Oyundaki dengesizlik !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Oyundaki dengesizlik !

Mesaj gönderen mobilsorun »

vahdet yazdı:
ARZLODOS yazdı:Peki sabit ip nasıl yapılır anlatırmısınız vahdet bey ben bilmiyom.

Sabit ip için Başvurdun vurdusan kimler karsına çıktı ve sizden ne gibi belgeler istediler onlarca mail atıyorsun desteği gereksiz yere mesgul edip feRyat eden arkdaşımız bize sabit ip için müracat ettinmi ettisen ne gibi belgeler istediler.

Ek ücret istiyorlarmı. Nufus cüzdanı yada baban gelsib diyorlarmı sormusundur. Birde bana yardımcı olablirmisin.

Bu oyuna para yatıranın diye isyan eden bşir kişi denetmen olacagım ayagına yıllık 90 tl ödemeyi göze aşlırmı ve herseyi soruyorsa sence denetmen olabilmek için hiç bişi bilmyor olmak nasıl bir duygu Oyundaki yönetimin yğzde 70 boyle secildiğinden bu halderiz senide katarlar inş diyem hadi kolay gelsin.
Sabit ıp için başvuru yapmadım. Kimseyi telefonla aramadım. Forum aracılığıyla öğrendiğimi söyleyim
Sabit ıp için para ödemiyormuş. 10t civarı.

Dnetmenlik için başvuru yaptım. Fakat kabul olacağını zannetmiyorum. Çünkü sabit ip almaya cam.
10 trilyon mu ödüyorsun oha :I
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

POSTaci yazdı:
mobilsorun yazdı:
vahdet yazdı:
ARZLODOS yazdı:Peki sabit ip nasıl yapılır anlatırmısınız vahdet bey ben bilmiyom.

Sabit ip için Başvurdun vurdusan kimler karsına çıktı ve sizden ne gibi belgeler istediler onlarca mail atıyorsun desteği gereksiz yere mesgul edip feRyat eden arkdaşımız bize sabit ip için müracat ettinmi ettisen ne gibi belgeler istediler.

Ek ücret istiyorlarmı. Nufus cüzdanı yada baban gelsib diyorlarmı sormusundur. Birde bana yardımcı olablirmisin.

Bu oyuna para yatıranın diye isyan eden bşir kişi denetmen olacagım ayagına yıllık 90 tl ödemeyi göze aşlırmı ve herseyi soruyorsa sence denetmen olabilmek için hiç bişi bilmyor olmak nasıl bir duygu Oyundaki yönetimin yğzde 70 boyle secildiğinden bu halderiz senide katarlar inş diyem hadi kolay gelsin.
Sabit ıp için başvuru yapmadım. Kimseyi telefonla aramadım. Forum aracılığıyla öğrendiğimi söyleyim
Sabit ıp için para ödemiyormuş. 10t civarı.

Dnetmenlik için başvuru yaptım. Fakat kabul olacağını zannetmiyorum. Çünkü sabit ip almaya cam.
10 trilyon mu ödüyorsun oha :I
Allah belamı versin bu adam darbe yapmış deseler inanırım yani
TTNET Statik IP
FacebookTwitterYazdırYaklaştırNormalUzaklaştır
Servisler TTNET Statik IP
IP numarasi, internete her girişte kullanıcıya sistem tarafından atanan bir nevi kimlik numarasıdır. Bu sayede bilgisayarlar arası veri iletişimi mümkün kılınır.
IP (internet protokol) numaraları protokol kapsamında sınırlı olduğundan normalde her bağlantı için dinamik yapıda rastgele atanmaktadır. Yani internetten çıkıp tekrar girdiğinizde IP numaranızın değiştiğini görürsünüz. Eğer bu numaranın size özel tanımlanarak hiç değişmemesine ihtiyacınız varsa, TTNET bağlantınıza ek olarak TTNET Statik IP ürününü kullanmanız gerekir. Bu durumda size atanan IP numarası bir başka kullanıcıya atanmaz ve her zaman bileceğiniz bu sabit IP numarasını internet dünyasında bir nevi adres olarak kullanabilirsiniz.
Statik IP bilgisayarınıza değil, bağlantıyı yaptığınız modeme verilir. Böylece aynı modemden bağlantı yapan birden çok bilgisayar kullanımları için de statik IP hizmeti geçerlidir.
Statik IP genellikle; bilgisayara uzaktan erişim, oyun sunucusu, web - alan adı hizmeti, e-posta sunucusu, uzaktan masaüstü yönetimi, FTP hizmeti, video konferans, VoIP, VPN gibi uygulamalar için kullanılmaktadır.
Bu ve benzeri uygulamalar için atanacak Statik IP kullanımlarında güvenlik tedbirlerinin maksimum seviyede alınması gerekmektedir.
1 Ocak 2015 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Statik IP hizmetinin fiyatı vergiler dahil aylık 9,90 TL'dir.

Statik IP Türü Aylık Fiyat Yıllık Fiyat
Tekli Statik IP TL9,90 TL90
2'li Statik IP TL13,50 TL135
4'lü Statik IP TL20 TL200
8'li Statik IP TL30 TL300
16'lı Statik IP TL45 TL450
32'li Statik IP TL70 TL700
64'lü Statik IP TL100 TL1.000
128'li Statik IP TL125 TL1.250
256'lı Statik IP TL150 TL1.500

OYUN TTNET FİRMASINA AİT DEĞİLMİ EVET ONA AİT GÖNÜLLÜ BİLMEM ZAT ZUT İÇİN DENETMENLER ARIYORSA DENETMEN OLURSA SABİT İPSİNİDE TTNET VERSİN DİMİ 200 KİŞİ BASVURACAK 200 SABİT İP EDİNECEK TTNET BUNLARDAN 10 TANESİ SECİLECEK GERİ KALAN 190*9 TL TTNETİN CEBİNE GİDECEK BUDA BİR YOLSUZLUKTUR.

Denetmen olmaya hak kazandısan sabit ipsinide onlar vermelidirler. DEĞİLMİ. Hem köle gibi çalıştıracaklar hem fırça yiyeen hem azar işitecen canına tak diyecen onu gambazlıyacan onu arkdan vuracan oyle gelip gececek.

Ne için hiç için... boş ver hayat sana güzel.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Oyun ttnete geçtikten sonra 8 senedir bişi eklemiyorsa arge olarak oyun satılıyorsa TTNETİ mahkemeye vermek gerekir Arge için bir oyun secviliyor ve onu satın alıp yerin dimine sokan TTNET utansın TÜBİTAKIDA TTNETİDE Siddetle kınıyorum. halen lodos eminonu kalenin önüne örs koymuyorlarsa bu oyuna bırak denetmen olmayı oyuncu olmaktan utanır insan ama onlarda utanma yok.

O örs oraya konacak o kadarrrrrrr. Örsü istiyom örs istiyom adalet için örs orda olmalı. Arzlar öldüğünde eğer Dibinde örs varsa Lodoslarda ölünce dirilince orda örs olacak. :D :D :D
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sparineus »

Konu amacından çıkmış.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

ARZVELODOS kardeş, sabit ip'yi denetmenlik başvurun kabul edildiği takdirde alman gerekiyor.
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

GWYNBLEIDD yazdı:ARZVELODOS kardeş, sabit ip'yi denetmenlik başvurun kabul edildiği takdirde alman gerekiyor.
Ben başvurdum ama bu sabit ip yüzünden kabul olsada denetmen olamıyacam. Başvurum kabul olupda denetmen olmadım diye ceza felan vermezler dimi.
Kullanıcı avatarı
lubnatsi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen lubnatsi »

Melih (çarı devretmediysen( sana teşekkür ediyorum açtığın konu için. Meranda tam 8 senedir oynuyorum evet 8 sene. Burada yazılmış olan saçmalıkları defalarca desteğe ilettim. 2 kritik vuruş ile çifteye öldüğümü bilirim büyücüde fakat destek hiç oralı olmadı dedikleri tek şey ' göz önüne alacağız ' oldu. Mavi ofansif dövüş hakkında bir yorum yapamayacağım çünkü hiç kullanmadım , en son ürettiğim tılsım M1 oldu , oyunun gidişatını gördükten sonra ne tılsım ne item peşine düştüm sadece savaştan aldığım zevke baktım. Gazap , evet adam sancağa gelip tab+zehir tuşuna basarak tüm herkesi deviriyor , madem böyle bir tılsım ve yetenek geldi , İKV yönetimi zehir büyüsünün yenilenme saniyesini düşürmeyi akıl edemedi mi ? Ya da büyücü sınıfının canını 5 - 6 bin gibi hatrı sayılır bir miktarda arttırmayı ? Tılsım üretin güçlü olursunuz falan hikaye. Aşağıdaki alıntıdan arkadaşa söylüyorum , zehir büyüsünün yenilenme süresi yok yani adamda isterse bozma V olsun bozma 3 saniyede 1 geliyor. Adam zehri attı bozdun attı 1 kere vurdu bozdun yine aynısı 3.de ölürsün yani bu işler tılsıma bakmıyor. Herkese söyledim yine buraya söylüyorum DEFANSİF DÖVÜŞ 2 ^ 3 tılsımı korkaklara göre olan bir tılsımdır , kendimi bildim bileli ofansifim ve gayet de zevkini çıkararak savaşabiliyorum. Ve son olarak tek tip savaşçı konusuna gelecek olursak sonuna kadar haklısın. Yönetim bizden şunu bekliyor , bir tanıdık büyücü DK 3 üretecek , hidra setle gideceksin büyücü direnç kıracak sende 6 7 bin vuracaksın , kuzu çevirme de ister misin yanında ? . Max hasarın etkisi sadece canavarlara döndürüldüğü an Zilfallon Halit Girmenç (Çifte ve zırh dahil ) full setimi depodan çıkarmaya hazırım :!:

vahdet yazdı:Bir bb3 olsaydı onun zehir (lll) e verdiği para aniden hiç olurdu. Ama gel gelelim bb3 olan kaç oyuncu var her sunucuda orası meçhul.

Ayı ve sarsılmasın faydasını tank iken gördüm. Babı alide bankadan itemleri düzeltirken dalan olursa Ayı açıp sars yapardım. Kanamayı yiyen direkt depari
Basar topuklardı. Ama hiç def3 kullanmadım.

Def3 bu kadar avantajlı tılsım ise neden bütün savaşçılar genelde ofans3 kullanıyor ve def3 kullanan pek fazla yok. Orasını da anlayamadım. Ya da ben yanlış biliyorum. Sonuçta savaşçı ile pek hasır nesir değilim.

Birde ayının kanatmasi olmassa. Ct de semiha ve yol savaşçısı kesmek çok zor olur. Hele eskiden m1 yokken kanatma olmadan kesmek imkansız olurdu. Şuan ayısız kesilebiliyor fakat ayısı olmayanı kimse kolay kolay gruba almıyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Ceza vermeleri için bir sebep yok ki.
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Sana zehir atacak. Sen bir kere siz vurcan hemen bozcan sonra o tekrar atınca sen kons yapacan konsta 2 kere vurursun sonra zehiri bozarsın. Zihin atip can doldurursun.Sonra tekrar vurursun. 1.2 felan. Olur sonra. Kesilir zannımca. Belkide kesilmez. Bilmiyorum denemek lazım. Zehir kaç saniyede bir vuruyor hatırlamıyorum.
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Yenilenme süresi yok.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön