SELAMIN ALEYKÜM ABİLERİM ABLALARIM BEN MEHMETCAN ÖNCELİKLE ZAMAN AYIRIP OKUDUGUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BEN BU OYUNU BETA ZAMANINDAN BERİ OYNUYORUM ŞUAN YAŞIM 18 DÜŞÜNÜN 8 SENEDİR FAKAT OKUDUGUM İÇİN OYUNA BAZEN ARA VERMEK ZORUNDA KALIYORDUM BU YÜZDEN HEP GERİ KALDIM. BENİM ANLAMADIGIM KONU DAHA 1 DİZİLİ KARAKTERİM BİLE YOK BUNCA SENEDİR OYNAMAMA RAĞMEN BENMİ BİRYERDE HATA YAPIYORUM ANLAMIYORUM BÜYÜKLERİMİN AKIL VERİCEGİNDEN EMİNİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDER İYİ AKŞAMLAR DİLERİM
İKVTEAMKİNGBLADE
FİRSTMAGE
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp...
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
Re: Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp...
Kıyamet asa bas. Üzerine m1 üret. Sonra Çemberlitaşa gir. Üstünü fulle. Özel mesaja bakar misin
-
- Acemi Savaşçı
8 senede basamadık birşey bundan sonramı basıcazvahdet yazdı:Kıyamet asa bas. Üzerine m1 üret. Sonra Çemberlitaşa gir. Üstünü fulle. Özel mesaja bakar misin
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
Sifaci gir ozaman 1 haftada fullersin.
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Gölge Haramileri
Ama Şifacı da artık eskisi gibi fullenmiyor.Ben 2 aydır dizmeye çalışıyorum dizilmiyo
Savaşcı veya şifacı karekter düzüp ileri adımlara atabilirsin tam olarak yazamam sana şuan belki anlamışsındır.Tam yaşadığın şeyleri bilmediğim için nerde nasıl hata yaptığını bilemem.Hayırlısıyla tek kararlılık ve istikrarla yapacağına inanırsan kesin yaparsın bunda kuşku yoktur.Gerekirse dostların varsa ciddi ama ciddi dostların varsa yardım almayı dene ve talep zamanla geri ödersin sende bol şans nefer bol şans.
[→]ukde
[→]Ukde
[→]IIıUKDEıII
⌂ Yıldım Kahpe Dosttan.Aşığım Düşman Mertine..

İKV Camiaasına'[Uzun bir ara verdi.] (18.07.2015)
[→]Ukde
[→]IIıUKDEıII
⌂ Yıldım Kahpe Dosttan.Aşığım Düşman Mertine..

İKV Camiaasına'[Uzun bir ara verdi.] (18.07.2015)