Arkadaşlar çok tehlikeli bir grup ile karşı karşıyayız. Dün gece saat 2.30 sularında rastladığımız 4 kişiden oluşan gruptan şüpheleniyorum. Gizli bir örgüt olabilirler. Tam olarak ne yapmaya çalıştıklarını anlamaya çalışsam da ortaya bir durum çıkartamadım. Yorumlarınızı bekliyorum.
Edit: Tekrar bu gece saat 3 sularında Karakürk ve etrafında kendileriyle karşılaştım.
Adada tek basima dolaniyordum.farekoye gelmeden ilk terbiyecilere yakin onlara rastladim.4 kisiydiler.Birisi can basiyor dier 3 kisi hunharca savasiyordu.arkadasla takip ettik.Fare koyun ortalarina kadar yaratiklari kesip tekrar geri donduler.Bizde arkalarindan gittik.can basani bizden tilsim istedi bi kac tilsim verdik.Biraz daha ilerledik.Degisik bir yol cizdiler arz kaleden lodos kalenin oralara dogru ilerlediler.Bizde lodos kaleye dogru onlarin arkasindan gizlice gittik.Ondan sonra bu 4 kisiden 2 si aniden kayboldular.can basani ve 1 buyucu taslarin etrafinda dolaniyordu.saat gece 02.15 surlariydi.soruyorum simdi bu saatte bu 4 kisi neyin nesi????????