Yalnızca ZuLFiKaR...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ZuLFiKaR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Qazap

Yalnızca ZuLFiKaR...

Mesaj gönderen ZuLFiKaR »

Kullandığım karaktere ait ismimin tam olarak yazılışı ZuLFiKaR dır.İsim değişikliği hiçbir zaman yapılmamıştır.

Belki gereksiz görülebilir açmış olduğum bu konu ancak uyarılar neticesinde bilgi vermek istedim.Aşağıdakiler haricinde başka bir karakterim yoktur.

ZuLFiKaR Shefa Nefs MeRV Davşanım DRAİLANTUS Cyprus

Bu resimlerini yüklediğim arkadaşım kendisi buldu beni dururken, denk gelecek ya...

Yukarıda belirttiğim karakter isimleri dışında hiçbir karaktere, benim adıma istendiği takdirde eşya ve benzeri malzeme yahut materyal vermeyiniz.

İyi oyunlar.

Resim
Resim
Resim
ZuLFiKaR shefa sağlıkolsun DrAİLANTHUS
İnneddine İndallahil İSLAM...
hayalxgayya
İskele Babası
İskele Babası

Re: Yalnızca ZuLFiKaR...

Mesaj gönderen hayalxgayya »

merve ? döndünmü buralara :)
HaYaLxXxGaYYa,,HaYaLxGaYYa,,Süveyda,,Yakut
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: Yalnızca ZuLFiKaR...

Mesaj gönderen kurtcuozii »

ZuLFiKaR yazdı:Kullandığım karaktere ait ismimin tam olarak yazılışı ZuLFiKaR dır.İsim değişikliği hiçbir zaman yapılmamıştır.

Belki gereksiz görülebilir açmış olduğum bu konu ancak uyarılar neticesinde bilgi vermek istedim.Aşağıdakiler haricinde başka bir karakterim yoktur.

ZuLFiKaR Shefa Nefs MeRV Davşanım DRAİLANTUS Cyprus

Bu resimlerini yüklediğim arkadaşım kendisi buldu beni dururken, denk gelecek ya...

Yukarıda belirttiğim karakter isimleri dışında hiçbir karaktere, benim adıma istendiği takdirde eşya ve benzeri malzeme yahut materyal vermeyiniz.

İyi oyunlar.

Resim
Resim
Resim

Sevgili ZuLFiKaR,

Bir kaç hafta önce oyuna döndüm baya bekledim seni oyuna devam ediyor dediler lakin yeni öğrendiğim kadarıyla karakterini soymuşlar.Gerçekten çok üzüldüm geçmiş olsun dileklerimi iletmekle beraber şuraya döndüğümde seni tekrar görmek isterdim ama işte nasip değilmiş.Senin gibi oyuncuları iki üç hırsız veledin yıldırma politikaları sonucu oyunda tutamamak beni üzüyor.

Sağlıcakla kal . Eski bir dostun ;)
Resim

Afanesiyevo

“Genel Sohbet” sayfasına dön