Kazanması sizce tesadüf mü? Buyrun kendisinin 2011 ' deki paylaşımı :
Gm olmadan birkaç ay önce yapılan çekilişi kazanmış. Acaba çekilişi kazandığı için mi GM olmuş yoksa İKV Yönetimiyle arası iyi olduğu için mi çekilişi kazanmış? Tabii siz çekilişi Random.org yardımıyla yapıyorsunuz ama o listeye kimlerin adlarını yazdığınız , random.org'un kimlerin arasından seçim yaptığı meçhul. Çekilişi yaparken ekran videosu alın akıllardaki soru işaretleri kalksın dedim , olmaz dediniz. Neden olmaz sorusuna cevap yok. Ben inanmıyorum o fotoğrafı beğenip paylaşan 600-1000 kişinin isimlerini tek tek listeye yazdığınıza. Onunla uğraşacak bi yetkili yok bu oyunda. Tanıdığınız insanların isimlerini listeye yazıyorsunuz 3-5 bilemedin 10 , onların arasında seçim yaptırtıyorsunuz. Bu Onur Akgül' ün çekilişi kazanması da bunun kanıtı. Şimdi Onur Akgül gelir konuyu kaldırır. En iyi ihtimalle kilitler. Bakalım , görelim...
Tarihe bak diyorum bende GM olmadan önce kazanmış çekilişi. Tesadüf mü acaba? GM olduğuna göre İKV yönetimiyle arası iyidir. Yönetimle arası iyi olduğu için mi çekilişi kazandı acaba yoksa gerçekten tesadüf mü?
Resme bi baktımda Şubat 2011 yazıyor. Kazandıktan birkaç ay sonra gm oldu demişsin. E bu adam geçen sene gm olmadımı kayıt tarihinde öyle yazıyor? Yanlış hatırlamıyorsam eski bilkazanlarda random olayı da yoktu. Bil kazanda kazandıktan 3 sene sonra gm yapıyorlarsa ohoh benim çoktan olmam gerekiyormuş.
Enchanter yazdı:Resme bi baktımda Şubat 2011 yazıyor. Kazandıktan birkaç ay sonra gm oldu demişsin. E bu adam geçen sene gm olmadımı kayıt tarihinde öyle yazıyor? Yanlış hatırlamıyorsam eski bilkazanlarda random olayı da yoktu. Bil kazanda kazandıktan 3 sene sonra gm yapıyorlarsa ohoh benim çoktan olmam gerekiyormuş.
GM olmadan önce forum yetkilisi idi
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden .. Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Enchanter yazdı:Resme bi baktımda Şubat 2011 yazıyor. Kazandıktan birkaç ay sonra gm oldu demişsin. E bu adam geçen sene gm olmadımı kayıt tarihinde öyle yazıyor? Yanlış hatırlamıyorsam eski bilkazanlarda random olayı da yoktu. Bil kazanda kazandıktan 3 sene sonra gm yapıyorlarsa ohoh benim çoktan olmam gerekiyormuş.
LatveriA ' nın forumdaki diğer hesabı herhalde bu Facebook Profiline girersen 2012 de yapılan fuarda yetkili olduğunu , DEVELOPER ' ların yanında boy boy fotoğrafları olduğunu ve muhabbetlerinin çok iyi olduğunu anlayabilirsin