Betacı olmak...
Re: Betacı olmak...
ahha ahhh arkadaşlar ogunlerden unutamadığınız bi nokta daha yokmu '' pala '' meteor pala için aylarca maden başlarında oturduğunuz gunşerı...

PANAROMİK & Wamprella & Wamprellax
- RESTORATIVE
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Arkadaşlar şu Betacı mantığı ne kazandırıyor bilmiyorum ama bir modadır gidiyo nedir ne işe yarar eğer cok önemliyse bende 5 tane cardı 4 ünü sildim 1 tane OĞUZHANBERK kaldı bi faydasını gormedim gören varsa solesın insanlara hile yolları aramaya tesvik ediyorsunuz bence durun artık.
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

MALAZGİRT LONCASI

- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı
RESTORATIVE yazdı:Arkadaşlar şu Betacı mantığı ne kazandırıyor bilmiyorum ama bir modadır gidiyo nedir ne işe yarar eğer cok önemliyse bende 5 tane cardı 4 ünü sildim 1 tane OĞUZHANBERK kaldı bi faydasını gormedim gören varsa solesın insanlara hile yolları aramaya tesvik ediyorsunuz bence durun artık.
Kardeş bence sen o günlerde ot gibi oyun oymamışsın sadece
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
Sheytanist*
güzel bir konu açmışsın gerçektende çok güzel yazmışsın şahsen bende o günleri görmek isterdim ama oyuna başladığımda 39 lvl vardı . Fakat genede memnunum halimden iyi forumlar
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
- RESTORATIVE
- Sahaf Yardımcısı
Senin kullandığın üslup ile sana cevap vermicem ama bir abi olarak nasihat vericem yaşım 33 ve söylenilen yazılan herşey güzelde, sizleri bizleri diğer insanlardan ayıran şey sadece biraz önce başlamış olmakmı.Bundan sonra rica etsem de terbiyen eğer ailenden aldığın terbiye varsa o terbiyenle cevap vermeyi denesen iyi olurSheytanist yazdı:RESTORATIVE yazdı:Arkadaşlar şu Betacı mantığı ne kazandırıyor bilmiyorum ama bir modadır gidiyo nedir ne işe yarar eğer cok önemliyse bende 5 tane cardı 4 ünü sildim 1 tane OĞUZHANBERK kaldı bi faydasını gormedim gören varsa solesın insanlara hile yolları aramaya tesvik ediyorsunuz bence durun artık.
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
MALAZGİRT LONCASI

MALAZGİRT LONCASI

- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı
Abi ben oyunda öyle milletin yasına inanmayanlardan değilim 33^üm diyorsa öyledir.Neyse abi ben sana ot gibi oynamışsın derken kötü anlamda söylemedim sen ters tarfasını anlamışsın ama özür dilerim genede.Sadece senin yazdığın yorumdan onu cıkarttım 'betacı mantığı' demişsin.Ben o günlerde yaşadığım dostklukları su an yaşamaıyorum,sen hile yolları falan demişsin alakası yok bence dediklerin tamamen alakasız yorum...Bunları sadece eleştirmeye açık olduğunu düşündüğüm için yazıyorum sohbet ediyoruz kötü bi amacımız yok...Saygılar...RESTORATIVE yazdı:Senin kullandığın üslup ile sana cevap vermicem ama bir abi olarak nasihat vericem yaşım 33 ve söylenilen yazılan herşey güzelde, sizleri bizleri diğer insanlardan ayıran şey sadece biraz önce başlamış olmakmı.Bundan sonra rica etsem de terbiyen eğer ailenden aldığın terbiye varsa o terbiyenle cevap vermeyi denesen iyi olurSheytanist yazdı:RESTORATIVE yazdı:Arkadaşlar şu Betacı mantığı ne kazandırıyor bilmiyorum ama bir modadır gidiyo nedir ne işe yarar eğer cok önemliyse bende 5 tane cardı 4 ünü sildim 1 tane OĞUZHANBERK kaldı bi faydasını gormedim gören varsa solesın insanlara hile yolları aramaya tesvik ediyorsunuz bence durun artık.
Sheytanist*
Sheytanist*
- karagumruklu
- Salgın Koruyucusu
Ah be o zamanlar neydi be ne güzel günler geçiriyorduk. O zamanlar okulda öğlenciydim sabah 7.30'da kalkıp oyuna girerdim kasardım
O zamanlar oyunda DOSTluk,ARKADAŞLIK vardı, Yardımlaşma vardı.. O günler unutulmaz. Phili'yi kesmek için kaç kez uğraşırdık
Meteor ve çarşı usulü itemlere iç çekerdik
Tepegöz, taşkanat, kurtadam'lar herkes grup olurdu 1 tane kesebilmek için
Hey gidi günler hey
O günlere dönsek keşke.. 
!..Siyahından Zindan Kırmızıdan Özgürlük Herkese Nasip Olmaz Karagümrüklülük..!
- Soulreaper
- İri Fare Avcısı
Betacı olmak...Aslında konunun buraya gelmemesi gerekirdi...Betacı olmak nikel madeninin önünde görev için sıra ile maden çekmek ve herkesin sırasına uymasıydı...betacı olmak demek sadece keyif için muhabbet için savaşmaktı bişeyleri ispat etmek için değil...Betacı olmak demek birinin (arz yada lodos )görevi oldumu herkesin tanıdık tanımadık koşması demekti...Betacı olmak demek oyunun en gizde kalmış noktalarını beraberce aşıp yeni şeyler keşfetmek bunu paylaşmak demekti...ama şimdi olan şey şu...nikinin ilk harfi yada aralarda büyük harf olan herkes betacı şimdi...klandan karizma satan yada satılık diyenler de betacı...Mavi topaz ı çekip 6m diyenlerde...birinden 30m e aldığı epe yi 80 m e satanlarda betacı...Kadim hidra görevlerinde kasten ölüp canavarın canını basmasını sağlayanlarda...labirentte giderken"aa bu lodos ölsün şu" deyip bombayı kasten patlatanlarda betacı...işin kısası artık her önüne gelen betacı dostlar herkes betacı...
MAY THE HOLY LİGHT SHINE UPON YOUR PATH AFTER I REAP YOUR SOULS...BY SOULREAPER...
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı
Soulreaper yazdı:Betacı olmak...Aslında konunun buraya gelmemesi gerekirdi...Betacı olmak nikel madeninin önünde görev için sıra ile maden çekmek ve herkesin sırasına uymasıydı...betacı olmak demek sadece keyif için muhabbet için savaşmaktı bişeyleri ispat etmek için değil...Betacı olmak demek birinin (arz yada lodos )görevi oldumu herkesin tanıdık tanımadık koşması demekti...Betacı olmak demek oyunun en gizde kalmış noktalarını beraberce aşıp yeni şeyler keşfetmek bunu paylaşmak demekti...ama şimdi olan şey şu...nikinin ilk harfi yada aralarda büyük harf olan herkes betacı şimdi...klandan karizma satan yada satılık diyenler de betacı...Mavi topaz ı çekip 6m diyenlerde...birinden 30m e aldığı epe yi 80 m e satanlarda betacı...Kadim hidra görevlerinde kasten ölüp canavarın canını basmasını sağlayanlarda...labirentte giderken"aa bu lodos ölsün şu" deyip bombayı kasten patlatanlarda betacı...işin kısası artık her önüne gelen betacı dostlar herkes betacı...
Son derece katılıyorum,her kelimende haklısın.../alkış
Sheytanist*
Sheytanist*
eveet bencede ya bende sizin anlattıklarınızı okudukça duygulandım ya anlattıklarınıza göre çookkk güzel günlermişFreedommakeR yazdı:Bi tane nostaji amaçlı beta sunucu açılsınÇok merak ettim o günleri
Ben meteor eklentisinden sonra katıldım. Beta döneminde oynıyanların anlattıkları hep olumlu şeyler.
Keşke o sıralar ogame yerine ikv oynasaymışım
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES