Birisi Çalmış HAYALET'i lekelemeye Çalışıyor
MikroPiusu soyan ezik maL benim ..
Re: MikroPiusu soyan ezik maL benim ..
Hayalet gibi kendine güvenen ve onur şan şeref duygularına önem veren birisi bunları yapmaz yapıncada kendine hakaret etmez.
- xllhayaletllx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar onun beni affet etmesi için yaptım bunu ancak böyle af eder 2 .side itemleri gerri verdim almadı bunu bir pişşmanLık yüzünden yazdım. başka sorusu OlaN varsa sorsun herşeyi söylemeye hazırım. Mikropiusdan başka bir kişi bile yamuğum olmadı OLMAZDA ...!!
HaYaLeT BaTaN GünEş..
- xllhayaletllx
- FareAdam Düşmanı
tşkr ederim ayrıca çaktırma devamTitxmeyra yazdı:Yalnız bir şey dikkatimi çekti, delikurt da aynı şeyden şüphelenmiş, insan suçunu günahını itiraf eder ama bunu yaparken neden kendine hakaret eder ? Af diler, pişmanım yada değilim der, ama konu başlığında kendine ezik mal ! diyerek hakarette bulunmuş, mail hesabı çalınmış olabilirmi ?
HaYaLeT BaTaN GünEş..
- xllhayaletllx
- FareAdam Düşmanı
süpersin kardeşim saoLSPENCER yazdı:Hayalet gibi kendine güvenen ve onur şan şeref duygularına önem veren birisi bunları yapmaz yapıncada kendine hakaret etmez.
Birisi Çalmış HAYALET'i lekelemeye Çalışıyor![]()
HaYaLeT BaTaN GünEş..
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Lan senin allah belanı versin kÖper seni adam bilirdim lan @ Sen Kİmsin lan Ali yi soyuyosun soysuz.
O 1-2 itemin adını etmez lan isteseydin düzgünce verirdi ama satmaz dı o item satmaz bilmiyon mu lan @@
Yazıklar Olsn senin gibi biriNe..!![Dailymotion][/Dailymotion]
O 1-2 itemin adını etmez lan isteseydin düzgünce verirdi ama satmaz dı o item satmaz bilmiyon mu lan @@
Yazıklar Olsn senin gibi biriNe..!![Dailymotion][/Dailymotion]
Göster
Bu qq MaLıda Delıkurt salagı baska hesaptan kendını yagLıo kavanozTitxmeyra yazdı:Yalnız bir şey dikkatimi çekti, delikurt da aynı şeyden şüphelenmiş, insan suçunu günahını itiraf eder ama bunu yaparken neden kendine hakaret eder ? Af diler, pişmanım yada değilim der, ama konu başlığında kendine ezik mal ! diyerek hakarette bulunmuş, mail hesabı çalınmış olabilirmi ?
- Jonturkxsunny
- İri Fare Avcısı
dediğinden hiç bir şey anlamadım ya biri senn hesapına gırmıs böyle şeyler yazıor yada sen gercekten yaptın :?:
SPENCER yazdı:Hayalet gibi kendine güvenen ve onur şan şeref duygularına önem veren birisi bunları yapmaz yapıncada kendine hakaret etmez.
Birisi Çalmış HAYALET'i lekelemeye Çalışıyor![]()
aynen katılıyorum...
RizeLi 0LupTa RizeSporLu oLmaq anLatıLmas Ya$anıR...
LiSeLi MekansızlaR
LiSeLi MekansızlaR