Her bir puanda hasarı %%2 artar, menzili %%1,6 artar, kudret gereksinimi %%3 azalır.|5 puana kadar hapsetme ihtimali %%25 dir.|5 puanda hapsetme ihtimali %%50 olur|5 puandan itibaren kritik şansı her bir puan için %%1 artar|10 puanda hapsetme ihtimali %%75, yenilenme süresi 75 sn ve hapsetmenin etki süresi 12 sn olur|15 puanda hapsetme ihtimali %%100, yenilenme süresi 60 sn ve hapsetmenin etki süresi 15 sn olur"
Ama oyunda Yaratıklara,Oyunculara Atınca Hasar vermiyor ... Yeteneğin Açıklamasıda her bir puanda HASARI %2 artar diyor.
Zihin saldırısı Hatalı mı ??
Re: Zihin saldırısı Hatalı mı ??
Canı 1 Olan Bir Adama Zihin At Direk Geberir...
Canı 2-3 Civarı İse Kritikle Öldürebilrsin
Canı 2-3 Civarı İse Kritikle Öldürebilrsin
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
oyunda hasra vermiyor zihin saldırıs ( hidra güncellemesi ile geldi oluştu bu hata )
bilirdim cevapta aldım
bilirdim cevapta aldım
Merhaba,
Bildiriminiz için teşekkür ederiz. Bildiriminiz kontrol edildikten sonra değerlendirmeye alınacaktır. Hata detayları için yeniden sizle irtibata geçebiliriz.
Derlenen hatalar düzeltilerek paket halinde yayınlanacaktır. Bu düzeltmeler sizlere resmi forumlarımızdan ve www.istanbuloyun.com adresinde yapacağımız duyurularla bildireceğiz.
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
girayankara yazdı:oyunda hasra vermiyor zihin saldırıs ( hidra güncellemesi ile geldi oluştu bu hata )
bilirdim cevapta aldımMerhaba,
Bildiriminiz için teşekkür ederiz. Bildiriminiz kontrol edildikten sonra değerlendirmeye alınacaktır. Hata detayları için yeniden sizle irtibata geçebiliriz.
Derlenen hatalar düzeltilerek paket halinde yayınlanacaktır. Bu düzeltmeler sizlere resmi forumlarımızdan ve www.istanbuloyun.com adresinde yapacağımız duyurularla bildireceğiz.
Ottomanxölümsüz anısına
Ewt bunu bende hep merak etmişimdir