SOSYELDENEY yazdı:OLLEY BE yenilik geliyor ište sonunda dıptıs çıktıs dırırımdırım yehu yehu çikita muz çikita muz yeah baby that's incrdible!!!
Arkadaşa Yardımcı Olalım.
SOSYELDENEY yazdı:OLLEY BE yenilik geliyor ište sonunda dıptıs çıktıs dırırımdırım yehu yehu çikita muz çikita muz yeah baby that's incrdible!!!
Bilseydi Alp Arslan böyle olacağını,açar mıydı anadolunun kapısını ?SOSYELDENEY yazdı:OLLEY BE yenilik geliyor ište sonunda dıptıs çıktıs dırırımdırım yehu yehu çikita muz çikita muz yeah baby that's incrdible!!!
HİÇ SORMASparineus yazdı:Bilseydi Alp Arslan böyle olacağını,açar mıydı anadolunun kapısını ?SOSYELDENEY yazdı:OLLEY BE yenilik geliyor ište sonunda dıptıs çıktıs dırırımdırım yehu yehu çikita muz çikita muz yeah baby that's incrdible!!!
Şakamısın Öylemi GeliyorEklentiPaketi yazdı:Yav şu gezegene gidecek kadar zengin olan varsa, direk oyunu satın alsa da milletin de işi görülse? Bide öyle bi yer var mı harbiden?
Ağlama Tuşunu Kırdık Biz Sinirden (:Baskent06 yazdı:Beğendiğinize sevindim arkadaşlar. Ağlanacak halimize gülmekte bu oluyor sanırım.
Şaka tabi ama şakayla karışık ufak bi ciddiyet yok diyememtherose yazdı:Şakamısın Öylemi GeliyorEklentiPaketi yazdı:Yav şu gezegene gidecek kadar zengin olan varsa, direk oyunu satın alsa da milletin de işi görülse? Bide öyle bi yer var mı harbiden?
Bu Arada Oyun Alınmaz Yazılır Burası Metin2 Değil Urlye Dikkat Et
Kandırılmışsın HocamEklentiPaketi yazdı:Şaka tabi ama şakayla karışık ufak bi ciddiyet yok diyememtherose yazdı:Şakamısın Öylemi GeliyorEklentiPaketi yazdı:Yav şu gezegene gidecek kadar zengin olan varsa, direk oyunu satın alsa da milletin de işi görülse? Bide öyle bi yer var mı harbiden?
Bu Arada Oyun Alınmaz Yazılır Burası Metin2 Değil Urlye Dikkat EtHani öyle saat yıl farkı olmasa da zamanın göreceli olduğunu duymuştum bi yerlerden, belki mekanla alaka kuran birileri olmuştur dedim.
Url?
Zamanda yolculuk yapan arkadaş konuyu aydınlatırsa sevinirim