Bu Bir Hatamı ?
Bu Bir Hatamı ?
Eminönündeki Reklam Panosunda Hatamı Var ?

- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: Bu Bir Hatamı ?
galiba öyle olmuş orda kitap kumbara resmi vardıAnaToLia yazdı:Eminönündeki Reklam Panosunda Hatamı Var ?
-
- FareAdam Düşmanı
Panoda bir hata olduğunu sanmıyorum..85. yılı dediğine göre şuan 2008 yılındayız oyuna göre..
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
DoGanSarLi yazdı:Panoda bir hata olduğunu sanmıyorum..85. yılı dediğine göre şuan 2008 yılındayız oyuna göre..
Ottomanxölümsüz anısına
Bu oyunda biz 2012'ye gerçek hayattan önce gireriz. 
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Cumhuriyet Bayramı kutlamarı sırasında Cumhuriyetimizin 85. Yılı kutlu olsun yazılı bir Türk Bayrağı koymuştu sobee.
Sanırım bir hata meydana geldi.
İKV destek'e mesaj atmanı öneririm...
Sanırım bir hata meydana geldi.
İKV destek'e mesaj atmanı öneririm...
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
İkv Destek'e Göndermek İstedim Ama Hata Verıyor. Bildirim Tipini ''Oyun Hatası'' Seçtim ve Biraz Yazı Yazdım Sonra Oyunun Kurulu Olduğu Klasörden ''istanbul_oyun'' adlı dosyayı Upload Ettım Sonrada ''crash.dmp'' Adlı Dosyayı Upload Ettım Gönder Butonuna Bastım Göndermiyor. Upload Edılemedı Diye Hata Veriyor.
GünceLL
İstanbuloyun ve Crash DMP dosyalarını yüklemeden bildirimi dene.AnaToLia yazdı:İkv Destek'e Göndermek İstedim Ama Hata Verıyor. Bildirim Tipini ''Oyun Hatası'' Seçtim ve Biraz Yazı Yazdım Sonra Oyunun Kurulu Olduğu Klasörden ''istanbul_oyun'' adlı dosyayı Upload Ettım Sonrada ''crash.dmp'' Adlı Dosyayı Upload Ettım Gönder Butonuna Bastım Göndermiyor. Upload Edılemedı Diye Hata Veriyor.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı