Ne Yapmalıyım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
LeGaLL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Bey

Ne Yapmalıyım

Mesaj gönderen LeGaLL »

Adam çok yakın abim gibi. Dün 300 küsür m 2 adet ma göz elek 1 tılsım ve m2.5 hedef göz çaldı. Sonra da çarları sildi. Allahtan pluslu çar olduğu için çarları kurtardım ama gerisi para fln herşey gitti. Ne yapmalıyım ??

Kanıtlarım da var.
Desteğe mesaj atmadım konuda kilitlenmese sevinirim. (Desteğe neden mesaj atmadığımı biliyorsunuzdur...)
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

İyi oyunlar.
Bu arada oyuna tekrar tutunmamı sağlayan ve bırakmamam için yrdm eden loncam BAHTİYAR LONCASI MAQRADY LOGİ CHASTER VE DİĞER TÜM ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM. ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN :)
Zümrüd-ü Anka ölse de kimse gidip baykuşun gölgesine sığınmaz.
ASCLEPIUS
DOGUlBEY
Kullanıcı avatarı
DELPIERROHIKMET
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Re: Ne Yapmalıyım

Mesaj gönderen DELPIERROHIKMET »

BAHTİYAR LONCASI <3 <3
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Merhabalar

Öncelikle geçmiş olsun, ne yazık kı değerli destek ekibimiz bu tür olaylara destek vermiyor. 1 ay önce benimde başıma geldi, 5 gün destekten mesaj gelmedi çalan kişi bağıra bağıra ! Çaldığını söylese bile uğraşmıyorlar. Ben'de gerekli kanıtlar vardı, çalan kişi çaldığını dahi söylemişti ama malesef sonum hüsran bitti. Mahkemeye verim mi dersen, savcılığa ona buna para verim derken işin içinden çıkamazsın. Kesin olarak bi sonuç bile alamazsın giden geri gelmez.Oyunda alan var mı diye sorarsanda var kardeşim tanıdıkları oluyor ekipten alıyorlar buna şahit bile oldum başıma geldi çünkü. Tekrardan geçmiş olsun kardeşim bu oyunda baban dahi olsa yüz yüze görmedikçe tanımadıkça kimseye güvenme bişey verme he vermedin diye küsüyolarmı yol açık dersin gönderirsin, tabi bu saatten sonra oynayasın kalır mı bilemem.
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

Devir Çok kötü kardeş.Artık kime Güveneceğini bilemiyorsun,En iyisi şifreni kimseye vermemek.
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Ciao
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ciao »

Önce soğuk bir su iç sonrada insanlara daha az güven hadi iyi günler sana
LatveriA
Dev Ana'nın Gözdesi
Dev Ana'nın Gözdesi

Mesaj gönderen LatveriA »

Hesap güvenliği size ait olduğu için, hesap paylaşımı yapmanız durumunda yaşanabilecek sorunlardan siz sorumlusunuz. Alışveriş ile çalınan eşyalara destek birimlerimiz bir işlem yapamamaktadır.

Konunun devamı halinde başlık açmamanızı rica ederim.
Teşekkürler
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön