Bu konuda kesinlikle size katılmıyorum tur sayısına göre değişiklik gösterilmiyor meran sunucusunda 6 gruptan fazla kurulmasına rağmen duello 2 sancak savaşı 2 tur oluyor lodoslar oyuna girmiyor bu etkilikler haricinde onlar oyunada girdiğinde lodostada 5 grup oluyor 2. turun sonunda hem arz hem lodos klanı mensubları bölge kanalından tur sayısını arttırılmasını talep etsede sadece 2 turla sınırlı oluyor oyun acayip derecede sıkıcı hale gelmeye başladı siz bunu anlamıyorsunuz ne yazıkki herkezin 1 eksiği oldunu zannediyorsunuz ancak eksiklerimiz yok geçen karakürk etkinliğini getirdiniz sadece koyle yüzük eksiği olanlar yararlandı biz full olanlar ne yapıcagız ne bir sunucu ne bir lonca turnuvası yapıyorsunuz biz oyuncular olarak talep etmekten bıktık artık oyuna girioruz yapıcak birşey olmuyor birşeyle ugrasma gereksinmimiz yok herşey full gerekli tılsımların hepsi var para var maden var yapıcak birşey kalmıyor oyunda bize bir hedef gösterin yeni bir bölge yeni bir boss yeni bir eşya item maden tılsım v.b gösterin ilerliyelim oyuna bizim açımızdan 1 kere bakarsanız zaten ne durumda oldugunu görüceksiniz.Zifan yazdı:Selam SANAGELDİM,SANAGELDiM yazdı:Seygili Zifan,
Dediklerinize katılmamak ne mümkün, fakat belirtmek isteğim şuydu; İstanbul Kıyamet Vakti sadece bi oyun değil bizim için evet varlığı bizi mutlu ediyor fakat görevlilerin ikv'in bu etkileyici büyüsünden yararlanmayı bırakıp. Birazda bizlerin göstermiş olduğu ilği ve alakaya sayğılı ve o ilğiyi haketmesi gerekir. Örnek verecek olursak Sancak savaşı ve Düello etkinliklerinde 1 ay insanlar bu etkinlikleri bekliyor ki bekleyenlerden birisiyim arz klanı mebsubu olarak 4 grup kuruluyo ve sadece 2.si girebiliyo ama ben 1 ay bekledim bu etkinliği? Peki çare ney 1 ay daha beklemek ya yine giremezsem? işte burada o ilğiyi haketmek için sizlerin bunu göz önüne alıp dülloyu 2.şer grup çekerek 2 gruba karşı veyahut en az 3 grup alarak giderilmesi bu sadece bir örnekti.Anlatmak istediğim bu etkınliklere getirebilecek oyuncunun ilğisini artırabilecek ufak rutuşlar sanırım alt yapı vb.unsurlar bunlara engel değildir .Konuyu bi nebze olsun açıklayabildiysem ne mutlu bana diyor iyi çalışmalar diliyorum.
Düello ve Sancak savaşı etkinliklerinin tur sayıları, katılım sayısına ve klan taraflarının durumlarına göre belirlenmektedir. Bazı sunucularda klan taraf dengesi olmadığından sancak savaşı etkinlikleri 2 turla sınırlandırılmakta , bazılarında ise bu sayı 3 ü hatta nadirde olsa 4 ü bulabilmektedir. Düello konusunda,etkinlik zamanı değiştirilerek yeni bir düzenlemeye gidilebilir.Destek ekibi ile ilgili şikayetleriniz varsa destek iletişim kanalı ile şikayetinizi bildirebilirsiniz. İlgi ve desteğiniz için teşekkür ederiz.
Etkinlik Öneri ve Yorumları
- ozanba9999
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Re: Etkinlik Öneri ve Yorumları
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Sevgili Zifan,Zifan yazdı:Selam SANAGELDİM,SANAGELDiM yazdı:Seygili Zifan,
Dediklerinize katılmamak ne mümkün, fakat belirtmek isteğim şuydu; İstanbul Kıyamet Vakti sadece bi oyun değil bizim için evet varlığı bizi mutlu ediyor fakat görevlilerin ikv'in bu etkileyici büyüsünden yararlanmayı bırakıp. Birazda bizlerin göstermiş olduğu ilği ve alakaya sayğılı ve o ilğiyi haketmesi gerekir. Örnek verecek olursak Sancak savaşı ve Düello etkinliklerinde 1 ay insanlar bu etkinlikleri bekliyor ki bekleyenlerden birisiyim arz klanı mebsubu olarak 4 grup kuruluyo ve sadece 2.si girebiliyo ama ben 1 ay bekledim bu etkinliği? Peki çare ney 1 ay daha beklemek ya yine giremezsem? işte burada o ilğiyi haketmek için sizlerin bunu göz önüne alıp dülloyu 2.şer grup çekerek 2 gruba karşı veyahut en az 3 grup alarak giderilmesi bu sadece bir örnekti.Anlatmak istediğim bu etkınliklere getirebilecek oyuncunun ilğisini artırabilecek ufak rutuşlar sanırım alt yapı vb.unsurlar bunlara engel değildir .Konuyu bi nebze olsun açıklayabildiysem ne mutlu bana diyor iyi çalışmalar diliyorum.
Düello ve Sancak savaşı etkinliklerinin tur sayıları, katılım sayısına ve klan taraflarının durumlarına göre belirlenmektedir. Bazı sunucularda klan taraf dengesi olmadığından sancak savaşı etkinlikleri 2 turla sınırlandırılmakta , bazılarında ise bu sayı 3 ü hatta nadirde olsa 4 ü bulabilmektedir. Düello konusunda,etkinlik zamanı değiştirilerek yeni bir düzenlemeye gidilebilir.Destek ekibi ile ilgili şikayetleriniz varsa destek iletişim kanalı ile şikayetinizi bildirebilirsiniz. İlgi ve desteğiniz için teşekkür ederiz.
Sizler sadece durumu idare ediyorusunuz bu zaten açıklamarınız belli sancak savaşın 2 tur arz klanı kazandı diye 3.alımı yapmamanız saçmalık öte bi şey değil alın grup sayısı bitene kadar insanlar mağdur olmasın ben 7 ay karakterimde Dülloya giremedim neden giremedim sizin saçma sapan düşüncesiz etkinlik kurallarınızdan ve size verilen haketmediğiniz insiyatif nedeni ile sizlere şunu diyorum rutuş yapın insanları mağdur etmeyin basit dokunuşlar çok mu zor bunu yapmak oyuncuların isteklerini göz önüne alın sizler burada bu görevde bulunubiliyorsunuz bu oyuna gereken ilgi gösteren biz oyuncuların sayesinde ikv'in etkileciyi büyüsünü ve bizi mutlu eden tarafı üzerinden prim yapmayı bırakıp biraz ilgi gösterin şu oyuna aksi taktirde ikv'in etkileyici büyüsü sizlerin ilgisizliğini,duyarsızlığını ve beceriksizliğini ört bas etmekte zorlanacaktır.
sanaGELDİM-IIDENıZII
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Yazımda hakaret argo kelime bulunmamasına rağmen kaldırıldığını gördüm.Beceriksiz olduğunuz kadar da eleştiriye kapalı olmanızda acizliğinizin bir göstergesi.Sert eleştiriler yapıcıdır diye bilirim ama karşımda ki insanlar eleştiriden faydalanma yı değilde eleştiriyi görmezden gelmeyi daha yapıcı buluyo tebrikler ve teşekkürler.
sanaGELDİM-IIDENıZII
+1SANAGELDiM yazdı:Yazımda hakaret argo kelime bulunmamasına rağmen kaldırıldığını gördüm.Beceriksiz olduğunuz kadar da eleştiriye kapalı olmanızda acizliğinizin bir göstergesi.Sert eleştiriler yapıcıdır diye bilirim ama karşımda ki insanlar eleştiriden faydalanma yı değilde eleştiriyi görmezden gelmeyi daha yapıcı buluyor.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- Hsbkee
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Dark Of Soul
Merhaba,
Konu itibari ile İstanbul Kıyamet Vakti oyuncularımız genelleşmiş etkinlik kalıpları ve manuel hale gelen ödül koleksiyonundan sıkılmış gözükmekte. Bunun en güzel telafisi oyuncularımıza süpriz bir etkinlik ve süpriz ödüller olucaktır. Bu konuda yeni bir etkinlik yerine birden fazla etkinlik planlanıp bunu oyuncularımızın ummadığı bir anda oyun içerisinde veyahut forum ve ya uzun zamandır yaptığımız gibi faceebok sayfamızdan yapılabilir. Yeni ve ansızın gelen süpriz bir etkinlik oyuncularımızı hem şaşırtacak hemde meraklandırarak ilgi ve talebin artmasını sağlayacaktır. Bu tür bir etkinlik çizelgesi yürürlüğe sokulabilir. Bu çizelge altında özel bir kaç etkinlik önerisi alabilir hatta bu öneriler doğrultusunda en güzel öneride bulunan oyuncularımıza hediyelerde verilebilir.
İyi forumlar..
(IIxHaLLoWeNxII) (Sancak)
Konu itibari ile İstanbul Kıyamet Vakti oyuncularımız genelleşmiş etkinlik kalıpları ve manuel hale gelen ödül koleksiyonundan sıkılmış gözükmekte. Bunun en güzel telafisi oyuncularımıza süpriz bir etkinlik ve süpriz ödüller olucaktır. Bu konuda yeni bir etkinlik yerine birden fazla etkinlik planlanıp bunu oyuncularımızın ummadığı bir anda oyun içerisinde veyahut forum ve ya uzun zamandır yaptığımız gibi faceebok sayfamızdan yapılabilir. Yeni ve ansızın gelen süpriz bir etkinlik oyuncularımızı hem şaşırtacak hemde meraklandırarak ilgi ve talebin artmasını sağlayacaktır. Bu tür bir etkinlik çizelgesi yürürlüğe sokulabilir. Bu çizelge altında özel bir kaç etkinlik önerisi alabilir hatta bu öneriler doğrultusunda en güzel öneride bulunan oyuncularımıza hediyelerde verilebilir.
İyi forumlar..
Ölüm oyununda salona girdiğimiz an isimler ve karakter şekilleri gözükmeyecek bir altyapı hazırlansın.
Çünkü son 5 seferdir girdiğimde tamamen anlaşmış olanlar kazanıyor, yani sizler emeklere saygı değil hırsızlık yapıyorsunuz.
Grafik ve oyun motoru geliştirici yok sanırsam oyunda zaten, aynı çizgi üzerinde ilerliyorsunuz hiç yoktan etkinlikliklerde düzeltme yapın.
NOKTA!
Çünkü son 5 seferdir girdiğimde tamamen anlaşmış olanlar kazanıyor, yani sizler emeklere saygı değil hırsızlık yapıyorsunuz.
Grafik ve oyun motoru geliştirici yok sanırsam oyunda zaten, aynı çizgi üzerinde ilerliyorsunuz hiç yoktan etkinlikliklerde düzeltme yapın.
NOKTA!
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Selam IIxHaLLoWeNxII,Hsbkee yazdı:Merhaba,
İyi forumlar..
Güzel öneriniz için teşekkür ederiz. Özellikle yaz aylarında uygulanabilir.Diğer etkinlik önerilerinizi bekliyor olacağız. Sevgiler
Selam HaNdSoMe,HaNdSoMe yazdı:Ölüm oyununda salona girdiğimiz an isimler ve karakter şekilleri gözükmeyecek bir altyapı hazırlansın.
NOKTA!
Sizlerinde bildiği üzere, ölüm oyunu bireysel bir etkinliktir. Her zaman belirttiğimiz gibi oyun akışını sizler belirlersiniz. Bizlerde gruplaşma olmadan oynanan oyunlardan yanayız ve ölüm oyununu dilediğiniz gibi oynayabilmeniz adına sadece kural ihlali durumunda müdahalelerde bulunuyoruz. Bu noktada hırsızlık tabiri yakışıksız olmuş:) Güncelleme gerektiren bu öneriniz yakın zamanda gerçekleştirilemeyecek olsa da geliştirici ekibe iletilmiştir. Önerilerinizi bekliyor olacağız, ilginiz için teşekkür ederiz.
Yok bence handsome olmuşZifan yazdı:Bu noktada hırsızlık tabiri yakışıksız olmuş:)
Şimdi ben geçtiğimiz yaz 3 hafta ard arda son 3-4-5 e kaldım fakat geride kalan anlaşmalar(bu anlaşmalar oyuna girmeden önce yapılmış ve bunu etkinlik ekibi rahat farkedebilir.) yüzünden bir başarı sağlayamadım.
Sizinde dediğiniz gibi bireysel olan bir oyun grup halinde olursa bireysel olanların emeklerine YAZIK OLUR!
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
selam
önümüzdeki fan art etkinliklerinde yazı(hikaye,kısa hikaye vb) veya çizgi roman seçenekleri eklenirse güzel olacak diye düşünüyorum.Sürekli çizim ve resim katagorisi üzerine yapılan etkinlikler sadece belli bir kesime hitap ediyor göz önünde bulundurursanız sevineceğiz teşekkürler
önümüzdeki fan art etkinliklerinde yazı(hikaye,kısa hikaye vb) veya çizgi roman seçenekleri eklenirse güzel olacak diye düşünüyorum.Sürekli çizim ve resim katagorisi üzerine yapılan etkinlikler sadece belli bir kesime hitap ediyor göz önünde bulundurursanız sevineceğiz teşekkürler