Önerileriniz 2
- PARJISUNG
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Önerileriniz 2
Evet arkadaşlar, videolarımızı çektik geldik önemli kısma. Yani montaj
Çekilen videoları birleştirebileceğim yavaşlatıp hızlandırabileceğim veyahut çeşitli ses efektleri koyabileceğim bir program daha arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum ve size güveniyorum
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Bear :?:
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
- TRQJEN
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Arethe Best
Re: Önerileriniz 2
Merhaba;PARJISUNG yazdı:Evet arkadaşlar, videolarımızı çektik geldik önemli kısma. Yani montajÇekilen videoları birleştirebileceğim yavaşlatıp hızlandırabileceğim veyahut çeşitli ses efektleri koyabileceğim bir program daha arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum ve size güveniyorum
![]()
Kullanış açısından basit bir program arıyorsan "Windows Media Maker" işini göreceğini umuyorum.
Daha profesyonel bir şey düşünürsen kurgular için kullandığım Adobe Premiere öneririm Kullanabilirsin. (30gün deneme)
Buna ek olarak profesyonel kurgu için, Edius ve Vegas'da var.
Umarım işini görür
İyi forumlar...
- PARJISUNG
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Önerin için teşekkürler işime yaradı acemi videomu paylaşırım 
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Şehitler Ölmez
PARJISUNG yazdı:Evet arkadaşlar, videolarımızı çektik geldik önemli kısma. Yani montajÇekilen videoları birleştirebileceğim yavaşlatıp hızlandırabileceğim veyahut çeşitli ses efektleri koyabileceğim bir program daha arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum ve size güveniyorum
![]()
Sony vegas Pro 12 ve ya 13
Profesyonel açıdan kendini geliştirmek istiyorsan Sony Vegas Pro 11 ve üzerini indirebilirsin.
Çok farklı efektler , 3 boyutlu (3D) kareografiler hazırlamak istersende oldukça muaazzam bir program Cinema 4'ü indirebilirsin.
Çok farklı efektler , 3 boyutlu (3D) kareografiler hazırlamak istersende oldukça muaazzam bir program Cinema 4'ü indirebilirsin.
Gizlenmiş İçerikGöster

- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
O sadece space a basabiliyor arkadaşlar boşa önermeyin