8 yıl oldu bu oyuna başlayalı.Bırakmıştım 4 yıl önce 3 ay önce geri geldim.Bu 3 ay içersinde çektiğim akçeler ile kondrit çekip satarak 6 adet kendime 2 adet loncama tılsım ürettim.Bu 3 aylık dilimde aşağı yukarı 800 lira dolaylarında para yatırdım.Bunları neden anlatıyosun diyecek olursanız olurda bu konuyu bi yetkili okursa "bunları söylemeye hakkı var" dedirtmek için.Her neyse başlıyorum;
[Ofansif Dövüşme (III)]"SAÇMALIĞI" Ofansif Dövüşme 2 3 tılsımı ürettim.Oyunda o tılsımı kullanan her savaşçının ofansif dövüşme 3 (mavi tılsım) tılsımınında olduğunu görünce bende o tılsımı üretmeye karar verdim ve ürettim.Sanırım oyunun en gereksiz tılsımlarından birisi neden mi? Şöyle:
Eksiksiz bir savaşçının eğer bıçak sırtı kılıcı yükseltilmiş ise ve gözlüğü mor hedef ise saldırısı:363,4 Bu savaşçı Ofansif Dövüşme 3 tılsımını taktığı zaman saldırısı /color]375,4 Savaşçının saldırısına sadece 12 ekliyor.6-7 m verip aldığım gözlük 18.6 saldırı veriyor.Bu tılsımı üretmek isteyen oyuncular sadece "12" saldırı için 500m gibi astronomik bir para ödemek zorunda kalıyorlar.
Şimdi şöyle diyenleriniz vardır illaki çünkü bana bu tılsımı öven arkadaşlar bunu söylüyorlardı "kardeşim 500m veriyosun ama char hiç ıska geçmiyor" kesinlikle yalan.Hayvanlara geçeceğiniz ıskanın haddi hesabı yok üst üste 6 ıska geçtim.Vs lerde işe yarıyo diyenleri duyar gibiyim o da hikaye her 4 vuruştan 1 tanesi ıska ayrıca üst üste 2 ıska da geçebiliyor char.
[Defansif Dövüşme 2(III)]"Dengesizliği" Bu oyundaki tartışmasız en tutarsız tılsım.Tek vuruşta 10 bin hasar nedir Allah kitap aşkına.Bu büyücüler oynamasın bu oyunu o zaman.Defansif Dövüşme 2 3 tılsımını kullanan bi savaşçı kritik vuruş yaptığı zaman büyücüye tek atıyor.Bu savaşçının Dikkat 3 tılsımı da var ise zaten hiç kaçmaya çalışmasına gerek yok o büyücünün.Bunu konuşmaya gerek yok vicdanı olan,empati kurabilen bi oyuncu bu tılsımı ne alır ne üretir.
Yetenek kullanan çok amaçlı yardımcı ! Saldırdığı hedef üzerinde yetenek kullanabilen tek yardımcı.Tesla direnç kırıyor mu ? Kangal durdurma atıyor mu ? Ama ayı kanatıyor.Sadece kanatması yetmezmiş gibi birde kudret götürüyor.Şifalar yine kendini büyü bozma sayesinde kurtarıyorlar ya savaşçılar ? Savaşçılar zaten 2 en fazla 3 kez zihin toplama yeteneğini kullanabiliyorlar eğer ayı kritik vuruş yaparak kanatma attıysa o kadar şanslı bile olamazsınız.Savaşçıya bu kadar torpil yapılır mı ? Def. Döv. 2 3 tılsımı olan savaşnın birde Kanatma 1 3 tılsımı olduğunu düşünürsek oyunu oynamanın hiç bir mantığı yok.
Gazap "ŞİFACILAR" ! Eskiden ne güzeldi.Şifacılar sadece grup adamlarıydı.Can verip can basarlardı.Her şifacının bir de büyücü karakteri olurdu savaşmak istediği zaman şifacısına geçer savaşırdı.Ama gazap geldi ve nerdeyse büyücüden daha fazla hasar verebilen asit ve zehir görür olduk.Savaşçılar depar sayesinde kaçabiliyorlar ama büyücüler dayanamıyorlar bile.O kadar güçlendirilmiş yeteneğe birde yetmezmiş gibi "Gazap" tılsımı eklemişsiniz şifaları ilahlaştırmışsınız.Adamlar hem büyü yapıyorlar hem şifa basıyorlar hazır böyle yapmışken gazap şifalara da Yıldırım 2/Meteorit 1 gibi tılsım yapsaydınız adamlar zehiri alana asiti de 2 saniyede bir vursaydı.Yarım bırakmışsınız gazabı olmamış !
Tek çeşit savaşçı !!! Oyundaki tüm savaşçılar aynı.Bıçak Sırtı set dışında bir parça eşya giyen adam yok.Şifacı ve büyücü öyle değil ama.Şifacının 4 seti (Ruh Döven/Siyanür/Hidroflorik/Mevlana) var.Büyücünün 4 seti (Kıyamet/Cehennem/Transformatör/Sıfır Kelvin) var. Ve bu 2 sınıfın oyuncuları hangi seti kullanırlarsa kullansınlar değişen bir şey yok (şifacı dışında) çünkü setlerin birbiri üzerinde bir üstünlüğü yok.Fakat savaşçıda durumlar değişiyor.Bıçak sırtı seti eksiksiz olan bir savaşçının verdiği hasarı eksiksiz hidra nefesi seti olan savaşçı veremiyor.Hasarlar yarı yarıya oynuyor.Üstelik maksimum hasarın direnci yokken hangi savaşçı ne için bu element seti kullanır ? Bu setin olma amacı ne ?
Ben bu oyuna para veriyorum.Karşılığını almayı istemek ben en büyük hakkım.Çünkü siz bizi bir oyuncu olarak değil "Müşteri" olarak görüyorsunuz.Bu oyun benim 14 yaşında tanıştığım oyun olamaz !
En son ELENTARi tarafından 12 Nis 2015 21:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:Konu sahibi isteği üzerine düzenlendi.
Yakup neden Yusuf ile imtihan edilmişti ? Çünkü Yakup en çok Yusuf'u sevmişti. "Ve kişi daima en çok sevdiği ile imtihan edilir..." Ama Keşke bir Yakup kadar sevseydim, ve bir Yusuf kadar sevilseydim... GOKTURKHANTURKKIZILTURK 2007
[Ofansif Dövüşme (III)] "SAÇMALIĞI" na katılıyorum.
büyücünün savaşçı kesmesi gerçekten zor. Elinde bb3 tılsımı olması şart sıkıntı yaşamamak icin.
fakat su acıdan bakabiliriz. Büyük hol çıktı ve savaşçılara neredeyse artık hiç gerek kalmadı holde. Savaşçıların holde yapcak hiçbirşeyi yok. Para kasayım dese bir savaşçı gidip bir büyücü gibi parada kasamaz. Savaşçı klan savaşı için tasarlanmış. Amacı adam kesmektir ve hırslıdır. Bir büyücü gibi para kasamaz. O savaşçıdır ve savaşır.
Fakat bb3 olan bir büyücü savaşçıyı dizginleyebilir. Yine büyücüye savaş yapma hakkı tanınmış fakat bunun için çok çalışması ve kendine bb3 üretmesi gerekir.
Tek çeşit savaşçı yazına katılıyorum. Özellikle hidra seti giyen kimsenin olmaması ve element itemlerinin kullanılmaması manidar. Eskiden 39 level zamanında ws için element item giyilirdi. Büyücü kesmek ve para kasmak için savaşçılar max giyerdi. Şimdi böyle bir anlayış kalmadı. Nedeni ne bilmiyorum. Ama hızlı saldırı ve savaşçıların zırhının 30da sabitlenmesi olabilir.
Gazapci konusuna katılıyorum. Gazap 3 takan ve üstüne asit bilgi 3 takan şifa 2 asit+ zehir ile 2 vuruşa büyücüyü deviriyor. Bu asit atma olayı şifayı büyücüye çevirmiş gibi. Ve hicbir büyücü gazapci bir şifa ile karşılaşmak istemez. Çünkü sonuç çok acı bir ölüm. Büyücünün savaşçı kesme olanağı yüksek ama asitci bir şifa kesmesi daha zor.
Def 3 tılsımı hakkında birşey diyemiycem. Ama kullanan savaşçıların büyük bir zevkle kullandığına eminim. Fakat karşı tarafında çığlıklarını duyuyorum. Karşıda bb3u olan bir büyücü de olsa paçayı sıyırmak kolay değil. Çiftenin tadina bakacak.
Ofansif Dövüşme III tılsımını takıp Ardeneller Ardeneller yüzüğünüde giyince saldırı 385.9 oluyor,ben bu saldırıya güvenerek 15 kudretle 3 akrebin arasına girdim.Sonuç ölüm oldu.Bir akrebi tek ağır vuruş ve bir kritik ile kessemde diğer akrepte 2 kez üst üste ıska geçti.Son akrepte ise ilk vuruşum ıska oldu ve öldüm.Yani ben 500m versem,üstüne ardeneller yüzüğümü de giysem gene de ıska.Bence de çok gereksiz bir tılsım,daha iyileştirilebilirdi. Def 2 III giyen bir savaşcı çifte ile 45 ila 50 arası can alıyor.2 vuruşta ya ölüyorsunuz ya da canınız ağzınızda oluyor.Bu tılsımı kaldıramazlardı belki ama büyücülerin canını biraz daha arttırabilirlerdi,savunma gibi bir olayın söz konusu olabilmesi için.
Ayı açıp sarsılan adamları meteorda gördükçe savaşasım gelmiyor.3 Tane ofansif 2 3 kurt mağaranın önünde oturuyoruz.2 tane defansif oyuncu geliyor.Ayı açıyorlar ve hemen sarsılıyorlar.Biz daha olayın farkına varmadan kudretimiz 45 oluyor.En nihayetinde kudretin bitiyor ve depar da söz konusu olmuyor.Canımı al,kudretimi alma demek isterdim. 2 büyücü 1 tank rayın başında otururken lodos bir şifacı geldi.Selamını verdi,aldık ve item değiştirerek Siyanür asasını giydi.Biz tam ilk slotu çekecektik ki 3 saniye de hepimize zehir attı.Abartmadan söylüyorum ben daha ilk büyü bozmamı atarken 30dan fazla canım gitti.Bir etkisi olmasada şifacıya zihin attım.Kutup açarken bir 35 can daha kaybettim.Kutuptan çıktığımızda hem ben hem diğer büyücü öldü.Tank ise sarsıldı.Ama kurtaramadı çünkü şifacı hapisten çıktığında asitleri ile onu da devirdi.Yani demem o ki,Gazap 1 (III),Zehirleme 1 (III) olan şifacı görürseniz,ya zihin atın direk ya da yolunuzu değiştirin.Oyundan bezdirirler. Tek çeşit savaşcı olayıysa tüm 2008 2009 yıllarında oynamış savaşcı ustaları tarafından şikayet edilen bir şey.
Umarım düzeltmeler yapılır,bir güncelleme gelirse ya da gelmezse.
Bir bb3 olsaydı onun zehir (lll) e verdiği para aniden hiç olurdu. Ama gel gelelim bb3 olan kaç oyuncu var her sunucuda orası meçhul.
Ayı ve sarsılmasın faydasını tank iken gördüm. Babı alide bankadan itemleri düzeltirken dalan olursa Ayı açıp sars yapardım. Kanamayı yiyen direkt depari
Basar topuklardı. Ama hiç def3 kullanmadım.
Def3 bu kadar avantajlı tılsım ise neden bütün savaşçılar genelde ofans3 kullanıyor ve def3 kullanan pek fazla yok. Orasını da anlayamadım. Ya da ben yanlış biliyorum. Sonuçta savaşçı ile pek hasır nesir değilim.
Birde ayının kanatmasi olmassa. Ct de semiha ve yol savaşçısı kesmek çok zor olur. Hele eskiden m1 yokken kanatma olmadan kesmek imkansız olurdu. Şuan ayısız kesilebiliyor fakat ayısı olmayanı kimse kolay kolay gruba almıyor.
KOKTURK yazdı:8 yıl oldu bu oyuna başlayalı.Bırakmıştım 4 yıl önce 3 ay önce geri geldim.Bu 3 ay içersinde çektiğim akçeler ile kondrit çekip satarak 6 adet kendime 2 adet loncama tılsım ürettim.Bu 3 aylık dilimde aşağı yukarı 800 lira dolaylarında para yatırdım.Bunları neden anlatıyosun diyecek olursanız olurda bu konuyu bi yetkili okursa "bunları söylemeye hakkı var" dedirtmek için.Her neyse başlıyorum;
[Ofansif Dövüşme (III)]"SAÇMALIĞI" Ofansif Dövüşme 2 3 tılsımı ürettim.Oyunda o tılsımı kullanan her savaşçının ofansif dövüşme 3 (mavi tılsım) tılsımınında olduğunu görünce bende o tılsımı üretmeye karar verdim ve ürettim.Sanırım oyunun en gereksiz tılsımlarından birisi neden mi? Şöyle:
Eksiksiz bir savaşçının eğer bıçak sırtı kılıcı yükseltilmiş ise ve gözlüğü mor hedef ise saldırısı:363,4 Bu savaşçı Ofansif Dövüşme 3 tılsımını taktığı zaman saldırısı /color]375,4 Savaşçının saldırısına sadece 12 ekliyor.6-7 m verip aldığım gözlük 18.6 saldırı veriyor.Bu tılsımı üretmek isteyen oyuncular sadece "12" saldırı için 500m gibi astronomik bir para ödemek zorunda kalıyorlar.
Şimdi şöyle diyenleriniz vardır illaki çünkü bana bu tılsımı öven arkadaşlar bunu söylüyorlardı "kardeşim 500m veriyosun ama char hiç ıska geçmiyor" kesinlikle yalan.Hayvanlara geçeceğiniz ıskanın haddi hesabı yok üst üste 6 ıska geçtim.Vs lerde işe yarıyo diyenleri duyar gibiyim o da hikaye her 4 vuruştan 1 tanesi ıska ayrıca üst üste 2 ıska da geçebiliyor char.
[Defansif Dövüşme 2(III)]"Dengesizliği" Bu oyundaki tartışmasız en tutarsız tılsım.Tek vuruşta 10 bin hasar nedir Allah kitap aşkına.Bu büyücüler oynamasın bu oyunu o zaman.Defansif Dövüşme 2 3 tılsımını kullanan bi savaşçı kritik vuruş yaptığı zaman büyücüye tek atıyor.Bu savaşçının Dikkat 3 tılsımı da var ise zaten hiç kaçmaya çalışmasına gerek yok o büyücünün.Bunu konuşmaya gerek yok vicdanı olan,empati kurabilen bi oyuncu bu tılsımı ne alır ne üretir.
Yetenek kullanan çok amaçlı yardımcı ! Saldırdığı hedef üzerinde yetenek kullanabilen tek yardımcı.Tesla direnç kırıyor mu ? Kangal durdurma atıyor mu ? Ama ayı kanatıyor.Sadece kanatması yetmezmiş gibi birde kudret götürüyor.Şifalar yine kendini büyü bozma sayesinde kurtarıyorlar ya savaşçılar ? Savaşçılar zaten 2 en fazla 3 kez zihin toplama yeteneğini kullanabiliyorlar eğer ayı kritik vuruş yaparak kanatma attıysa o kadar şanslı bile olamazsınız.Savaşçıya bu kadar torpil yapılır mı ? Def. Döv. 2 3 tılsımı olan savaşnın birde Kanatma 1 3 tılsımı olduğunu düşünürsek oyunu oynamanın hiç bir mantığı yok.
Gazap "ŞİFACILAR" ! Eskiden ne güzeldi.Şifacılar sadece grup adamlarıydı.Can verip can basarlardı.Her şifacının bir de büyücü karakteri olurdu savaşmak istediği zaman şifacısına geçer savaşırdı.Ama gazap geldi ve nerdeyse büyücüden daha fazla hasar verebilen asit ve zehir görür olduk.Savaşçılar depar sayesinde kaçabiliyorlar ama büyücüler dayanamıyorlar bile.O kadar güçlendirilmiş yeteneğe birde yetmezmiş gibi "Gazap" tılsımı eklemişsiniz şifaları ilahlaştırmışsınız.Adamlar hem büyü yapıyorlar hem şifa basıyorlar hazır böyle yapmışken gazap şifalara da Yıldırım 2/Meteorit 1 gibi tılsım yapsaydınız adamlar zehiri alana asiti de 2 saniyede bir vursaydı.Yarım bırakmışsınız gazabı olmamış !
Tek çeşit savaşçı !!! Oyundaki tüm savaşçılar aynı.Bıçak Sırtı set dışında bir parça eşya giyen adam yok.Şifacı ve büyücü öyle değil ama.Şifacının 4 seti (Ruh Döven/Siyanür/Hidroflorik/Mevlana) var.Büyücünün 4 seti (Kıyamet/Cehennem/Transformatör/Nitrojen) var. Ve bu 2 sınıfın oyuncuları hangi seti kullanırlarsa kullansınlar değişen bir şey yok (şifacı dışında) çünkü setlerin birbiri üzerinde bir üstünlüğü yok.Fakat savaşçıda durumlar değişiyor.Bıçak sırtı seti eksiksiz olan bir savaşçının verdiği hasarı eksiksiz hidra nefesi seti olan savaşçı veremiyor.Hasarlar yarı yarıya oynuyor.Üstelik maksimum hasarın direnci yokken hangi savaşçı ne için bu element seti kullanır ? Bu setin olma amacı ne ?
Ben bu oyuna para veriyorum.Karşılığını almayı istemek ben en büyük hakkım.Çünkü siz bizi bir oyuncu olarak değil "Müşteri" olarak görüyorsunuz.Bu oyun benim 14 yaşında tanıştığım oyun olamaz !
Oyun Çemberlitaş eklentisi geldikten sonra yavaş yavaş bitişe yaklaştığını göstermişti. Nasıl mı? Bahsettiğin dengesizlikler zamanla artarak günümüze kadar geldi. Anlamadığım şu bitik oyuna bahsettiğin miktarda parayı yatırmış olman. Biraz forumda takılsaydın da paranı daha verimli kullansaydın. Oyunun canlı bir hali olsa para vermiş olmana şaşırmam. Ama ölü bir oyuna bu meblağlar çok çok fazla...
KOKTURK yazdı:
Eksiksiz bir savaşçının eğer bıçak sırtı kılıcı yükseltilmiş ise ve gözlüğü mor hedef ise saldırısı:[/color]363,4 Bu savaşçı Ofansif Dövüşme 3 tılsımını taktığı zaman saldırısı /color]375,4 Savaşçının saldırısına sadece 12 ekliyor.6-7 m verip aldığım gözlük 18.6 saldırı veriyor.Bu tılsımı üretmek isteyen oyuncular sadece "12" saldırı için 500m gibi astronomik bir para ödemek zorunda kalıyorlar.
Şimdi şöyle diyenleriniz vardır illaki çünkü bana bu tılsımı öven arkadaşlar bunu söylüyorlardı "kardeşim 500m veriyosun ama char hiç ıska geçmiyor" kesinlikle yalan.Hayvanlara geçeceğiniz ıskanın haddi hesabı yok üst üste 6 ıska geçtim.Vs lerde işe yarıyo diyenleri duyar gibiyim o da hikaye her 4 vuruştan 1 tanesi ıska ayrıca üst üste 2 ıska da geçebiliyor char.[/b]
Gerekli açıklamayı ben yapayım. Şimdi.
Ofansif dövüşmeye 15 puan verdiyseniz bu yetenek saldırınızı 40 arttırır.
Eğer Ofansif Dövüşme (I) tılsımı takılı ise bu 40 saldırı %10luk bir artış göstererek 4 artar ve 44 olur.
Eğer Ofansif Dövüşme (ll) takılı ise %20 lik bir artış olur. ve 8 artar.
Eğer Ofansif Dövüşme (lll) takılı ise %30luk bir artış gerçekleşir ve toplam saldırı üzerine 12 eklenir.
Biz karakter penceresindeki saldırının yüzdesini alındığını zannediyoruz fakat gerçek öyle değil. Yetenekten gelen 40 puan üzerinden bir artış meydana geliyor.
buda bir kademede 4, iki kademede 8, üç kademede 12 demek.
Bu nasıl istir derseniz. Orasının yorumlarını size bırakıyorum.
KOKTURK yazdı:
Eksiksiz bir savaşçının eğer bıçak sırtı kılıcı yükseltilmiş ise ve gözlüğü mor hedef ise saldırısı:[/color]363,4 Bu savaşçı Ofansif Dövüşme 3 tılsımını taktığı zaman saldırısı /color]375,4 Savaşçının saldırısına sadece 12 ekliyor.6-7 m verip aldığım gözlük 18.6 saldırı veriyor.Bu tılsımı üretmek isteyen oyuncular sadece "12" saldırı için 500m gibi astronomik bir para ödemek zorunda kalıyorlar.
Şimdi şöyle diyenleriniz vardır illaki çünkü bana bu tılsımı öven arkadaşlar bunu söylüyorlardı "kardeşim 500m veriyosun ama char hiç ıska geçmiyor" kesinlikle yalan.Hayvanlara geçeceğiniz ıskanın haddi hesabı yok üst üste 6 ıska geçtim.Vs lerde işe yarıyo diyenleri duyar gibiyim o da hikaye her 4 vuruştan 1 tanesi ıska ayrıca üst üste 2 ıska da geçebiliyor char.[/b]
Eğer Ofansif Dövüşme (I) tılsımı takılı ise bu 40 saldırı %10luk bir artış göstererek 4 artar ve 44 olur.
Eğer Ofansif Dövüşme (lll) takılı ise %30luk bir artış gerçekleşir ve toplam saldırı üzerine 12 eklenir.
Biz karakter penceresindeki saldırının yüzdesini alındığını zannediyoruz fakat gerçek öyle değil. Yetenekten gelen 40 puan üzerinden bir artış meydana geliyor.
Kardeş sn ne ayaksında gerekli açıklamayı ben ayaprım diye zort olan yerin zortunu hiç üsenmeden soran birinin gerekli açıklmayı ben yaaprım demekten daha büyük gereksiz açıklama olmaz. Ya biliyosundur ya bilmiyorsundur. Durmadan acaba öksürsen kpden gidermi hapsırsam bağırsaklarım bozulurmu gibi sorular sorarak dengesizlik ilkesini yıkan sosyal deney yapan birini ooo alkış bravo şahane ben bilmiyodum öğrendim gibi saçma sapan övmeler varken bırakta gerekli açıklamyı bilenler yapsın dimi.
Hiç bişeyi bilmiyorum ondan soruyom diyip aslında herseyi biliyomda dalgasına tş geiyom derdindesen vay haline.
vahdet » 12 Nis 2015 09:30
Sabit ip nasıl yapacağız.
vahdet » 30 Mar 2015 23:25
Benim oyundaki büyücümun ismi EfsunkarMEHMET şifacimin ismini değiştirecem. Harflerin büyüklüğünü değiştircem ama isim aynı olcak. Mesela EFSUNKARMEHMET yada EFsunkarMEHMET yada EfsunkarMehmet şeklinde koyabilir miyim. Bazı arkadaşlar öyle koyulmuyor dedi.
sen vahdet olsadın keşke desedim
En son ARZLODOS tarafından 13 Nis 2015 18:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
KOKTURK yazdı:
Kardeş sn ne ayaksında gerekli açıklamayı ben ayaprım diye zort olan yerin zortunu hiç üsenmeden soran birinin gerekli açıklmayı ben yaaprım demekten daha büyük gereksiz açıklama olmaz. Ya biliyosundur ya bilmiyorsundur. Durmadan acaba öksürsen kpden gidermi hapsırsam bağırsaklarım bozulurmu gibi sorular sorarak dengesizlik ilkesini yıkan sosyal deney yapan birini ooo alkış bravo şahane ben bilmiyodum öğrendim gibi saçma sapan övmeler varken bırakta gerekli açıklamyı bilenler yapsın dimi.
Hiç bişeyi bilmiyorum ondan soruyom diyip aslında herseyi biliyomda dalgasına tş geiyom derdindesen vay haline.
vahdet » 12 Nis 2015 09:30
Sabit ip nasıl yapacağız.
vahdet » 30 Mar 2015 23:25
Benim oyundaki büyücümun ismi EfsunkarMEHMET şifacimin ismini değiştirecem. Harflerin büyüklüğünü değiştircem ama isim aynı olcak. Mesela EFSUNKARMEHMET yada EFsunkarMEHMET yada EfsunkarMehmet şeklinde koyabilir miyim. Bazı arkadaşlar öyle koyulmuyor dedi.
sen vahdet olsadın keşke desedim
Bilmediğim soruları hızlı desteğe soruyorum ve öğreniyorum. Sabit ıp nasıl yapılıyor bilmiyordum. Sordum ve öğrendim.
Karakter isimlerinin o şekilde yapılamayacağını bilmiyordum. Sordum ve öğrendim. Destek takımı bilmediğinizi sorun diyor. Bende sorup öğreniyorum.
Gel gelelim asıl meseleye senin bana sorun ne. Derdini soyle anlatayım sana.
Peki sabit ip nasıl yapılır anlatırmısınız vahdet bey ben bilmiyom.
Sabit ip için Başvurdun vurdusan kimler karsına çıktı ve sizden ne gibi belgeler istediler onlarca mail atıyorsun desteği gereksiz yere mesgul edip feRyat eden arkdaşımız bize sabit ip için müracat ettinmi ettisen ne gibi belgeler istediler.
Ek ücret istiyorlarmı. Nufus cüzdanı yada baban gelsib diyorlarmı sormusundur. Birde bana yardımcı olablirmisin.
Bu oyuna para yatıranın diye isyan eden bşir kişi denetmen olacagım ayagına yıllık 90 tl ödemeyi göze aşlırmı ve herseyi soruyorsa sence denetmen olabilmek için hiç bişi bilmyor olmak nasıl bir duygu Oyundaki yönetimin yğzde 70 boyle secildiğinden bu halderiz senide katarlar inş diyem hadi kolay gelsin.
ARZLODOS yazdı:Peki sabit ip nasıl yapılır anlatırmısınız vahdet bey ben bilmiyom.
Sabit ip için Başvurdun vurdusan kimler karsına çıktı ve sizden ne gibi belgeler istediler onlarca mail atıyorsun desteği gereksiz yere mesgul edip feRyat eden arkdaşımız bize sabit ip için müracat ettinmi ettisen ne gibi belgeler istediler.
Ek ücret istiyorlarmı. Nufus cüzdanı yada baban gelsib diyorlarmı sormusundur. Birde bana yardımcı olablirmisin.
Bu oyuna para yatıranın diye isyan eden bşir kişi denetmen olacagım ayagına yıllık 90 tl ödemeyi göze aşlırmı ve herseyi soruyorsa sence denetmen olabilmek için hiç bişi bilmyor olmak nasıl bir duygu Oyundaki yönetimin yğzde 70 boyle secildiğinden bu halderiz senide katarlar inş diyem hadi kolay gelsin.
Sabit ıp için başvuru yapmadım. Kimseyi telefonla aramadım. Forum aracılığıyla öğrendiğimi söyleyim
Sabit ıp için para ödemiyormuş. 10tl civarı.
Dnetmenlik için başvuru yaptım. Fakat kabul olacağını zannetmiyorum. Çünkü sabit ip almaya cam