Merhaba,
Karakteri çalınıp geri alanlar vardır aramızda mutlaka nasıl bir yol izlediler neler yaptılar ? yardımcı olursanız sevinirim
Çalıntı
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Re: Çalıntı
Çalındıysa bunda yönetim değil oyuncu hatalıdır. Oyunun kurallarını okumanızı ve yeni karakter kasmanızı tavsiye ederim. Eğer elinizde belgeler varsa bilişim suçlarına gidip soruşturma başlatın ıp den hallederler.
DuMaNisTT yazdı:Çalındıysa bunda yönetim değil oyuncu hatalıdır. Oyunun kurallarını okumanızı ve yeni karakter kasmanızı tavsiye ederim. Eğer elinizde belgeler varsa bilişim suçlarına gidip soruşturma başlatın ıp den hallederler.
Daha geçenlerde bir arkadaşım keylogger yüzünden karakterini çaldırdı. Üstelik herhangi bir şekilde skype dan dosya alışverişinde vs bulunmadan. Burda da mı oyuncu suçlu? Yapma gözünü seveyim.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Suçlu demek biraz ağır olur ama kesinlikle hatalı olan oyuncudur. Karakter çalınmalarına yönetimin mağdura destek çıkması olanaksız nasıl bir suistimal edilir o sistem ve kaç oyuncunun elinden daha karakter çalınır farkında mısınız? Bu ve bu gibi virüslerden sırf oyun hesabı için değil her türlü tehlikelerden korunma amaçlı dikkatli olunmalı.alpay1994 yazdı:DuMaNisTT yazdı:Çalındıysa bunda yönetim değil oyuncu hatalıdır. Oyunun kurallarını okumanızı ve yeni karakter kasmanızı tavsiye ederim. Eğer elinizde belgeler varsa bilişim suçlarına gidip soruşturma başlatın ıp den hallederler.
Daha geçenlerde bir arkadaşım keylogger yüzünden karakterini çaldırdı. Üstelik herhangi bir şekilde skype dan dosya alışverişinde vs bulunmadan. Burda da mı oyuncu suçlu? Yapma gözünü seveyim.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
alpay1994 yazdı:DuMaNisTT yazdı:Çalındıysa bunda yönetim değil oyuncu hatalıdır. Oyunun kurallarını okumanızı ve yeni karakter kasmanızı tavsiye ederim. Eğer elinizde belgeler varsa bilişim suçlarına gidip soruşturma başlatın ıp den hallederler.
Keylogger nerden girmiş bilgisayarına acaba haksız kazanç elde etmeye çalışmıştır.
Karakter geri çekme diye bir olay var(şimdi varmı bilmiyorum) karakteri oluşturulduğu hesaba geri yolluyorlar gerekli bilgileri verebilirsen
-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Hesapların artık neredeyse tamamı GSM üzerinden olduğu için hesaptaki karakter aktarmalarını telefon ile onay verilmiş olarak kabul edildiği için bu uygulama kalktı. Yani karakteri satmadıysan hesabından aktarılma ihtimali yok gözüyle bakılıyor ki öyle.sniper94 yazdı:alpay1994 yazdı:DuMaNisTT yazdı:Çalındıysa bunda yönetim değil oyuncu hatalıdır. Oyunun kurallarını okumanızı ve yeni karakter kasmanızı tavsiye ederim. Eğer elinizde belgeler varsa bilişim suçlarına gidip soruşturma başlatın ıp den hallederler.
Keylogger nerden girmiş bilgisayarına acaba haksız kazanç elde etmeye çalışmıştır.
Karakter geri çekme diye bir olay var(şimdi varmı bilmiyorum) karakteri oluşturulduğu hesaba geri yolluyorlar gerekli bilgileri verebilirsen
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
- BIRAZTEBESSUM
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği
Evet haksız kazanç sallayın mübarek boş keseden sallayın. Adam y2 kasıcam diye dili dışarıda peptit salgı kassın siz hala haksız kazanç... Bu kadar kolay değil mi birini yaftalamak?
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Arkadaşında dediği gibi bu oyuncunun hatasıdır. Destek ne yapsın antivirüs mü satın alsın ? Evinize teknik destekmi yollasınlar ? ne bekliyorsunuz anlamadım.
Konu kilit.