ıISAHINIı
- Bleyd
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
ıISAHINIı
Iyi aksamlar arkadaslar, , BLEYD adli büyücüm ve Yadigar adli sifacimdan sonra ıISAHINIı adli savascimlada hic bir alakam kalmamisdir ben oyunu birakdim artik karakterim yok haberiniz olsun. :)) alisverislerde dikkat edin. Tekrar herkese ii oyunlar.
- ozanba9999
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Vuslatt
Re: ıISAHINIı
Allaha Emanet Ol Abi Bundan sonraki hayatında hep şans yanında olsun mutlu olsun hep yüzün unutma bizi
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Hayırlı Olsun :ugeek:
- arzlodoss
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Şava adlı char sana ait neden cevap vermiyorsunDuMaNisTT yazdı:Hayırlı Olsun :ugeek:
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
Bir Arkadaşımın Şavaa (2 a lı) Bir Çarı Vardı Taaa 5 Sene Önce Artık Görüşmüyoruz Kendisiyle Adı Ersendir Kütahyadadır Çok istiyorsan Sosyal Ağlardan Bulabilirsin. :ugeek:arzlodoss yazdı:Şava adlı char sana ait neden cevap vermiyorsunDuMaNisTT yazdı:Hayırlı Olsun :ugeek:
- arzlodoss
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Sen nerelisin afkanlara benzediğini söylemişlerdi seni gayet ii tanıyoeum şavadisko D fwna calıyoedun hatta bana char hediye etmidtin şimdi neden başkasını öne sürüyorsunki şuan hangi charla oynuyoesun yada belkide oynamıyorsun kütahyalı güzel hikaye bana char hediye ettin o derece tanıyorum ama ipini cekme vaktin geldiDuMaNisTT yazdı:Bir Arkadaşımın Şavaa (2 a lı) Bir Çarı Vardı Taaa 5 Sene Önce Artık Görüşmüyoruz Kendisiyle Adı Ersendir Kütahyadadır Çok istiyorsan Sosyal Ağlardan Bulabilirsin. :ugeek:arzlodoss yazdı:Şava adlı char sana ait neden cevap vermiyorsunDuMaNisTT yazdı:Hayırlı Olsun :ugeek:
İlk okulda ki Türkçe hocan turist miydi be mübarek.arzlodoss yazdı:Sen nerelisin afkanlara benzediğini söylemişlerdi seni gayet ii tanıyoeum şavadisko D fwna calıyoedun hatta bana char hediye etmidtin şimdi neden başkasını öne sürüyorsunki şuan hangi charla oynuyoesun yada belkide oynamıyorsun kütahyalı güzel hikaye bana char hediye ettin o derece tanıyorum ama ipini cekme vaktin geldiDuMaNisTT yazdı:Bir Arkadaşımın Şavaa (2 a lı) Bir Çarı Vardı Taaa 5 Sene Önce Artık Görüşmüyoruz Kendisiyle Adı Ersendir Kütahyadadır Çok istiyorsan Sosyal Ağlardan Bulabilirsin. :ugeek:arzlodoss yazdı:Şava adlı char sana ait neden cevap vermiyorsunDuMaNisTT yazdı:Hayırlı Olsun :ugeek:

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- arzlodoss
- Şarapçı'nın Sırdaşı
hayır telden yazdığpın için öyle oldu şımdı yazdıklarım değilde nasıl yazdığımımı sorguluyorsun ?Sparineus yazdı:İlk okulda ki Türkçe hocan turist miydi be mübarek.arzlodoss yazdı:Sen nerelisin afkanlara benzediğini söylemişlerdi seni gayet ii tanıyoeum şavadisko D fwna calıyoedun hatta bana char hediye etmidtin şimdi neden başkasını öne sürüyorsunki şuan hangi charla oynuyoesun yada belkide oynamıyorsun kütahyalı güzel hikaye bana char hediye ettin o derece tanıyorum ama ipini cekme vaktin geldiDuMaNisTT yazdı:Bir Arkadaşımın Şavaa (2 a lı) Bir Çarı Vardı Taaa 5 Sene Önce Artık Görüşmüyoruz Kendisiyle Adı Ersendir Kütahyadadır Çok istiyorsan Sosyal Ağlardan Bulabilirsin. :ugeek:arzlodoss yazdı:Şava adlı char sana ait neden cevap vermiyorsunDuMaNisTT yazdı:Hayırlı Olsun :ugeek:
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
:ugeek:arzlodoss yazdı:Sen nerelisin afkanlara benzediğini söylemişlerdi seni gayet ii tanıyoeum şavadisko D fwna calıyoedun hatta bana char hediye etmidtin şimdi neden başkasını öne sürüyorsunki şuan hangi charla oynuyoesun yada belkide oynamıyorsun kütahyalı güzel hikaye bana char hediye ettin o derece tanıyorum ama ipini cekme vaktin geldiDuMaNisTT yazdı:Bir Arkadaşımın Şavaa (2 a lı) Bir Çarı Vardı Taaa 5 Sene Önce Artık Görüşmüyoruz Kendisiyle Adı Ersendir Kütahyadadır Çok istiyorsan Sosyal Ağlardan Bulabilirsin. :ugeek:arzlodoss yazdı:Şava adlı char sana ait neden cevap vermiyorsunDuMaNisTT yazdı:Hayırlı Olsun :ugeek:
Şavaa= Ersen
Thief = Barış
Warning=Aziz
Salca= Mustafa
Arkadaşlarımdır ve hepsi oyunu bıraktı
Tskxsubay (Kevınnash) (chalikovski) = Benim Fatih.
Bende forumlardayım. Çok ip çekmek istiyorsan beklerim de . Kendine güveniyorsan adını söyleyebilirsin