İndirimler
Re: İndirimler
Facebook sayfasından akçe ödüllü soru yarışmacı olacak. Başka bir indirim vs. olsaydı duyururlardı. Olacağını sanmıyorum.
- aytacc
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
indirim yapmaları şart ayrıca facebook sayfalarında yaptıkları çekilişi 1 kişi kazanıyor indirim yapsalar çoğu kişi akçe alıcak ucuz diye ikv yönetimininde cebine para girmiş olucaktı ama yapmıyorlar aklı çalışmayan yönetimin
ıIıAYTAÇıIı# M İ R
01-04-2015 tarihinide yani 22 gün önce İKV 8. Yıl etkinliğinde Dükkanda kaçırılmaması gerekilen indirimler yapıldı. Her hafta her ay Dükkanda indirim olsa bunun hiçbir espirisi kalmaz. Aklı çalışmayan yönetimi söyleminize gelincede sizinde bunları görmezden gelip akıl tutulması yaşadığınızı umuyorum.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün ASKERİ
- aytacc
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: M İ R
TAMAMEN haksızsın ayrıca ikv yönetimi o ara sıra yaptıkları indirimleri kısa sürelerde sık sık yapsa oyundaki oyuncu sayısı çoğalabilir ve ayrıca oynayan oyuncularda zevk alabilirMilliyet yazdı:01-04-2015 tarihinide yani 22 gün önce İKV 8. Yıl etkinliğinde Dükkanda kaçırılmaması gerekilen indirimler yapıldı. Her hafta her ay Dükkanda indirim olsa bunun hiçbir espirisi kalmaz. Aklı çalışmayan yönetimi söyleminize gelincede sizinde bunları görmezden gelip akıl tutulması yaşadığınızı umuyorum.
ıIıAYTAÇıIı# M İ R
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Playstore'dan indirim yapılacağı zaman özel bir hafta veya gün olması lazım. onun dışında indirim olmuyor malesef.