BLackGezz0 yazdı:Sanırım ben ve arkadaşlarım DİĞER olarak adlandırılan kişilerden oluyoruz Yardım için TÜM LODOS arkadaşlara teşekkürler.
Alp kardeşim biz bu toplanmayı aslında Gök loncasıyla planladık anlaşmalı olarak geldik ve de sizin grup sonradan geldi görevi oluncada pek beklemeden hemen gittiniz yinede yardımlarınız için sağolun...
Tebrikler...Atax loncası olmadan kesilmemeye başladı bize de yarım edin pls:)) babam o gün son gruptaydı (Aydıncık) kesilmemiş dağılmış herkes umarım yardımlarınız devam eder..
Unforxdoctr yazdı:Tebrikler...Atax loncası olmadan kesilmemeye başladı bize de yarım edin pls:)) babam o gün son gruptaydı (Aydıncık) kesilmemiş dağılmış herkes umarım yardımlarınız devam eder..
Kardeş babanı çok severim oyunun saygılı insanlarındadır hatta o gün 20ye ulaşmayı planladık ama ataras yüzünden 18de bırakmak zorunda kaldık ayrıca cuma günü yine kesmeyi planladık velakin bazı çarlarımızın yeşil hidra görevi vardı kadimde bekleyenlerden yardım istedik kimse gelmeyince bizde bize yardım etmeyene biz neden onlar için uğraşalım dedik vede erteledik açıkcası konu budur...
bir tane kadim sonra ecel üreticez benim şifacım yeşilde şuan onun da yeşili var atalar toplansa yeşili olanlara kesilse sonra kadime geçilse iyi olur ben senin nasıl biri oldugunu biliyorum olcay abi izliyorum sonuna kadar sadece atalar durdu zaten
Unforxdoctr yazdı:Tebrikler...Atax loncası olmadan kesilmemeye başladı bize de yarım edin pls:)) babam o gün son gruptaydı (Aydıncık) kesilmemiş dağılmış herkes umarım yardımlarınız devam eder..
Kardeş babanı çok severim oyunun saygılı insanlarındadır hatta o gün 20ye ulaşmayı planladık ama ataras yüzünden 18de bırakmak zorunda kaldık ayrıca cuma günü yine kesmeyi planladık velakin bazı çarlarımızın yeşil hidra görevi vardı kadimde bekleyenlerden yardım istedik kimse gelmeyince bizde bize yardım etmeyene biz neden onlar için uğraşalım dedik vede erteledik açıkcası konu budur...
Ata Farkı Heryerde ...
Paşam yeşil için dışardan desteğe gerek yok lonca olarak biz kendimizde kesebiliriz