Bombacı'dan Cin'e ,Yeşil Hidra'dan Bronz Akrep'e, Engerek'ten Kızıl Kobra'ya, Hedef'e ve Ölüm Ejderi'ne kısacası Yeraltı ve Topkapı'da yer alan tüm yaratıklara ;
Direnç Kırma Alanı [III] & Elektirik Bilgisi [III] ile ne kadar hasar verilebiliyoruz?
Sizin için hepsini bir video'da birleştirdik.
Yeraltı & Topkapı bölümü ile sizlerleyiz.
NOT : İSTEK ÜZERİNE HEPSİNE KONSANTRASYON İLE VURDUK!
(1 PUAN KRİTİK İÇİN YETERLİ)
ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!
İYİ SEYİRLER!
Abone olmak ve diğer videoları izlemek için Tıklayın. Lonca Munzur Resmi Facebok Sayfası İçin Tıklayın. Lonca Munzur Resmi Sitesi İçin Tıklayın.
BunudaBanlayin yazdı:Video'nun en sonunda tılsım bugundan seninde faydalandığın belli oldu Elektrik Bilgisi 3 , Direnç Kırma 3 ve Yıldırım 2
V7 de de olsa farkettin güzel
Ben önce ki ve bu videolardan esinlenerek şunu diyorum.DK 3 + ELEK 3 le 1 levellik faresinden babalar gibi yeşil hidrasına kadar 24-30 arası vuruyorsun kritikli.Yani önce ki videolardan farklı bir hasar göremedim ben pek
BunudaBanlayin yazdı:Video'nun en sonunda tılsım bugundan seninde faydalandığın belli oldu Elektrik Bilgisi 3 , Direnç Kırma 3 ve Yıldırım 2
V7 de de olsa farkettin güzel
Ben önce ki ve bu videolardan esinlenerek şunu diyorum.DK 3 + ELEK 3 le 1 levellik faresinden babalar gibi yeşil hidrasına kadar 24-30 arası vuruyorsun kritikli.Yani önce ki videolardan farklı bir hasar göremedim ben pek
7. Seriye kadar olan hiçbir videoyu izlemedim. Bana kalırsa gereksiz birşey. Nerede işe yarayacak bu ? Tek tek yaratıklara vurup video çekmeye mi ?
BunudaBanlayin yazdı:
7. Seriye kadar olan hiçbir videoyu izlemedim. Bana kalırsa gereksiz birşey. Nerede işe yarayacak bu ? Tek tek yaratıklara vurup video çekmeye mi ?