Atax lerin gerçek yüzü

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Efelerxreis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Atax lerin gerçek yüzü

Mesaj gönderen Efelerxreis »

Evet ataxayyıldız bana gir foruma rezil olduğunu oku dedi.Rezillik bu mu siz bölgeden hep böle şeyler yazıyorsunuz ve oyunda herkez bunlar sadece lafta bşver bunları lodoslar çoğunluk yoksa onlarda biliyor sizi ve diğer loncaları kesemeyeceklerini atax ler çok ezik bi lonca diyorlar.Bunu diyenlerde çok harbi adamlar aman ha sizin saydığınız kişiler.Millet boşver bulaşma onların çenesi çekilmez dio sadece.Ve evet karzmamız 0 çnkü biz kp çarımızı karizma veriyoruz.Buda güsel bi kapak olur size inş.Kendiniz yazıp kendiniz gülmüşsünüz bundan snra bnm tek eğlencemde siz olurnusuz emin olun.Çok konuşmayın bundan snrası icraat olsun lütfen.Ötmemeyi öğrenin.

Efelerxreis
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen olcaytoo »

Efelerxreis yazdı:Evet ataxayyıldız bana gir foruma rezil olduğunu oku dedi.Rezillik bu mu siz bölgeden hep böle şeyler yazıyorsunuz ve oyunda herkez bunlar sadece lafta bşver bunları lodoslar çoğunluk yoksa onlarda biliyor sizi ve diğer loncaları kesemeyeceklerini atax ler çok ezik bi lonca diyorlar.Bunu diyenlerde çok harbi adamlar aman ha sizin saydığınız kişiler.Millet boşver bulaşma onların çenesi çekilmez dio sadece.Ve evet karzmamız 0 çnkü biz kp çarımızı karizma veriyoruz.Buda güsel bi kapak olur size inş.Kendiniz yazıp kendiniz gülmüşsünüz bundan snra bnm tek eğlencemde siz olurnusuz emin olun.Çok konuşmayın bundan snrası icraat olsun lütfen.Ötmemeyi öğrenin.

Efelerxreis

Yav asıl Efeler in ne kadar çapulcu bi lonca olduğu herkesin dilinde adeta Egitlerin devamı gibi ona buna dalıyorsunuz amacınız bizle uğraşmaksa hodri meydan görelim seni kocamış reis
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen daywalker »

yav reis çok güldürüyosun bizi
yan çarla meteordaydım bi baktım efelerin hepsi klandan çıkmış :D
ya madem bu kadar güçlüsünüz neden klandan çıkıyosunuz gelin kesin bizi ;)
biz halen klandayız ama bize bulaşanlar ya klandan çıkıyo ya lodos oluyo :D
bu arada benim hem arz hemde lodos çarım var
senin yazdıklarını söyleyen kimse yok ben iki çarlada oyunda oluyorum
ne lodos klanında ne arz klanında efeler dışında bize laf atan yok ;)
çok konuşma bence maden kendinize bu kadar güveniyosunuz em gelin
daha kaç sefer diycez varsa bizi kesebilcek gücünüz eşit şartlarda 6 ya 6 savaşalım em de
halen daha bunu kabullenemeyip biz sizden güçlüyüz diyosan sadece kendini rezil edersin bunu bilmiş ol

aha buraya yazıyorum yakında bunlarda lodos olur bizden kaçabilmek için :D :D
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
bbswinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bbswinq »

Efelerxreis sen adam hiçmi olmıyacaksın burda iftira atıyosun Ata loncası sizin qibi #@!? ve haysiyetsiz deil 2 yıldır beri var bu lonca sancak sunucusunda ve ne kadar ıyı lonca oldugunu herkez bilir . Efelerxreis ben babıalide Gezinirken, Ataxermana Daldınız bende gördüm ve sizin 37 lwl şifacınızı kesti . Ben şahitim buna adama 6-7 kişi daldınız . Ve o tek 37 lwl şifacınızı kesti görün sizin ezikliginizi . Hea sen bu sancak sunucusunda kendını kral sannedıosn ha ? Koy bakalım kraLLıgını ortaya millete iftira ve , başıboş gezmekle olmuyor bu işleR Reis !!. Ben Byböceqle Efelerxbeyzade Ve Efelerxlordofu Ve seni kac kere kestım . elimde foto war ve fotoyuda en kısa zamanda koyucam . Kimin ezik oldugu görünsün .

Fotografta senin beyzadenın ve Leqend ' in karızmaları 0 neden çünkü Kaç kere kesildiniz . Ata loncasına bunun fotusunu koysana sen ? Reis sana bunu sölylüyorum Git YuvanDa Uyu Aslanları Uyandırma !!

Byböceq
Bloodxswinqxşifa
Tkxxrukio
Bycorey
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

byböceq aman bulaşma sunucuyu başımıza yıkarmış öle diyo :D :D

belki yüzüncüye yazıyorum
sıkıyosa em gelin ;)
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
bbswinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bbswinq »

Hehe kolaysa yıksın sunucuyu basımızada görelim sadece gülüyorum ben bu eziklere :D
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Ben konuyu yazar cikarim bir daha da bisey yazmam diyen adamin cevabi bu ;) 5 dk once dedigi lafin arkasindan gidemeyen ADAM ;) Buyuk kacariz biz sana bizim loncamiza uye alinirken itemine parasina bakilmiyor cunku Insanligina bakiliyor siz anlamazsiniz oyle seylerden baska bi sey ;)

bunu demek cok basit bende karizmam 0 olunca karizma verdim derim dimi oldu bitti yani ;)

Hala cikip meydan okuyorsun diyoruz iste maden gucun var Em ye gel veya savas ama CEVAP BILE VEREMIYOSUN :)
HArbi adam gormesek kandirican yani bizi :D
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

klandan çıktılar korkularına :D :D
çok güçlüler ya ondan çıktılar klandan :D

dün gece arz klanında oyunu bırakıyorum ATA lar bizi hep kesiyo diye ağlıyodu :D
bugünde klandan çıkmış :D
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

Kullanıcı avatarı
Efelerxreis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Efelerxreis »

kupluce yazdı:Ben konuyu yazar cikarim bir daha da bisey yazmam diyen adamin cevabi bu ;) 5 dk once dedigi lafin arkasindan gidemeyen ADAM ;) Buyuk kacariz biz sana bizim loncamiza uye alinirken itemine parasina bakilmiyor cunku Insanligina bakiliyor siz anlamazsiniz oyle seylerden baska bi sey ;)

bunu demek cok basit bende karizmam 0 olunca karizma verdim derim dimi oldu bitti yani ;)

Hala cikip meydan okuyorsun diyoruz iste maden gucun var Em ye gel veya savas ama CEVAP BILE VEREMIYOSUN :)
HArbi adam gormesek kandirican yani bizi :D

Foruma girmem dedim yazar çıkarım dedim işte gelip ötersin rezil oldun diye merak ettim acaba rezil olunacak durum nedir diye geldim baktım rezilliği gördüm kendiniz yazıp kendiniz gülmüşsünüz gayet rezil bi durum hoşuma gitti.ve yorum yazan byböceq abicim seni 65 canla keserken arz sancağa kaçtın muhafızların içine bni muhafızlar kesti bide geldin başıma dedin ki uyanık olcan al sana foto dedin bnde foto aldım mrk etme muhafızların içinde istersen koyar senide rezil edebilirim ki gerek yok zaten rezilliğinizi herkez bilio mrk etmeyin size laf söyleyen herkez size çattığı zaman söledikleri lafların fotosunu koyacağım foruma ama şmdi koymuorum çnkü sizin kadar adi değilim menfaatim için başkasını kurban edeyim hadi son yorumum bnce boş şeyler yazmaın em demişsiniz emede geliriz lonca savaşı demişsiniz ona geldik kestik yine geliriz.Ben size gelmem demedim evet klandan çıktım biz adam kasarken siz gelip 10 kişi tek adamı kesionuz işte bn bu rezillikten dolayı klandan çıktım yoksa toplanır gelir yine sizi keseriz.Ama sizi kesmekten zevk almıorum malesef çok eziksiniz hiç çekişmeli olmuo bn sizi kesmek için adamlarımı sancağa toplamıorum.Szin yanınızda gelen lodosları kesmek için adamlarımı sancağa topluorum.Ben sizi hiç bi yerime takmıorum.Siz kmsiniz ki beni kesme şerefinde bulunacaksınız.Zaman yakın işte o zmn geldiğinde istediğini al arkana gel lonca savaşı diyipte.Ben yine tek gelirim.Sen yine lodoslarla.Yine görüşeceğiz sancağın en Ezik Loncası Atax...

Efelerxreis
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Bi tarafimla guldum sana :)
Em geliriz dedin sonunda dedin :)
Loncayla ayarlicaz takimi , ayarla takimini gorelim marifetinizi ;)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön