Merhaba, Bir kaç gün öncesi Herşeyi bir kenara bırakıp yeni açtığım 25 Level karakterime Klan parası kasmak amacıyla Plus + kp x2 aldım.
Rütbesi 3 *** pembe olduğunda bilgisayarımı kapatıp tekrar açtım zira4 gündür aralıksız çalışıyor.
Tekrar Üyeliğime girmeye çalıştığımda ise karakterimin ID şifre yazdıktan sonra 999 gün banlanıp Susturulma cezası verildiğini gördüm. Sayın yönetici bünyesinde çalışan dostlarım Eğer kp ihtiyacınız varsa GM ve yöneticiliği bırakın sizinle 999 milyon kp kasalım karakterlerinize. Sadece Karakterimin ne hakla banladığını öğrenmek istiyorum.
Kp kasmak istiyorsanız gelin Antrepo arkadası ve Kırmızı Örümceklere size de Rütbe yapayım Ama Minidalga karakterimin banını açın.
3 Milyon kp söz konusu 4 günlük emek
Minidalga 25 Level henüz.
- nisanyagmurum
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ülkü
Re: Minidalga 25 Level henüz.
Hesabını şikayet üzerine incelemişlerdir.Eğer makro programı kullandığın anlaşıldıysa bu cezayı almışsındır.nisanyagmurum yazdı:Merhaba, Bir kaç gün öncesi Herşeyi bir kenara bırakıp yeni açtığım 25 Level karakterime Klan parası kasmak amacıyla Plus + kp x2 aldım.
Rütbesi 3 *** pembe olduğunda bilgisayarımı kapatıp tekrar açtım zira4 gündür aralıksız çalışıyor.
Tekrar Üyeliğime girmeye çalıştığımda ise karakterimin ID şifre yazdıktan sonra 999 gün banlanıp Susturulma cezası verildiğini gördüm. Sayın yönetici bünyesinde çalışan dostlarım Eğer kp ihtiyacınız varsa GM ve yöneticiliği bırakın sizinle 999 milyon kp kasalım karakterlerinize. Sadece Karakterimin ne hakla banladığını öğrenmek istiyorum.
Kp kasmak istiyorsanız gelin Antrepo arkadası ve Kırmızı Örümceklere size de Rütbe yapayım Ama Minidalga karakterimin banını açın.
- nisanyagmurum
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ülkü
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Yanlız Sayın yöneticilerden cevap bekliyorum.berkan587 yazdı:Hesabını şikayet üzerine incelemişlerdir.Eğer makro programı kullandığın anlaşıldıysa bu cezayı almışsındır.nisanyagmurum yazdı:Merhaba, Bir kaç gün öncesi Herşeyi bir kenara bırakıp yeni açtığım 25 Level karakterime Klan parası kasmak amacıyla Plus + kp x2 aldım.
Merhabalar;
Forum üzerinden maalesef bu tür cezai durumlar içeren sorularınıza yanıt alamazsınız. İletişim/Destek Formu > Ceza İtiraz başlığı altında ilgili birime başvurarak cezanız hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Bilginize sunarım.
İyi forumlar.
Forum üzerinden maalesef bu tür cezai durumlar içeren sorularınıza yanıt alamazsınız. İletişim/Destek Formu > Ceza İtiraz başlığı altında ilgili birime başvurarak cezanız hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Bilginize sunarım.
İyi forumlar.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!