Kıyamet Mecmua Hk. Duyuru

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Kıyamet Mecmua Hk. Duyuru

Mesaj gönderen Sparineus »

Bu adamların emeği,ikv'ye oyuncu olarak verdikleri emeği biz ne kadar 6.yıl paketi çeksek de yapamayız.Bu adamlar yaptıkları bunca şeyle bile kötü olarak görünüyorsa,''Vay be'' derim sadece.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
V1Pasa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen V1Pasa »

o adam destekten atılsın sonra ne ediyorsanız edin ister oyun kurun ister sayfa açın para kazanın umrumda deyil developerler calışıyor zaten yenilik icin neyin kafasındasınız anlamış deyilim malum bilgi güvenligi önemli adamlarıbıza sahip cıkın :)
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

Selamun aleyküm;

Gerçekten çok ilginç, tebessüm ettim. :) Öncelikle konumuzun amacından sapmadan durumu özetleyeyim.

Evet arkadaşlar, Mustafa ile böyle bir düşüncemiz var. Hedefimiz 1 Nisan'a bir sayı yetiştirmekti ama kısmet olmadı. Bunda benim işlerimin ve yoğun tempomun etkisi çok, kusura bakmayın. Önümüzdeki sayılarda nelere yer vereceğimiz konusunda sizlerin fikrini almayı düşünüyoruz. Bunun için bir anket konusu oluşturmayı hedefliyoruz. Tarihleri net olarak belirlemesek de, 2015'in sonuna kadar 3 sayı çıkarmaya niyetli olduğumuzu söyleyebiliriz. Yeni bir dergi ekibi kurmayı düşünmüyoruz, yine iki kişi halinde bu projeyi yürütmeyi planlıyoruz. Fakat bu sizin fikirlerinize ve önerilerinize kapalı olduğumuz anlamına gelmemelidir. Saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde her türlü eleştiriye ve önerilerinize açığız. Gerek bu konu altından, gerek özel mesaj yoluyla, gerekse farklı iletişim kanallarından bizlere öneri ve eleştirilerinizi iletebilirsiniz.

Gelelim V1Pasa adlı arkadaşın yorumlarına. Seni tanımıyorum, ya da tanıdığım biriysen bile bu forum hesabını bilmiyorum. Geçmiş dönemlerde İKV Destek ekibinde bulunmuşumdur, doğrudur, ki bu çok çok uzun zaman önceydi. Şimdi kalkıp böyle asılsız ithamlarda bulunmanı ve "kapatılması için her şeyi yapacağım" gibi çirkin ifadeler kullanmana anlam veremedim. Burada yürüttüğümüz dergi veya camiaya sunduğumuz yazı, görsel gibi eğlenceli, bilgi dolu paylaşımlarımızı sizlerin gördüğü gibi yetkililerin de gördüğünü unutmamak lazım. Uygunsuz bir şey, veya zararlı bir faaliyet olsa çoktan müdahale edilirdi. Loncalarımızın reklamını yapmamız senin için nasıl bir sorun teşkil etti? Çözebilmiş değilim. Çok istiyorsan bir dahaki sayımızda senin loncanın da reklamına yer veririz, tek sorunun bu ise eğer. Bunun haricinde benimle kişisel bir sorunun var ise, bu konuyu daha fazla kirletmemen ricasında bulunuyor, özel mesaj yoluyla derdini sıkıntını anlatmanı ve çözüme kavuşturma gibi medeni bir davranış bekliyorum senden.

Sevgilerimle, esen kalın.
Resim
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Okudum
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Sonsevdam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Sonsevdam »

V1Pasa sen tam bir peynirsin ya başka bir şey demiyorum
En son AFRASiYAB tarafından 08 Nis 2015 23:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Hakaret içerikli kısım düzeltildi.
Sevdaysa sevda...
Kullanıcı avatarı
V1Pasa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen V1Pasa »

Sonsevdam yazdı:V1Pasa sen tam bir peynirsin ya başka bir şey demiyorum
Şu Adama İşlem Yapın Şahsıma Küfür etmiş Birde Yazıyı silmişsiniz bari işlem yapın
Kullanıcı avatarı
Healingxtouch
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of AnatoliA

Mesaj gönderen Healingxtouch »

Hayırlı olsun şimdiden Beklemedeyiz :)
[LegendOfAnatoliA](ŞİFACI) / [RoAxİoN](SAVAŞÇI) / [RoAxİONn](BÜYÜCÜ)

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön