCU EMİN ÖNÜ :shock: :shock: :o :o
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Üstadlar

Re: *YARDIM EDİN*

Mesaj gönderen vahdet »

Her yerde işlerin yüzde 90i tanıdık la döner kardeş.
Özellikle gerçek hayatta. Tanıdık varsa her yerde kolay is makam mevki bulursun. Yoksa avcunu yalarsın. Herkes tanıdığını alır ona torpil yapar. Onun işini görür. İstisnası vardır ama çok az.
Kullanıcı avatarı
DELPIERROHIKMET
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

kardeşim oyunda biraz değil nerdeyse hekez tanıdığını alıyor hs aynı bazen daha düşük adam 2günde yarı fullüyor çarı biz boş hala boş yani yardımlaşma duygusu yok oldu artık oyuna yeni başlayanları kaybediyoruz oyun yerinde sayıyor :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Kullanıcı avatarı
Materyalist
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Materyalist »

39 olsaydı emin ol kimseye yalvarmazdın aksine şifacısın diye onlar yalvarırdı sana alman ok ucu şifacımla zaten oyunun en iyilerindendim :D
Oyunda farklı sunucularda adımı kullanan 2 karakter var ve 2'side değilim.
Bu karakterlerin neden ve niçin adıma hesap açtığını bilmiyorum bilginize.
Kullanıcı avatarı
oLmazSaoLmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: We Are The Best

Mesaj gönderen oLmazSaoLmaz »

Merhaba,
Arz klanında nadir de olsa bölgeye giriyoruz /f xSinyoR yap oyundan gideceğimiz zaman seni de çağırırız.
• xSinyoR #

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
DELPIERROHIKMET
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

sinyor oyunda mesaj attım cevap vermedin
Kullanıcı avatarı
DELPIERROHIKMET
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

artık 39devri kalktı :D
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Seni bölgeye almıyorlar diye sitem etmen yersiz. Tabii ki tanıdıklarını alacaklar neden tanımadıgı adamı alsınlar ki ? ihtiyacın olabilir ama şahsım adına konuşayım tanıdığım insan dururken yabancıyı almam gruba tabi şöyle bir durum da var misal tanıdığım insan oyunda olmayabilir başka bir işi olabilir vs. seni de oyun içerisinde dürüst temiz bir insan olarak gözlemlemiş olurum tabii ki davet ederim gelmek istersen. Ama diğer türlü beni almıyorlar diye sitem edilecek bişey yok ortada biraz daha insanlar ile ilişkilerinde samimiyete önem vermelisin.
Kullanıcı avatarı
DELPIERROHIKMET
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

SeRRuh yazdı:Seni bölgeye almıyorlar diye sitem etmen yersiz. Tabii ki tanıdıklarını alacaklar neden tanımadıgı adamı alsınlar ki ? ihtiyacın olabilir ama şahsım adına konuşayım tanıdığım insan dururken yabancıyı almam gruba tabi şöyle bir durum da var misal tanıdığım insan oyunda olmayabilir başka bir işi olabilir vs. seni de oyun içerisinde dürüst temiz bir insan olarak gözlemlemiş olurum tabii ki davet ederim gelmek istersen. Ama diğer türlü beni almıyorlar diye sitem edilecek bişey yok ortada biraz daha insanlar ile ilişkilerinde samimiyete önem vermelisin.

tamamda bazıları hs düşük diye bazılarıda tanıdık değil diye almıyolar olsun alalım diyen insanlarda bize denk gelmiyo :lol:
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Merhabalar

Öncelikle nasıl bir duygu yaşadığını anlayabiliyorum, defalarca bölgeye giden biri olarak şunu diyebilirim. Grup bölgesinde şifacıların çok ful olması gerekli değil, üstleri ful ibni sina bile boss keserken cevriye iksir içersen rahat rahat kesilir. Fakat işte oyunda tamamen dış görüşüne bakıyorlar. Sana tavsiyem oyunda bir yere varabilmek için, savaşçı oynamayı öğren ilk olarak tek item shenle, karayla dirençlerini 1000'le seri oynadığın sürece zorluk çekmezsin savaşçıyı fulle ve savaşçını fullerken içerde büyücüler napıyor şifacılar napıyor tam olarak kavra. Real olarak tılsım satıyorlar meteorit 1 tılsımı al, Büyücünüde fulle kendi imkanlarınla 1 adet tılsımda sen bas parayla aldığın tılsımı geri aldığın fiyata çok rahat satarsın. İşi özet geçim bu oyunda yada dostun olcak yada paran, Bol şans !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön