mobilsorun İKV Sohbetler projesine katılsın
mobilsorun İKV Sohbetler projesine katılsın
Gerçekten çok iyi olurdu. Onun gibi daha bi çok kişi var. Yoldan çevirip sıradan isimlerle yapacağınıza forumda öne çıkmış isimlerle röpörtaj yapmalısınız.
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- PARJISUNG
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Re: mobilsorun İKV Sohbetler projesine katılsın
Forumda ki isim oyuna dahil değil.(Çoğu) Oyun hakkında pek fazla bilgili olmasını beklemek saçma olsa gerek. Pratik ağır bastırmalı kendimce.
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Bear :?:
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Bear :?:
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
Başka. Çocuk yok mu yapacak dengesizin biri o anlamadiniz mi hala
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Bana mı dedin kardeş ?ybrdelisix yazdı:Başka. Çocuk yok mu yapacak dengesizin biri o anlamadiniz mi hala
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Sora yazdı:Gerçekten çok iyi olurdu. Onun gibi daha bi çok kişi var. Yoldan çevirip sıradan isimlerle yapacağınıza forumda öne çıkmış isimlerle röpörtaj yapmalısınız.
Selamlar,
Her ne kadar konulara yorum yazmasamda foruma takip ediyorum. mobilsorun arkadasin hemen her konuya bir yoruma var. bazen guldurucu, bazen garip, bazen mantikli, bazende kasitli gereksiz yorumlar ( bazi yorumlarda , insanlarla dalga geciyor. Konulara verilen cevaplardan bakabilirsiniz.) Eger bu arkadasin kendi dunyasinda sikinti cekiyorsa, dunyasini degissin. Konu gereksiz.
E R R O R
Kargalarin Sesi !
- arzlodoss
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
ıkısıde aynı sunucuda ve 2 sıde kanka bu nu bilmemek ahmaklık bu nasıl bı dıkkat çekmek tır ya valla komık ınsanlarsınız mobilsorun forum anneye küfür edıyor arkadaşı konu açıyor abuk sabuk bı bı başlık neyın sohbetı bu küfürmü etsın mıllete sonrada sohbet komık çocuklar sızı yaSora yazdı:Gerçekten çok iyi olurdu. Onun gibi daha bi çok kişi var. Yoldan çevirip sıradan isimlerle yapacağınıza forumda öne çıkmış isimlerle röpörtaj yapmalısınız.
- arzlodoss
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
bbunada cevap versene mobıl verışsın bıde hala banamı dedın dıye soru işaretı yazıyorsun anlama sorununda varmış yenı anladım :mrgreen:ybrdelisix yazdı:Başka. Çocuk yok mu yapacak dengesizin biri o anlamadiniz mi hala
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Bana mı dedin kardeş ?arzlodoss yazdı:bbunada cevap versene mobıl verışsın bıde hala banamı dedın dıye soru işaretı yazıyorsun anlama sorununda varmış yenı anladım :mrgreen:ybrdelisix yazdı:Başka. Çocuk yok mu yapacak dengesizin biri o anlamadiniz mi hala
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

-
- FareAdam Düşmanı
Yanlış anlamadıysam bana diyolar kardeş. Bu mesajdan sonra foruma gelmiycem. Arkamdan konuşmuş olursanız da hakkımı helal etmiyorum. Konu kilitmobilsorun yazdı:Bana mı dedin kardeş ?arzlodoss yazdı:bbunada cevap versene mobıl verışsın bıde hala banamı dedın dıye soru işaretı yazıyorsun anlama sorununda varmış yenı anladım :mrgreen:ybrdelisix yazdı:Başka. Çocuk yok mu yapacak dengesizin biri o anlamadiniz mi hala