İsimlerde harflerle oynanarak yazılan nicklerden hoşlandığımı söyledim ama bu nicklerin de arasında bariz bir fark olmalı. Yani sen bir EfsunkarMEHMET ve efsunkarMEHMET isimli iki hesap kurarsan insanlar bunların farklı hesaplar olduğunu anlayamazlar. Yani büyük bir değişiklik yapman gerek. EFSUNKARmehmet , EFSUNkarmehMET , efsunKARMEHmet gibi gibivahdet yazdı:efsunkarMEHMET
İlk harf küçük olsa böyle hoş durur mu? Büyücüyü böyle yapacaktım ama son anda fikir değiştirip ilk harfini büyük yapmıştım. İmzadaki gibi.
İsim önerisi
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
Re: İsim önerisi
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Farklı hesaplar olduğunu anlamalarını istemiyorum zaten. Benim aynı kişi olduğumu anlasınlar. Şimdi çarım adı lodossifacisi olduğu için tanımıyorlar.firaridadas yazdı:Yani sen bir EfsunkarMEHMET ve efsunkarMEHMET isimli iki hesap kurarsan insanlar bunların farklı hesaplar olduğunu anlayamazlar. Yani büyük bir değişiklik yapman gerek.
Sen yada ben seni yanlış anladım heralde
- DxNxZ
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Mustafa Kemal Atatürk
Kendi izlenimime göre ilk harf küçük olduğu zaman bana göre hiç şık durmuyor naçizane fikrim EfsunkarMEHMET in sonuna büyük bir ı harfi koy diycem ama onuda yakıştıramadım şimdi
bu isin harbiden çok hoş kendi nickimde olan bir şey söyleyim o zaman önce küçük ı sonra l sonra büyük I şu şekilde "ılIEfsunkarMEHMETIlı" burada l kuyruklu olduğu için olmadı sanırım ama umarım anlatabildim eğer olmadıysa foto atabilirim imzamda 2 küçük ı var onun biri l olcak işte 
- DxNxZ
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Mustafa Kemal Atatürk
Karakter sınırlamasını bilmiyordum ama onlarda olur ufak bir değişiklik ama bence göze hoş geliyor ve seni kolayca tanırlar 
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
ıEfsunkarMEHMETıDxNxZ yazdı:Karakter sınırlamasını bilmiyordum ama onlarda olur ufak bir değişiklik ama bence göze hoş geliyor ve seni kolayca tanırlar
IEfsunkarMEHMETI
Sence ilki mi 2.mi
-
- FareAdam Düşmanı
MehmetTheWitcher, bak fena durmadı adı güzel
GWYNBLEIDD gelmeden.EklentiPaketi yazdı:MehmetTheWitcher, bak fena durmadı adı güzel