Sparineus yazdı:Şunu söylemeliyim ki dergi biraz daha uzun olmalı Çünkü 8.yıl özel sayıyı bir anda okuyup bitirmiştim ve bitirince üzülmedim değil.Oyun içinde ki bazı görev konuşmalarından alıntı yapabilirsiniz.Arzuhalcinin muhabbetleri mesela.10 numara giden bir yapım..
Dergimizi boş içerikler ile doldurmaktan ziyade anlamlı ve önemli noktalara değinilen konular bakımından seçici olmaya çalışıyoruz. Ancak öneriniz dikkate alınacaktır, teşekkürler
sniper94 yazdı:Hangi sayıda olduğunu hatırlamıyorum holdeki taşlarla ilgili olan hikayenin devamı gelirse güzel olur.
8. Yıl Beta Özel sayımızda ilk bölümünü yayınladığımız Eskiler ve Yeniler isimli hikayemiz sonraki sayılarda da devam edecektir.
kordugum yazdı:Ortiyle röportaj oyunun geleceğine dair
oTToMaNxBeDrOs yazdı:Başlıklar hariç diğer açıklama yazılarına desen eklemeyin eskitme gibi durdutmaya çalışmıssınız ama olmamış gözü yoruyor bunun yerine sayfalara eskitme uygulayabilirsiniz.
Önerileriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederiz.[/color]
Naçizane önerileriniz, eleştirileriniz için hepinize teşekkürler. Konuya daha çok katılımda bulunmanızı rica ediyorum. Geçmiş sayılarımızı gözden geçirerek her türlü öneride/eleştiride bulunabilirsiniz. Amacımız, önümüzdeki yayın sürecimizde uzun aralıklı olmasına rağmen yayınlandığı dönemlerde dergi içeriğinin doyurucu olmasını ve siz okuyucularımızın dergimizden daha çok keyif almasını sağlamaktır. Mobilsorun, örgütle senin ekibi bu, konuyu biraz renklendirin lütfen. (Ama "trollemeden" )
Röportaj konuğu olarak ise Muhammed Yeşilmen'den ziyade Kürşad Karamahmutoğlu'nu düşünüyorum, fakat ulaşmamız zor olabilir. Yine de önerileriniz doğrultusunda alternatifler belirleyeceğimizi söyleyebilirim.
Tekrar hepinize sonsuz teşekkürler, saygı ve sevgilerimle. Esen kalın.
Naçizane önerileriniz, eleştirileriniz için hepinize teşekkürler. Konuya daha çok katılımda bulunmanızı rica ediyorum. Geçmiş sayılarımızı gözden geçirerek her türlü öneride/eleştiride bulunabilirsiniz. Amacımız, önümüzdeki yayın sürecimizde uzun aralıklı olmasına rağmen yayınlandığı dönemlerde dergi içeriğinin doyurucu olmasını ve siz okuyucularımızın dergimizden daha çok keyif almasını sağlamaktır. Mobilsorun, örgütle senin ekibi bu, konuyu biraz renklendirin lütfen. (Ama "trollemeden" )
Röportaj konuğu olarak ise Muhammed Yeşilmen'den ziyade Kürşad Karamahmutoğlu'nu düşünüyorum, fakat ulaşmamız zor olabilir. Yine de önerileriniz doğrultusunda alternatifler belirleyeceğimizi söyleyebilirim.
Tekrar hepinize sonsuz teşekkürler, saygı ve sevgilerimle. Esen kalın.
Derginin en çok kayıp sırlar gibi gizem dolu konularını seviyorum. Şahsen bu bölümleri biraz daha artırırsanız daha bir istekle okuyacağıma eminim. Eğer ki Kürşad Karamahmutoğlu ile röportaj yapabilirseniz harika olur, oyunun baş mimarlarından biri çünkü kendisi. Şimdiden kolaylıklar dilerim, iyi çalışmalar.
Sunucularda ki loncaların geçmiş şampiyonalarda birincilikleri ve bireysel şampiyonaları kağıda dökecek arkadaşlar varsa dergide muthiş olurdu bu arada bayadır takip edemiyorum ikv de yenilikleri iple çekiyoruz.
kordugum yazdı:Bunları biliyormuydunuz bölümünü gerçekten bilinmedik bilgiler koyarsanız hoş olur ve hepsini düzgün bir şekilde derlerseniz
tşkkler.
İlgin için çok teşekkür ederiz "kordugum" muhakkak dikkate alacağız.
ikvmerdoII yazdı:Görev hikayelerini zincire göre yazabilirsiniz mesela her sayı için bölüm bölüm. Bence güzel olur ve ilgi
çekecektir.
Görev metinlerini birebir yazmamız hoş karşılanmaz zira bazı etkinlikler görev metinlerinden alıntılarla yapılıyor. Kafanda ne tür bir kurgulama var, biraz daha net ve açık bir şekilde yazarsan değerlendirmeye alabiliriz. Öneri için çok teşekkürler.
YasinKocamanca yazdı:Merhaba ,
Sunucularda ki loncaların geçmiş şampiyonalarda birincilikleri ve bireysel şampiyonaları kağıda dökecek arkadaşlar varsa dergide muthiş olurdu bu arada bayadır takip edemiyorum ikv de yenilikleri iple çekiyoruz.
Ekibimiz 2 kişiden mürekkep malumunuz, bu bizi bir hayli yoracaktır. Fakat yine de alternatif bir içerik olarak not alıyorum, teşekkür ederiz.
Konu günceldir, fikirleriniz bizim için değerlidir. Lütfen sadece göz atıp geçmeyin, fikirlerinizi de beyan edin. Zira bu dergiyi sizler için gönüllü olarak hazırladığımızı unutmayın. Saygı ve sevgilerimle.
Dergiler güzel olmuş. Gerçekten samimi söylüyorum. Forumda bir yere sabitlense güzel olur. Herkes her daim ulaşabilir. Yoksa öteki türlü ulaşmak çok zor.
vahdet yazdı:Dergiler güzel olmuş. Gerçekten samimi söylüyorum. Forumda bir yere sabitlense güzel olur. Herkes her daim ulaşabilir. Yoksa öteki türlü ulaşmak çok zor.
Teşekkürler vahdet. Bir kaç kez ilk yayınladığı esnada uzunca bir süre sabite aldı yönetici arkadaşlar. Fakat sürekli sabitte kalsın diyemeyiz. Sizin gibi takip eden arkadaşlarımız güncel tutarak, öneride bulunarak en üstlerde tutabilir konularımızı. Sevgilerimle.