Klan Değiştirme
Klan Değiştirme
Merhaba, Karakterimin Lonca Puanı oldukca yüksek klan değiştirmek istiyorum loncadan çıkarmadan işlem yapılabiliyormu ve lp kalıyormu acaba bilen var mı. Mesela sunucular arası karakter transferi yaparken loncadan çıkarmadan aktarıyordum lonca puan'ı gitmiyordu.
- Definder
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürler
Re: Klan Değiştirme
Apple44 yazdı:Merhaba, Karakterimin Lonca Puanı oldukca yüksek klan değiştirmek istiyorum loncadan çıkarmadan işlem yapılabiliyormu ve lp kalıyormu acaba bilen var mı. Mesela sunucular arası karakter transferi yaparken loncadan çıkarmadan aktarıyordum lonca puan'ı gitmiyordu.
Merhaba. Çarını doğrudan klan değiştirme kullanarak klanını değişirsen LP düşer çünkü sistem senin klanını değişirken ilk önce loncandan cıkarıyor.
Ama hesabında 3 aylık PLUS ve Çemberli Taş paketi yüklüyse Karakterini loncadan cıkartıp karakterini sil. Ertesi gün ''GÜNCELLEMEDEN'' sonra karakterini geri çek lonca puanın düşmeyecektir bundan sonra klan değişim işlemini yaparsan hiç bir sıkıntı olmaz
Yanlış biliyorsun ;Definder yazdı:Apple44 yazdı:Merhaba, Karakterimin Lonca Puanı oldukca yüksek klan değiştirmek istiyorum loncadan çıkarmadan işlem yapılabiliyormu ve lp kalıyormu acaba bilen var mı. Mesela sunucular arası karakter transferi yaparken loncadan çıkarmadan aktarıyordum lonca puan'ı gitmiyordu.
Merhaba. Çarını doğrudan klan değiştirme kullanarak klanını değişirsen LP düşer çünkü sistem senin klanını değişirken ilk önce loncandan cıkarıyor.
Ama hesabında 3 aylık PLUS ve Çemberli Taş paketi yüklüyse Karakterini loncadan cıkartıp karakterini sil. Ertesi gün ''GÜNCELLEMEDEN'' sonra karakterini geri çek lonca puanın düşmeyecektir bundan sonra klan değişim işlemini yaparsan hiç bir sıkıntı olmaz
Loncadan çıkmadan çarı silecek , ertesi gün loncasız bir şekilde LP si yerinde olacak.Loncadan çıkıp çarı silerse lp si gidiyor.Denenmiştir.
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Merhabalar Apple44;
Bahsettiğiniz hususta mevcut lonca puanınızın %15'inin gitmesini göze almak durumundasınız, bu kaybı yaşamanınız için bir alternatif çözüm mevcut değildir, bilginize sunarım.
İlaveten, konudaki bir takım illegal yollar ile lonca puanının gitmesini engellemeyi tarif eden iletiler silinmiştir. Bu gibi yollara başvurduğunuz takdirde karakterinizde geri döndürülmesi mümkün olmayan çok ciddi sorunlar oluşabilmektedir, geçmişte bunun örneği bir çok kez yaşanmıştır. Bu durumlarda sorumluluğun tamamen tarafınıza ait olduğunu ve bu tür yollara başvuranları tespit ettiğimizde geçmişte cezai işlem uyguladığımızı hatırlatmak isterim.
İyi forumlar.
Bahsettiğiniz hususta mevcut lonca puanınızın %15'inin gitmesini göze almak durumundasınız, bu kaybı yaşamanınız için bir alternatif çözüm mevcut değildir, bilginize sunarım.
İlaveten, konudaki bir takım illegal yollar ile lonca puanının gitmesini engellemeyi tarif eden iletiler silinmiştir. Bu gibi yollara başvurduğunuz takdirde karakterinizde geri döndürülmesi mümkün olmayan çok ciddi sorunlar oluşabilmektedir, geçmişte bunun örneği bir çok kez yaşanmıştır. Bu durumlarda sorumluluğun tamamen tarafınıza ait olduğunu ve bu tür yollara başvuranları tespit ettiğimizde geçmişte cezai işlem uyguladığımızı hatırlatmak isterim.
İyi forumlar.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!