Çalıntı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
rising96
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Çalıntı

Mesaj gönderen rising96 »

Merhaba,
Karakteri çalınıp geri alanlar vardır aramızda mutlaka nasıl bir yol izlediler neler yaptılar ? yardımcı olursanız sevinirim
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Re: Çalıntı

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Çalındıysa bunda yönetim değil oyuncu hatalıdır. Oyunun kurallarını okumanızı ve yeni karakter kasmanızı tavsiye ederim. Eğer elinizde belgeler varsa bilişim suçlarına gidip soruşturma başlatın ıp den hallederler.
Kullanıcı avatarı
alpay1994
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen alpay1994 »

DuMaNisTT yazdı:Çalındıysa bunda yönetim değil oyuncu hatalıdır. Oyunun kurallarını okumanızı ve yeni karakter kasmanızı tavsiye ederim. Eğer elinizde belgeler varsa bilişim suçlarına gidip soruşturma başlatın ıp den hallederler.

Daha geçenlerde bir arkadaşım keylogger yüzünden karakterini çaldırdı. Üstelik herhangi bir şekilde skype dan dosya alışverişinde vs bulunmadan. Burda da mı oyuncu suçlu? Yapma gözünü seveyim.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

alpay1994 yazdı:
DuMaNisTT yazdı:Çalındıysa bunda yönetim değil oyuncu hatalıdır. Oyunun kurallarını okumanızı ve yeni karakter kasmanızı tavsiye ederim. Eğer elinizde belgeler varsa bilişim suçlarına gidip soruşturma başlatın ıp den hallederler.

Daha geçenlerde bir arkadaşım keylogger yüzünden karakterini çaldırdı. Üstelik herhangi bir şekilde skype dan dosya alışverişinde vs bulunmadan. Burda da mı oyuncu suçlu? Yapma gözünü seveyim.
Suçlu demek biraz ağır olur ama kesinlikle hatalı olan oyuncudur. Karakter çalınmalarına yönetimin mağdura destek çıkması olanaksız nasıl bir suistimal edilir o sistem ve kaç oyuncunun elinden daha karakter çalınır farkında mısınız? Bu ve bu gibi virüslerden sırf oyun hesabı için değil her türlü tehlikelerden korunma amaçlı dikkatli olunmalı.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
sniper94
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen sniper94 »

alpay1994 yazdı:

Keylogger nerden girmiş bilgisayarına acaba haksız kazanç elde etmeye çalışmıştır.

Karakter geri çekme diye bir olay var(şimdi varmı bilmiyorum) karakteri oluşturulduğu hesaba geri yolluyorlar gerekli bilgileri verebilirsen
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

sniper94 yazdı:
alpay1994 yazdı:

Keylogger nerden girmiş bilgisayarına acaba haksız kazanç elde etmeye çalışmıştır.

Karakter geri çekme diye bir olay var(şimdi varmı bilmiyorum) karakteri oluşturulduğu hesaba geri yolluyorlar gerekli bilgileri verebilirsen
Hesapların artık neredeyse tamamı GSM üzerinden olduğu için hesaptaki karakter aktarmalarını telefon ile onay verilmiş olarak kabul edildiği için bu uygulama kalktı. Yani karakteri satmadıysan hesabından aktarılma ihtimali yok gözüyle bakılıyor ki öyle.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
BIRAZTEBESSUM
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği

Mesaj gönderen BIRAZTEBESSUM »

Kullanıcı avatarı
alpay1994
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen alpay1994 »

Evet haksız kazanç sallayın mübarek boş keseden sallayın. Adam y2 kasıcam diye dili dışarıda peptit salgı kassın siz hala haksız kazanç... Bu kadar kolay değil mi birini yaftalamak?
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
Kullanıcı avatarı
ikvmerdoII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ikvmerdoII »

Arkadaşında dediği gibi bu oyuncunun hatasıdır. Destek ne yapsın antivirüs mü satın alsın ? Evinize teknik destekmi yollasınlar ? ne bekliyorsunuz anlamadım.
Kullanıcı avatarı
rising96
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen rising96 »

Konu kilit.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön