Elbet utanacağınız zamanlar gelecektir. Uzak olduğunu zannetmiyorum ancak o gün geldiğinde birazcık gurur meselesi yapıp ikv foruma bir Özür konusu açarsanız işre o zaman umudunu kaybetmeyenlerin hakkı üstünüzden kalkar diye düşünüyorum.MUTEFEKKiR yazdı:Gerekli cevap verilmiş.Saver yazdı:Umut var. Sabret ve gör, sabır kazanır.
Maşallah
- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Re: Maşallah
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Ha paşam ha , oyunda sürekli etkinlik yaparak oyuncuları avutmaya çalışan 2-3 kişi utanmıyor da oyunun durumu ile ilgili bir açıklama yapmaya biz utanacağız ha paşam haIIHYPNOSII yazdı:Elbet utanacağınız zamanlar gelecektir. Uzak olduğunu zannetmiyorum ancak o gün geldiğinde birazcık gurur meselesi yapıp ikv foruma bir Özür konusu açarsanız işre o zaman umudunu kaybetmeyenlerin hakkı üstünüzden kalkar diye düşünüyorum.POSTaci yazdı:MÜTEFEKKİR terbiyesiz bir hareket yapıyor.MUTEFEKKiR yazdı:Gerekli cevap verilmiş.Saver yazdı:Umut var. Sabret ve gör, sabır kazanır.
Not:Değil eklenti oyun kapanmazsa başarıdır sayın reyiz.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders of Anatolia
Çok cahilsiniz. Diyelim ki oyun duraklama döneminde bu adamlar etkinlikte yapmasa onada laf sokmayacak mısınız siz. Etkinlik bile yapılmıyor demeyecek misiniz ? Ki herşeyi bırakın o adamlar bu yaptıkları işten para almıyor. TAMAMEN BİTMİŞ BİR OYUN için adamlar neden etkinlik yapsın neden gönüllü olarak uğraşsınlar bı işle onlarında bir umudu bir bildiği var ki onlarda birşeylerin peşinden koşuyorlar. Ebet buradan insanları galeyana getirmek size çok rahat geliyor. Ama burda yarattığınız kargaşa sadece gm ve forum moderatörlerini zora sokuyor. Eğer çok tepkinizi belli etmek istiyorsanız . Destek takımına mesaj atınız hiç değilse direk gelişriciler görsün mesajlarınızı.mobilsorun yazdı:Ha paşam ha , oyunda sürekli etkinlik yaparak oyuncuları avutmaya çalışan 2-3 kişi utanmıyor da oyunun durumu ile ilgili bir açıklama yapmaya biz utanacağız ha paşam haIIHYPNOSII yazdı:Elbet utanacağınız zamanlar gelecektir. Uzak olduğunu zannetmiyorum ancak o gün geldiğinde birazcık gurur meselesi yapıp ikv foruma bir Özür konusu açarsanız işre o zaman umudunu kaybetmeyenlerin hakkı üstünüzden kalkar diye düşünüyorum.POSTaci yazdı:MÜTEFEKKİR terbiyesiz bir hareket yapıyor.MUTEFEKKiR yazdı:Gerekli cevap verilmiş.Saver yazdı:Umut var. Sabret ve gör, sabır kazanır.
Not:Değil eklenti oyun kapanmazsa başarıdır sayın reyiz.
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Ahahah üç kuruş almadan çalışıyorlar diyorsun , bitmiş bir oyun için neden uğraşıyorlar diyorsun ;

Anlaman için yuvarlak içine almaya çalıştım , bitmiş bir oyunda ne kadar para dönüyor değil mi ? Çok ilginç acaba bu paralar kimin cebine ve ne sıfatla sokuluyor onu da sen düşün tabi beynini kullanabileceksen.

Anlaman için yuvarlak içine almaya çalıştım , bitmiş bir oyunda ne kadar para dönüyor değil mi ? Çok ilginç acaba bu paralar kimin cebine ve ne sıfatla sokuluyor onu da sen düşün tabi beynini kullanabileceksen.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

- kordugum
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
Özür dilemesi gereken onlarmı biz mi?
olum bak umut veriyon sonra üzme bizi ağlarım bakMUTEFEKKiR yazdı:Gerekli cevap verilmiş.Saver yazdı:Umut var. Sabret ve gör, sabır kazanır.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Bence Saver isimli kullanıcı Mütefekkir'in yan hesabı :mrgreen:
- MrMorgan
- Cin Avcısı

- Lonca: San Antonio Spurs
Adamın ağzı kokuyo sancakta hobi olarak forumda kendini milyarder tanıtmış
MrdexteR,kennyS
"mehkan"

"mehkan"

- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Lonca: Talebe-i Tevarih
Tilsimlari dagitip kiyafetlerin tamamini halime teyzeye sat ve paranin tamamiyla sabaha kadar örs ol Lodos isen Arz Arz isen Lodos Klanina gec ve sonra klandan çık. #KesinCozum
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Zamanında 100 m biriktiren biri oyunun sahibiymiş gibi davranıyordu.39 level zamanları
şimdi para olmuş katmir