Yakın zamanda http://istanbulkiyametvakti.com/ diye bir site kurulmuş siz siz olun sakın ola bu siteden üyelik girişi vesaire yapmayın.Site tıpkı İKV nin sitesi gibi ancak İKV nin resmi sitesi istanbuloyun.com dur.Lütfen dikkatli olalım.
Bu arada sayın yöneticiler bu site hakkında eğer oyunun resmi sitesi değilse dava açmanızı rica ediyorum.Birçok kullanıcıyı mağdur edebilecek sahte bir site,sizlere bir çok kullanıcı kaybettirecektir
İKV'NİN SAHTE SİTESİ HAKKINDA![ÇOK ÖNEMLİ]
- Gecelerinsavasci
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
İKV'NİN SAHTE SİTESİ HAKKINDA![ÇOK ÖNEMLİ]
Darkranger
Metehan
Gecelerinsavasci
Metehan
Gecelerinsavasci
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Tek Yol İslam
Re: İKV'NİN SAHTE SİTESİ HAKKINDA![ÇOK ÖNEMLİ]
Öncelikle iyi günler böyle bir konu hakkında başlık açtıgın için çok saol kardeşim.
Bugün bende farkettim o siteye girip girişte yaptım fakat sonradan şifre deiştim buradan İkv yetkililerine ve ikv severlere sesleniyorum eger dediginiz gibi sahte bir site ise sakın olaki ID ve ŞİFRE girmeyin ben girdim ama şuan bişey olmadı inşallahta olmaz olursa direk mahkemeye başvuracagımdan İkv yönetiminin hiç şüphesi olmasın..
İyi forumlar..
xxMARAŞLIxx
Kahramanmaraşlı
oOoMARAŞLIoOo
Bugün bende farkettim o siteye girip girişte yaptım fakat sonradan şifre deiştim buradan İkv yetkililerine ve ikv severlere sesleniyorum eger dediginiz gibi sahte bir site ise sakın olaki ID ve ŞİFRE girmeyin ben girdim ama şuan bişey olmadı inşallahta olmaz olursa direk mahkemeye başvuracagımdan İkv yönetiminin hiç şüphesi olmasın..
İyi forumlar..
xxMARAŞLIxx
Kahramanmaraşlı
oOoMARAŞLIoOo
Kahramanmaraşlı xxMARAŞLIxx oOoMARAŞLIoOo