İKV Yönetiminin İkinci Seçtiği Fotoğraf
- psyDUCK
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
İKV Yönetiminin İkinci Seçtiği Fotoğraf
Her zamanki gibi can sıkıntısında İKV forumda gezinirken " Sizden Gelenler [Hayatımda İKV Var!] Kazananları Belli Oldu! " başlığına rastladım. Bi bakayım dedim dereceye giren fotoğraflar nasıl. İkinci fotoğrafa bir baktım . Dedim bu oyunda ne cevherler varmış. Emek hırsızlığı yaparak bu fotoğrafı çaldım ve dünyanın en prestijli fotoğraf yarışması olarak kabul edilen " World Press Photo " yarışmasına yolladım. Fotoğrafı Barack Obama ve efsane basketbolcu Micheal Jackson görmüş , çok beğenmişler. Hemen CIA den 7-8 adam gönderip özel güvenlik önlemleriyle birlikte beni ABD ' ye götürdüler. Orada beni ilk karşılayan fotoğraf makinasının mucidi olan italyan asıllı Saitn VİCTOR oldu. Dedi ki bu makinayı yaparken aklıma kimsenin böyle yaratıcı bir fikri olacağı gelmemişti artık ölsem de gam yemem. Ben tabii teşekkür ettim, estağfurullah falan dedim. Sonra oradan Yimpaş Yozgat' ın basketbol sahasına geçtik. Orada Micheal Jackson antreman yapıyordu. Beni görünce antremanı bırakıp hemen koşarak yanıma geldi dedi ki bu fotoğrafı sen mi çektin? Bu yaratıcılık senden mi çıktı? Evet dedim. Helal olsun kardeşim dedi , ben küçükken fotoğrafçı olmak isterdim de babam şarkıcı olmamı istedi bende basketbolcu oldum dedi. Ben tamam dedim. O da iyi dedi. Başarılarının devamını diliyorum dedi. Ben teşekkür ettim. Oradan da ABD başkanı Barack Obama'nın ofisine geçtik. Dedi ki bu fotoğraf ABD ' de büyük yankı uyandırdı. Sizi ABD vatandaşı olarak görmek isteriz dedi. Aylık 300bin dolar maşınız garanti dedi. Bende kabul ettim. Şu an ABD ' nin Texas eyaletindeki 7 yıldızlı bir otelin jakuzisinden bu iletiyi yazıyorum. Teşekkürler İKV, teşekkürler fotoğrafı dereceye sokan GM Zifan , teşekkürler LatveriA. Hepinize tek tek teşekkürler. Bu da dereceye giren fotoğraf : http://i.hizliresim.com/KZNJaA.jpg
Yeni forum hesabım : XXX
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: İKV Yönetiminin İkinci Seçtiği Fotoğraf
Gayet yaratıcı bir çalışma, konu başlığı da zaten ' Hayatımda İKV Var'. Bu göstermiş olduğun resimde de arkadaş onca dersin arasına İKV'yi de sıkıştırarak hayatının bir parçası olduğu süsü vermeye çalışmış. Tekrar tebrik ediyorum arkadaşı buradan.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..