Önizleme: BeyazKöşk Hol de savaşma mantığı !!
Arkadaşlar
Öncelik ile iyi formlar direk konuya giriyorum !
hepimizin bildiği üzere Arz ve Lodos savaşlarımız mevcut klana girildiyese kesmeyi kesilmeyi göze alıcaktır bunu hepimiz bilmekteyiz,
Fakat lodos ve arz lar arasındaki bu savaşlar hol e taşınmamıştır mümkün merteve çünki her iki klanında amacları para kasmaktır kimse bir birine ahatsızlık vermez ki bu çok güzel bişey insanlar bir birlerine saygılı
Fakat son zamanlarda Arz olan Dev Genc Loncası ve başkanları llDevgencll olan bu dengesiz karaktersiz kardeşimiz
her lodosa dalıyor ve keza loncasıda bu şekilde
Eğer oda doluysa odadakilere dalarlar yada örs doluysa dalarlar kendileirne yer açar lar insanlara ukla konuşup huzursuz ederler ki bir çoğunuzda buna şahit olmuşsunuzdur
Kendi karakteri para kasmış olduğu karakteri ise lodostur ve adı darke mi DARKE mi böyle bişeydi
bu ismi verdim aklınızda olsun saygısız davranana sessiz kalmayın !
ve , (dip Not )
bu lonca lideri llDevgencll midir nedir tanıyanınız varmıdır o kişile usturupu iletişim kura bilicem bir numara yada bir irtibat için E mail facebook twet vs varsa ütfen bana form üzeirndne yada Fredykruggerr karakterine pm leyiniz
iletişim bilgisine hediyem kesinlikle olucaktır aslı varsa ve kesinse taiki ,,
iyi formlar kolay gelsin herkeze
BeyazKöşk Hol de savaşma mantığı !!
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Definder
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürler
Re: BeyazKöşk Hol de savaşma mantığı !!
Merhaba FredyKrugger.FredyKrugger yazdı:Önizleme: BeyazKöşk Hol de savaşma mantığı !!
Arkadaşlar
Öncelik ile iyi formlar direk konuya giriyorum !
hepimizin bildiği üzere Arz ve Lodos savaşlarımız mevcut klana girildiyese kesmeyi kesilmeyi göze alıcaktır bunu hepimiz bilmekteyiz,
Fakat lodos ve arz lar arasındaki bu savaşlar hol e taşınmamıştır mümkün merteve çünki her iki klanında amacları para kasmaktır kimse bir birine ahatsızlık vermez ki bu çok güzel bişey insanlar bir birlerine saygılı
Fakat son zamanlarda Arz olan Dev Genc Loncası ve başkanları llDevgencll olan bu dengesiz karaktersiz kardeşimiz
her lodosa dalıyor ve keza loncasıda bu şekilde
Eğer oda doluysa odadakilere dalarlar yada örs doluysa dalarlar kendileirne yer açar lar insanlara ukla konuşup huzursuz ederler ki bir çoğunuzda buna şahit olmuşsunuzdur
Kendi karakteri para kasmış olduğu karakteri ise lodostur ve adı darke mi DARKE mi böyle bişeydi
bu ismi verdim aklınızda olsun saygısız davranana sessiz kalmayın !
ve , (dip Not )
bu lonca lideri llDevgencll midir nedir tanıyanınız varmıdır o kişile usturupu iletişim kura bilicem bir numara yada bir irtibat için E mail facebook twet vs varsa ütfen bana form üzeirndne yada Fredykruggerr karakterine pm leyiniz
iletişim bilgisine hediyem kesinlikle olucaktır aslı varsa ve kesinse taiki ,,
iyi formlar kolay gelsin herkeze
Öncelikle o kişiler sadece holde değil her yerde çirkeflik yapıyorlar. Seni kesmelerinin amacı kendilerine yer açmak falan değil yanlış anlamışsın kardeşim adamlar sadece kesip rahatsızlık veriyorlar. Dertleri ne anlayan yok, konuşmaya çalışmayı denemeni tavsiye etmem pek normal tipler değiller deneyen çok oldu ama sonuç çıkmadı forumda rezil etmeye çalıştı konuştuklarını yalvarıyor diye. Anlayacağın onlar sunucu tarafından sevilmeyen bir ekipler gördüğün yerde yapıştır gitsin. Adamına göre muamele
-
- İskele Babası
Kardeşim Büyücümle kesiyorum hiç sorun yok bir çoğunu lakin
zaten zamnımız kısıtlı işi gücü olan insanlarız hepimiz
bu boş adamlarla uğraşıp zaman harcanmasına kızıyorum
şimdi bende onun büyücüsünü girip kesiyorum arz charımla çünki başka türlü anlamıyorlar
başkasına saygısı olmayanın kendisinede saygısı olmaz ne diyim allah akıl fikir versin
Ama şuda gerçek denk gelsem allah şahit kitab sabit ağızı ile burnun yerini değşitirirdim
zaten zamnımız kısıtlı işi gücü olan insanlarız hepimiz
bu boş adamlarla uğraşıp zaman harcanmasına kızıyorum
şimdi bende onun büyücüsünü girip kesiyorum arz charımla çünki başka türlü anlamıyorlar
başkasına saygısı olmayanın kendisinede saygısı olmaz ne diyim allah akıl fikir versin
Ama şuda gerçek denk gelsem allah şahit kitab sabit ağızı ile burnun yerini değşitirirdim
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Kardeşim her sunucuda bu tip cocuklar mevcut. Size tavsiyem bunlar için birlik olup oyundan soğutmak. Keserler konuşurlar kesilirler kufur ederler. Kafaya takarsaniz sinir hastası olursunuz.
-
- İskele Babası
bazeninsanda sabır kalmıyor işte bıktık yani bu veletlerden
- Barbarosbrusk
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
cıkın ozaan klandan kardeşım zorlayanmı var bence holde savaş güzel bışey