Yeni Başlangıç
- ruminative
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Yeni Başlangıç
Merhaba arkadaşlar oyunu çemberlitaş dönemi ile bırakmış idim ve anıların çektiği bir geri dönüş yapmak istiyorum fakat fark ettim ki eskisi kadar yardım edecek oyuncu sayısı bulunmuyor gibi. Soracaksınız karakterlerine ne oldu diye hepsinin şifresini unuttum tabii kullanıcı adlarınıda. Yani arkadaşlar mühim boss görevleri için yardım edecek arkaşlar var mı diye soracaktım 
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeni Başlangıç
Selamun aleyküm;
Oyuna tekrardan hoş geldin, genelde akşam - gece saatlerinde oyunda oluyorum, denk gelirsen şayet yardımcı olmaya çalışırım. Karakter adını da belirtirsen konuya güzel olur.
Sevgilerimle.
Oyuna tekrardan hoş geldin, genelde akşam - gece saatlerinde oyunda oluyorum, denk gelirsen şayet yardımcı olmaya çalışırım. Karakter adını da belirtirsen konuya güzel olur.

- ruminative
- Acemi Savaşçı
Ruminative oyun adım 
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
ruminative yazdı:Merhaba arkadaşlar oyunu çemberlitaş dönemi ile bırakmış idim ve anıların çektiği bir geri dönüş yapmak istiyorum fakat fark ettim ki eskisi kadar yardım edecek oyuncu sayısı bulunmuyor gibi. Soracaksınız karakterlerine ne oldu diye hepsinin şifresini unuttum tabii kullanıcı adlarınıda. Yani arkadaşlar mühim boss görevleri için yardım edecek arkaşlar var mı diye soracaktım
Merhabaruminative yazdı:Selamun aleyküm;
Oyuna tekrardan hoş geldin, genelde akşam - gece saatlerinde oyunda oluyorum, denk gelirsen şayet yardımcı olmaya çalışırım. Karakter adını da belirtirsen konuya güzel olur.Sevgilerimle.
Ben de çok sıkıntı çektim.Oyuna tutunmamı sağlayan dostum gerekli cevabı vermiş sana. Bekleriz

Afanesiyevo
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
- Lonca: Iıı Klasman ııI
Oyun içerisinde sürekli aktif bi oyuncuyum işim geregi eğerki 'pm' atarsanız gereken yardımı yapabilirim.
RamoII DrRamoI RamoI Iıı Klasman Iıı LONCASI
RamoII DrRamoI RamoI Iıı Klasman Iıı LONCASI
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Eminönü gibi bi sunucuda her zaman yardım bulabılırsın
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?