Mobil sorun kafasında sorun. Çocuğa burda ana avrat sovduler hehe diye gülüyordu. Daha ne merak ediyorsunuz anlamadım. Dedigim gibi kafasında sorun kafasındaEklentiPaketi yazdı:Yanlış anlamadıysam bana diyolar kardeş. Bu mesajdan sonra foruma gelmiycem. Arkamdan konuşmuş olursanız da hakkımı helal etmiyorum. Konu kilitmobilsorun yazdı:Bana mı dedin kardeş ?arzlodoss yazdı:bbunada cevap versene mobıl verışsın bıde hala banamı dedın dıye soru işaretı yazıyorsun anlama sorununda varmış yenı anladım :mrgreen:ybrdelisix yazdı:Başka. Çocuk yok mu yapacak dengesizin biri o anlamadiniz mi hala
mobilsorun İKV Sohbetler projesine katılsın
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: mobilsorun İKV Sohbetler projesine katılsın
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Bana mı dedin kardeş ?ybrdelisix yazdı:Mobil sorun kafasında sorun. Çocuğa burda ana avrat sovduler hehe diye gülüyordu. Daha ne merak ediyorsunuz anlamadım. Dedigim gibi kafasında sorun kafasındaEklentiPaketi yazdı:Yanlış anlamadıysam bana diyolar kardeş. Bu mesajdan sonra foruma gelmiycem. Arkamdan konuşmuş olursanız da hakkımı helal etmiyorum. Konu kilitmobilsorun yazdı:Bana mı dedin kardeş ?arzlodoss yazdı:bbunada cevap versene mobıl verışsın bıde hala banamı dedın dıye soru işaretı yazıyorsun anlama sorununda varmış yenı anladım :mrgreen:ybrdelisix yazdı:Başka. Çocuk yok mu yapacak dengesizin biri o anlamadiniz mi hala
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

- arzlodoss
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
yok a söyledım oldumu şimdi
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Kime söyledin anlamadım ?arzlodoss yazdı:yok a söyledım oldumu şimdi
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
@mobilsorun adam bota dönüştü
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Lonca: Talebe-i Tevarih
herkesin projesine kimse karışamaz..
mobilsorun'u az çok bilirim pırıl pırıl delikanlı bir kardeşimizdir. Çeşitli protestolarımıza katılmış biridir. Foruma da renk veren birisidir. Ayrıca kimsenin birine hakaret etmeye hakkı yoktur.. Herkes kendisine yakışanı yapmalı ve Forum Yetkilisi de kendine yakışanı yapıp konuyu kilitlemeli.
mobilsorun'u az çok bilirim pırıl pırıl delikanlı bir kardeşimizdir. Çeşitli protestolarımıza katılmış biridir. Foruma da renk veren birisidir. Ayrıca kimsenin birine hakaret etmeye hakkı yoktur.. Herkes kendisine yakışanı yapmalı ve Forum Yetkilisi de kendine yakışanı yapıp konuyu kilitlemeli.
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
Burda insanları küçük düşürmeye çalışan sürekli aşağılayıcı ifadeler kullan birinden bahsediyoruz. Taniyamamissin onu maalesef acı gerçekler bunlar. Eğer az çok gururu şerefi haysiyeti olsaydı burada anasına bacisina laf soyletmezdi. Küfüre karşıyım ama mobil sonuna kadar hakediyor.DuMaNisTT yazdı:herkesin projesine kimse karışamaz..
Yanlış yapıyorsunuz...
En son LeGaLL tarafından 25 Nis 2015 09:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Zümrüd-ü Anka ölse de kimse gidip baykuşun gölgesine sığınmaz.
ASCLEPIUS
DOGUlBEY
ASCLEPIUS
DOGUlBEY
Kardeşim mobilsorun hakkında dumaniste katılıyorum. İki üç kişi çıkıp adama sövüyorsunuz adam ailesine nasıl küfür ettirmesin? Ok yaydan çıkmış bence. Buna o engel olamaz. Adam sizi tanımıyor etmiyor.(ki tanıması sizin aleyhinize) Ben herzaman mobilsorunun bir yönünü takdir ederim: --AĞIRBAŞLILIK--ybrdelisix yazdı:Burda insanları küçük düşürmeye çalışan sürekli aşağılayıcı ifadeler kullan birinden bahsediyoruz. Taniyamamissin onu maalesef acı gerçekler bunlar. Eğer az çok gururu şerefi haysiyeti olsaydı burada anasına bacisina laf soyletmezdi. Küfüre karşıyım ama mobil sonuna kadar hakediyor.DuMaNisTT yazdı:herkesin projesine kimse karışamaz..
Zümrüd-ü Anka ölse de kimse gidip baykuşun gölgesine sığınmaz.
ASCLEPIUS
DOGUlBEY
ASCLEPIUS
DOGUlBEY