Oyun İçerisinde Akçe Ticareti Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
OneNisseDCaLL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: M İ R

Oyun İçerisinde Akçe Ticareti Hk.

Mesaj gönderen OneNisseDCaLL »

Oyun içinde akçe alım satım her ne kadar illegal olsa bile, karakterler arasında alım satım yapıldığı aşikar. Hem oyunculara hem oyuna kazanması acısından söyle bir öneride bulunuyorum. Ticaret bölümüne akçe aktarma sistemi konulup oyun içerisinden akçe ticaretinin yapılmasına izin verilmesini rica ediyorum. Korkmayın karakterler arası akçe aktarımından çok, dükyandan daha fazla akçe çekilip oyun içerisinde legal bir yolla alım satımı yapılabilir.Bunun ise hem oyuna hem oyunculara daha çok kazandıracağını düşünüyorum.
ResimResimResim
Resim
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Re: Oyun İçerisinde Akçe Ticareti Hk.

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Bu konuda Nerull açıklama yapmıştı. Dediğin şekilde olursa oyuna çok fazla para aktarımı olucağı için fiyatlar konusunda dengesizlik oluşucak demişti bende mantıklı buluyorum o açıklamayı
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Firstxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: 777

Mesaj gönderen Firstxx »

Bence çok mantıklı, oyun içinde zaten kendi karakterlerin arasında akçe aktarımı yaparsın. Böyle bir sistem gelirse çok güzel olur dediği gibi oyunda kazanır oyuncuda
ResimResimResim
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Mükemmel olur. Herkez böyle bir şeyi ister bence.
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen kordugum »

Aslında böyle bir şey çok önceden planlanmıştı akçe sistemi gelmeden önce çantada duran akçe yazısı hep dikkatimizi çekiyordu,fakat akçe sistemi getirdiklerinde gerçekten çok ciddi satışlar yapmışlardı kimse akçe çekmez diye büyük ihtimal vazgeçtiler.Yoksa çantada akçe diye bir bölüm olmazdı olsaydı sadece akçeyle çekilen iksirlerle birlikte gelirdi.
parliamentxxx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen parliamentxxx »

kordugum yazdı:Aslında böyle bir şey çok önceden planlanmıştı akçe sistemi gelmeden önce çantada duran akçe yazısı hep dikkatimizi çekiyordu,fakat akçe sistemi getirdiklerinde gerçekten çok ciddi satışlar yapmışlardı kimse akçe çekmez diye büyük ihtimal vazgeçtiler.Yoksa çantada akçe diye bir bölüm olmazdı olsaydı sadece akçeyle çekilen iksirlerle birlikte gelirdi.
Akce cekmekle ne alakasi var sen alisveriste sattin diyelim o akce yine harcanacak ve her zaman ihtiyac olacak 200m para siniri ve akce satisinin olmamsi dikdator ve hirsizlarin onunu acmaktan baska birsey degildir
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kordugum »

parliamentxxx yazdı:
kordugum yazdı:Aslında böyle bir şey çok önceden planlanmıştı akçe sistemi gelmeden önce çantada duran akçe yazısı hep dikkatimizi çekiyordu,fakat akçe sistemi getirdiklerinde gerçekten çok ciddi satışlar yapmışlardı kimse akçe çekmez diye büyük ihtimal vazgeçtiler.Yoksa çantada akçe diye bir bölüm olmazdı olsaydı sadece akçeyle çekilen iksirlerle birlikte gelirdi.
Akce cekmekle ne alakasi var sen alisveriste sattin diyelim o akce yine harcanacak ve her zaman ihtiyac olacak 200m para siniri ve akce satisinin olmamsi dikdator ve hirsizlarin onunu acmaktan baska birsey degildir
Okuduğunu anlamadan yazma bi dha tmm mı ss.s.s
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ybrdelisix »

Akçe aktarımı mantıklı. Birde oyun parasını kasaya koyup diğer karakterlerden alabilsek yani kasa daha geniş ve ortak olsa keşke
HAYATResimDIR
Saver
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Saver »

Ben kesinlikle katılmıyorum. Geliştirici ekip bunu çok önceleri ekleyebilirdi. Ama gerçek para yatıranla emek veren arasındaki fark açılmasın diye eklemediler. Ben de bu görüşten yanayım. Benim aylarca uğraşıp belki düşürdüğüm belki düşüremediğim eşyayı bir başkası saatler içerisinde hiç emek vermeden elde ederse ne anlamı var benim emeklerimin. Şu durumda en azından şikayet ettiklerimiz ceza alıyor bir nebze emeğin önemi korunabiliyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön