Buz oku 1 3 tılsımım kayıp
-
sinns7
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Amaçsızca
Buz oku 1 3 tılsımım kayıp
oyuna girdim ve buz oku 1 3 tılsımımın kayıp olduğunu farkettim. Herhangi bir çalıntı veya çantadan atma durumu imkanı yoktur. Tılsıma verdiğim emek ne olacak şimdi ?
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Buz oku 1 3 tılsımım kayıp
Hızlı Desteğe eşya kayıp bildirimi olarak ulaş.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
yanlış anlama ama soğuk Su içeceksin.
- kordugum
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
çantadan her şeyi çıkar bankaya koy em yap alt çek çantada eşyaların yerini deiştir
-
sinns7
- Salgın Koruyucusu

Her şeyi değiştirdim yerinden ama tılsım yok. Kaybolmuş garanti
-
sinns7
- Salgın Koruyucusu

Mevzu isim mi birader boş yapma uza
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
bulursan haber ver kardeş. bizim sunucuda birisinin m1 kayboldu çantada. soramadım ne oldu diye ama sonrasında
-
sinns7
- Salgın Koruyucusu

Yazarım dostum neticeyi. Desteğe mail yazdım bakalım beklemedeyim ben de
-
sinns7
- Salgın Koruyucusu

Talep Tarihi : 01.05.2015 19:03:27
Bildirim Tipi : Eşya İade Başvurusu
Sunucu : Teskilat
Karakter Adı : PERİMELİS
Yanıt :
Merhaba,
30 Nisan tarihinde, tılsımınızın başka bir karaktere aktarıldığı görülmektedir. Hesap bilgilerinin sorumluluğu ve güvenliği birinci derecede hesap sahibine aittir. Hesap bilgilerinin paylaşılması durumunda ortaya çıkabilecek problemlerden hesap sahibinin sorumlu olduğunu, oyuna üye olurken karşınıza çıkan Kullanıcı Sözleşmesi'nde kabul ve taahhüt etmiş olursunuz. Alışveriş yoluyla çalınan materyal, para, eşya gibi unsurların iadesi sağlanamamakta, bu durumda destek birimlerimiz size yardımcı olamamaktadır. Eşya İade birimimiz sadece silinen Şaheser, Nadide ve Tılsım eşyalarına yönelik hizmet vermektedir.
Yaşadığınız bu olaydan dolayı üzgünüz. Anlayışınız için teşekkürler.
Bu destek işlemi hakkında iletişime devam etmek için İletişim/Destek formunu kullanınız.
Bu e-posta’ya yanıt göndermeyiniz.
IKV Destek Takımı
http://www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com
cevabı geldi. fakat bb3 kırma 3 elek bil 3 buz 3 3 kutup rüzgarı gibi tılsımları almamış sadece buz 1 3 ü almış olma ihtimali de düşük ve alakasız. kaldı ki pc kullanmasını iyi bilen birisiyim ve şifrem kimsede yok. aktarımı kime yaptığıma dair soruda bulundum yine cevap bekliyorum.
Bildirim Tipi : Eşya İade Başvurusu
Sunucu : Teskilat
Karakter Adı : PERİMELİS
Yanıt :
Merhaba,
30 Nisan tarihinde, tılsımınızın başka bir karaktere aktarıldığı görülmektedir. Hesap bilgilerinin sorumluluğu ve güvenliği birinci derecede hesap sahibine aittir. Hesap bilgilerinin paylaşılması durumunda ortaya çıkabilecek problemlerden hesap sahibinin sorumlu olduğunu, oyuna üye olurken karşınıza çıkan Kullanıcı Sözleşmesi'nde kabul ve taahhüt etmiş olursunuz. Alışveriş yoluyla çalınan materyal, para, eşya gibi unsurların iadesi sağlanamamakta, bu durumda destek birimlerimiz size yardımcı olamamaktadır. Eşya İade birimimiz sadece silinen Şaheser, Nadide ve Tılsım eşyalarına yönelik hizmet vermektedir.
Yaşadığınız bu olaydan dolayı üzgünüz. Anlayışınız için teşekkürler.
Bu destek işlemi hakkında iletişime devam etmek için İletişim/Destek formunu kullanınız.
Bu e-posta’ya yanıt göndermeyiniz.
IKV Destek Takımı
http://www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com
cevabı geldi. fakat bb3 kırma 3 elek bil 3 buz 3 3 kutup rüzgarı gibi tılsımları almamış sadece buz 1 3 ü almış olma ihtimali de düşük ve alakasız. kaldı ki pc kullanmasını iyi bilen birisiyim ve şifrem kimsede yok. aktarımı kime yaptığıma dair soruda bulundum yine cevap bekliyorum.