4 Xenotım için Çapanoğlu=IISPoNGeBoBII un böyle yapacağını bilseydım aylar önce kesdiğim halde 4 xenotimi ben verirdim gitte bir daha oyuna gelme diye
Bi herseye karismasan olmaz yani dimi sirf. Post kasiyim diye herseye maydanoz oluyonSparineus yazdı:Spongebob turan abi galiba da onun savaşcısı çapanoğlu değil ki ? Büyükgazi onun ofansifi.
Yorum ve eleştiri kavramını öğrenmen gerek,küçük kardeşim.Burası forum,bunun farkına varman lazım.arzlodoss yazdı:Bi herseye karismasan olmaz yani dimi sirf. Post kasiyim diye herseye maydanoz oluyonSparineus yazdı:Spongebob turan abi galiba da onun savaşcısı çapanoğlu değil ki ? Büyükgazi onun ofansifi.
Geldi maydonoz :mrgreen:Sparineus yazdı:Yorum ve eleştiri kavramını öğrenmen gerek,küçük kardeşim.Burası forum,bunun farkına varman lazım.arzlodoss yazdı:Bi herseye karismasan olmaz yani dimi sirf. Post kasiyim diye herseye maydanoz oluyonSparineus yazdı:Spongebob turan abi galiba da onun savaşcısı çapanoğlu değil ki ? Büyükgazi onun ofansifi.
Ben hep burdaydım,birazcık mantıklı konuş.Seneye liseye geçeceksin biraz büyü artık.arzlodoss yazdı:Geldi maydonoz :mrgreen:Sparineus yazdı:Yorum ve eleştiri kavramını öğrenmen gerek,küçük kardeşim.Burası forum,bunun farkına varman lazım.arzlodoss yazdı:Bi herseye karismasan olmaz yani dimi sirf. Post kasiyim diye herseye maydanoz oluyonSparineus yazdı:Spongebob turan abi galiba da onun savaşcısı çapanoğlu değil ki ? Büyükgazi onun ofansifi.
ıyı lakap takmışsınız tepriklerarzlodoss yazdı:Geldi maydonoz :mrgreen:Sparineus yazdı:Yorum ve eleştiri kavramını öğrenmen gerek,küçük kardeşim.Burası forum,bunun farkına varman lazım.arzlodoss yazdı:Bi herseye karismasan olmaz yani dimi sirf. Post kasiyim diye herseye maydanoz oluyonSparineus yazdı:Spongebob turan abi galiba da onun savaşcısı çapanoğlu değil ki ? Büyükgazi onun ofansifi.
aynen haklısınbendensairolmaz yazdı:Spangebob ,sehzadem ,capanoglu vs vs salatalik loncasi mensuplari bunlarin hepsi birbirinin carlarina girerler vs atarlar yenerlerse ne ala ama yenildilermi araki bulasin hangisibile vs attigini ya mesut olur ya turan olur ya yagiz olur iyi bi sistem oturtmuslar en guzeli bilcem ne olduklarini uzaklascan