Yalan Rüzgarları Vol1.

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
alpay1994
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Yalan Rüzgarları Vol1.

Mesaj gönderen alpay1994 »

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

"uGGa" bilindiği gibi Ersin ve Barışın kullandığı karakterler, Networker'ın zaten talat olduğunu biliyoruz. Fotoğraflarda talat ile olan münasebetimizde geçen vefasızxcaptan ile bugüne kadar bir alışverişimiz dahi olmamıştır. İkinci kısım zaten açıkça ortada. İşkembeden sallamak amacıyla insanları sırf lekelemek amacıyla yapılan karalamalar.

Resim

En son olarak da bu resim talatın saçma sapan sözlerinin sonunu getirmek için yeterlidir. Alışveriş açılıp y2 konulup onaylanmıştır. 2 sefer fotoğraf almam için iptal etti 2 sefer de koyduğumda kendisi iptal edip başka tılsım istedi. Göründüğü gibi sohbet açıktır.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
Kullanıcı avatarı
PARJISUNG
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Re: Yalan Rüzgarları Vol1.

Mesaj gönderen PARJISUNG »

Açıkçası gerekli bir konu idi. Talatbey yani Serkan'ın aylardır bana hırsız yazdığını görüyorum. İtimat edip cevap vermedikçe daha çok kudurtan psikolojik bir sorunu var. Utanmasalar yeni aldığım bayrağı bile çaldın diyecekler. Yazımı okuyan görevlilerden rica ediyorum TALATBEY denen şahıs her daim beni kışkırtma ve küfüre sürükleme çabasındadır. İftiralar atıp adımı lekelemeye çalışmaktadır. Bu tür konuları bölgeye yansıttığında onu şikayet edeceğim. Ve gerekli ceza işlemlerinin uygulanmasını rica ediyorum. İki taraflı düşünürseniz o şahıs beni karalamaya çalışıyor.

EhmekArasISucuk
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Bear :?:
SnooW
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SnooW »

Knk bırak şu hırsızları :D bu talat denen veledin hırsız olduğunu kafası calisan biri anlar verme y2 falan. daha yeni emiratesin bb3ünü çaldı. Bendende ws atmadan 200m istiyor affagagsg
Kullanıcı avatarı
PARJISUNG
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen PARJISUNG »

Ek olarak bir şeyi belirtmek isterim. O karaktersiz tılsım yansıtılması karşılığında; tılsım vereceğini söyleyip, tılsım yansıtıldığında 360 derece dönmüştür. ;)
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Bear :?:
Joule
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Joule »

Onun İlacı Benim Nerde O as ? Az beklesin.
DAİREONÜÇ
Oksit

KUKLACI
[2008---?]
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ybrdelisix »

Aynen katılıyorum. Yansıtan bendim ve talat yine alt+f4 :D
HAYATResimDIR
Kullanıcı avatarı
ikidakka
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen ikidakka »

alpay1994 yazdı:Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

"uGGa" bilindiği gibi Ersin ve Barışın kullandığı karakterler, Networker'ın zaten talat olduğunu biliyoruz. Fotoğraflarda talat ile olan münasebetimizde geçen vefasızxcaptan ile bugüne kadar bir alışverişimiz dahi olmamıştır. İkinci kısım zaten açıkça ortada. İşkembeden sallamak amacıyla insanları sırf lekelemek amacıyla yapılan karalamalar.

Resim

En son olarak da bu resim talatın saçma sapan sözlerinin sonunu getirmek için yeterlidir. Alışveriş açılıp y2 konulup onaylanmıştır. 2 sefer fotoğraf almam için iptal etti 2 sefer de koyduğumda kendisi iptal edip başka tılsım istedi. Göründüğü gibi sohbet açıktır.
alısverisi onaylayıp ss alaydın iyiydi.
Joule
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Joule »

Tılsım yansıt dedı Kimin tılsımları daha ıyse defolıp gıtcek dedı yanstıttım 2 tılsım cürret edemedi.Konşmaya devam etti Bu kadar Karektersiz. ) Bu karektersizin Hiçbir lafına ınanılmaz İnanmayın !!!
DAİREONÜÇ
Oksit

KUKLACI
[2008---?]
ahmet2525
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ahmet2525 »

İŞİN İÇİNDE TALAT VARSA HER TÜRLÜ KATEKULLE VARDIR