2,5 Senelik Aradan Sonra Dönmenin Belkide Bir Umut Olduğu oyundan her ne kadar uzak kalmaya çalıssakda insan çevreyi ve geçirdiği zamanların özlemini yasıyor.İlk Olarak Tanıdık Tanımadık Bütün Dost Arkadaşlarıma , Abilerim Ve Kardeşlerime Selam olsun.Bu oyuna Senelerimizi Verdik.Yanımıza Kar kalanlar tanıstıgımız arkadas ve dostlarımız, bizden götürdükleri ise zaman... Oyunu bıraktıktan sonra görüştüğümüz ve görüsemediğimiz çok değerli dostlarım oldu.Oyunu Bıraktıktan sonra Ulasmaya Calısan ulasamayan dostlarıma ulasıp kandil ve bayramımı kutlayan kardeslerime ve unutmayıp cok zaman sonra bile beni muhabbetlerinde Yad eden dostlara özellikle tesekkür ediyorum.Güzel insanların bulunduğu nasıl bırakmıssam aynı heyecanla devam Eden Hicret Loncasına ve Böyle Basarıyı sağlayan lonca yetkilileri Sayın Balkan/Göçmen , yardımcıları ve neferlerine Sevgilerimi sunuyorum ve Oyunu Oynayan Herkeze Saygı ve Sevgi Çerçevesinde Başarılar Diliyorum.Duyup Duymayan Bütün KArdeslerim Abilerimin Benden Tanıdıklara Selam Söylemesini rica ederim . Ve tozlanmış albümlerimden çıkan bir kaç fotoğrafı sizinle paylasmak isterim
ÖZELLİKLE İSİM YAZMAYACAĞIMI BELİRTMEK İSTERİM HERKEZ AKLIMDA AMA UNUTACAĞIM KİSİLER OLMASI VE ONLARIN DARILIP ÜZÜLMESİ BENİM İÇİNDE ÜZÜCÜ OLUR TESEKKÜRLER.
1-Sene 2006'nın son ayları Selam Olsun O Günlere
2-Sene 2006'nın son ayları Selam Olsun O Günlere
3-Sene 2010 Mavi Topaz 12-13 m Az mı Uğraştık Ejder Asa için
4-Sene 2011 Kenan/ Çemberlitas Uğrasmacaları
5-
6-Birçok Basarıya beraber kostuk ve birçok basarıya ulasmaya devam Hicret..
7-Bazen dostlarının karakteriyle dostlarına can basmaktır ikv
8-Güzel Zamanlar ve ilkler 2 Sene önce 3 ofans 1 büyü stu kesimi Hicret
9-İnsanın Gönlü Zengin Olsun
10-Suan belki bir değeri olmayan kasa fakat seneler önce az ugrasmadık HHAYHİTLERR Dostumla onca yasanan sey için ayrıyetten tesekkür ederim 2,5 sene önce yapılmıs güzel bi fotoğraf
Tanıdık Ve Tanımadık Herkeze Selam , Sevgilerimle...
Öncelikle Tesekkür ederim oyuna dönmedim niyetimdede yok suan hepinizin eline sağlık.bu konuyu açmamdaki sebep ise dost ve arkadaslarıma buradan Benden bir selam ulasmasıdır ve eski günleri yad etmek amaçlıdır tekrar tesekkür eder basarılar dilerim
GWYNBLEIDD yazdı:Aleykümselam, seni buralarda görmek güzel oldu.
Özellikle 5. fotoğrafa bittim. Ayılar ormandan kaçmış
Sağol mustafam az buz zaman geçirmedik sen ve senin gibi kardeslerim ve abilerimle . tanıdık tanımadık herkeze selam . basarılarını gördüm devamı gelir inşAllah