Ben değilim.mobilsorun yazdı:Ben şahidim.kordugum yazdı:Tek m1 10 saniyede kestim şahitlerim var
5 meteorit 1 1 Şifacı gaffar kesimi
Re: 5 meteorit 1 1 Şifacı gaffar kesimi

Mustafa Kemal ATATÜRK!
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
İşte bu laflar yüzünden kimse stusuz gaffar kesemiyor.2 met 2 3 2 met 3 ayarla bak bakayım kaç dakika da kesiyosun stusuz.alpay1994 yazdı:Sizin başka işiniz yok mu gerçekten? 13 dakikada sadece semihaya varabilirsin çifter çifter slot çeksen bile.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
Bilader yazdıklarımı okumuyosun sanırım senin zırhı kırma oranından çok daha büyük bir oran var orada. 2 tane meteorit 2 2 var. Stusuz zaten semihaya varman 10 dakika minimum 3 dakikada hem semihayı hem gaffarı bir kesebiliyorsan helal olsun derim. Boş keseden sallamayın.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Hedefe rekor denemesi yapacak mısınız. Cevabını alamadım.alpay1994 yazdı:Daha önceki kesimlerde 204 bin civarı bir hasar görmüştük gaffara vurduğumuz.
Tek başımayken yaptığım denemelerde maksimum 40 bini görebildim.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
Grupta 1 ezik adam var onda met (ıı) ve met2 2 var diğer büyüde met 2 2var diğer büyüdede met2 2 var diğer 2 büyüdede met 2 3, 1 tanesinde bb3ve met (ıı) var tılsımlr bunlar semihaya 10 dk da varıyoruz 13 dkda bitiren arkadaş boş karekter ver bana geliyim yanınızda hadi benden olsun 17 dk da kesin
En son Joule tarafından 02 May 2015 19:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Denerizvahdet yazdı:Hedefe rekor denemesi yapacak mısınız. Cevabını alamadım.alpay1994 yazdı:Daha önceki kesimlerde 204 bin civarı bir hasar görmüştük gaffara vurduğumuz.
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Boş konuşma ? Kardes loncasından tam 5 kişi ile girdim isimlerini de verebilirim eğer kaldırılmazsa EBABİL,HELVEGEN,Schopenhauer,Sessız,Varsayım.Bu 5 kişi ile girdim ve 3 saat boyunca en fazla 15 dakika süren gaffar turları attık.Denemeden,yapamadan yapabilene laf atmayın.Ben size bir eleştiri sundum,siz bunu boş konuşmak olarak yargıladınız.Ben bunu 13 dakikada kestim,yapabiliyorsan daha iyisini yap.O ekipten 2 si ban aldı,ama kısa zamanda videolu olarak atarım foruma.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
Ben sana ne dıyorum Ver bı karekter gelıyım Gorıyım NASIL 13 DKDA BITIROYRSUN bI HESAPLIYIM YA Ispat et şunuSparineus yazdı:Boş konuşma ? Kardes loncasından tam 5 kişi ile girdim isimlerini de verebilirim eğer kaldırılmazsa EBABİL,HELVEGEN,Schopenhauer,Sessız,Varsayım.Bu 5 kişi ile girdim ve 3 saat boyunca en fazla 15 dakika süren gaffar turları attık.Denemeden,yapamadan yapabilene laf atmayın.Ben size bir eleştiri sundum,siz bunu boş konuşmak olarak yargıladınız.Ben bunu 13 dakikada kestim,yapabiliyorsan daha iyisini yap.O ekipten 2 si ban aldı,ama kısa zamanda videolu olarak atarım foruma.
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]