Cümleyi Tamamla! - 13.04.2015

İKV Dünyasına yönelik etkinlikler ve etkinlik önerileri
Kilitli
LatveriA
Dev Ana'nın Gözdesi
Dev Ana'nın Gözdesi

Cümleyi Tamamla! - 13.04.2015

Mesaj gönderen LatveriA »

Resim
Resim

Gerek verilen görevleri yerine getirirken gerek Eminönü'nün dar sokaklarında gezinirken hangimiz çevresindekilerle sohbet etmedi ki?

Kimi zaman Çınaraltı'nda Hamit Pehlivan ile bol köpüklü kahvemizi içerken eskileri yad ettik, kimi zaman Mısır Çarşısı'nın aksi ihtiyarı Sahaf Necmi'den azar işittik. Yine de her zaman akıllarda kalan bu hoş sohbetler oldu.

Biz de bu hoş sohbetlerden keyif alan tüm oyuncularımız için yeni bir etkinlik hazırladık. Hafızası kuvvetli ve OOK'lar ile sohbet etmeyi seven oyuncularımıza fırsat! OOK'lar tarafından söylenmiş cümleyi tamamla ödülü kazan!

Resim
Forum Yarışması

Etkinlik Saati 20:30 /21:15

Resim
Karakter Adı Değiştirme Hakkı
Etkinlik ödülünü kazanabilmek için soruya ilk ve doğru yanıtı vermek gereklidir

Resim
Katılım için ön şart bulunmamaktadır. Katılımcıların ödülü alabilmek için tam cümleyi forumdaki ilgili konuya yazmaları gerekmektedir.

Resim
  • Ödülü cümleyi tamamlayarak forumda ki ilgili konuya doğru ve eksiksiz yazan ilk kullanıcı kazanır.
  • Tamamlanan cümlenin ilgili konuya "Cümle-Sunucu ve Karakter Adı" şeklinde yazılması gerekmektedir.
  • Gönderilen ileti düzenlenemez, düzenlenen iletiler kabul edilmeyecektir.
  • Her kullanıcı, konuya 1 cevap gönderebilir. Birden fazla cevap gönderen kullanıcı diskalifiye edilecektir.
  • Ödülü doğru cevabı veren 1 kişi kazanacaktır.
  • Süre bitiminde konu kilitlenecektir.
  • Etkinlik kuralları, tarih veya ödüllerde TTNET bilgi vermeksizin değişiklik yapabilir. Bu durumda oyuncular, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler.
[/color][/i]
Resim
Eviren
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Cümleyi Tamamla! - 13.04.2015

Mesaj gönderen Eviren »

Cümleyi tamamla başladı!

Cümleyi, doğru ve eksiksiz tamamlayan ilk nefer bizden bir adet Karakter Adı Değiştirme Hakkı kazanacaktır.
İşte tamamlanması istenilen cümle:

"Ben nereden mi biliyorum? O kapıyı açtığını ya da .... .... ayağımıza takılı bir .... olduğunu nasıl biliyorsam öyle biliyorum. *Domuz memnun bir tavırla .....*"

Tamamlanan cümlenin, Cümle - Karakter ve Sunucu Adı şeklinde yazılması gerekmektedir.

Başarılar!
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Ben nereden mi biliyorum? O kapıyı açtığını ya da şehir meclisinin ayağımıza takılı bir pranga olduğunu nasıl biliyorsam öyle biliyorum. *Domuz memnun bir tavırla sırıtır.*

Yeniçerilixvahdt
Beyazköşk
sanane64
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen sanane64 »

Ben nereden mi biliyorum? O kapıyı açtığını ya da şehir meclisinin ayağımıza takılı bir pranga olduğunu nasıl biliyorsam öyle biliyorum. *Domuz memnun bir tavırla gülümser

Eminönü Güzelçocuk
Eviren
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Eviren »

Etkinlik sona erdi!

İşte, sizlerden tamamlamanızı istediğimiz cümlenin eksiksiz hali:

"Ben nereden mi biliyorum? O kapıyı açtığını ya da şehir meclisinin ayağımıza takılı bir pranga olduğunu nasıl biliyorsam öyle biliyorum. *Domuz memnun bir tavırla sırıtır.*"

Resim
Cümle, Yabancı Uygarlık [44] görev metninde geçmektedir.

Doğru yanıtı veren ilk kullanıcı Beyaz Köşk sunucusundan Yeniçerilixvahdt oldu. Tebrikler!

Katılım gösteren tüm neferlerimize teşekkür ederiz. İyi oyunlar.
Kilitli

“Etkinlikler” sayfasına dön