Suçlama
Suçlama
Oyundaki Kızılölüm ve TheDifference isimli karakterlerin bana hırsızsın diye suçmalada bulunuyor ve başka kişilerinin karakterlerini benim olarak gösteriyor tek çarımın adı MrSPEAR eğer sunucuda hırsızlıgımı görenler olduysa bu konu altına atsın sunucu değiştircem.
MrSPEAR MrMaRTiNeZ
Re: Suçlama
Bahsettiğin çarlar ile alakam yok baştan onu söyleyeyim. Doğruyu söylemek gerekirse hırsızlığını görmedim duymadım. Şunu söylemek istiyorum ikinizinde oyuncu kişiliği aynı özellikle sen ws atmadan ws de 5-0 yendim diyen veletsin önce kendini temizle sonra millet bana iftira atıyor de şu oyunda ne çocuklar gördüm seviyesi 30-40 yaşında adam zannedersin ama sen resmen çocuksun şimdi git ve oyununu oyna kimseyede sataşma abisi ok mi
- Ssaqula
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Diriliş Ertuğrul
O şahıs banada hırsız dedi. Kanıt varmı deyince sadece susuyor tüm iftiracılar gibi. Ciddiye alan yok onu da onun gibileri de, dert etme.
Kim Allah’a kavuşmayı severse, Allah da ona kavuşmayı sever.
Hz. Muhammed (s.a.v)
İnsanları düzeltebilmeniz için önce kendinizi ıslah etmeniz gerekir.
Hz. Ömer (r.a)
2009...
Hz. Muhammed (s.a.v)
İnsanları düzeltebilmeniz için önce kendinizi ıslah etmeniz gerekir.
Hz. Ömer (r.a)
2009...
- VoLKaNNuRi
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: New World Order
Biri hakkında iyi ya da kötü bir eleştiri yapacaksan delikanlı gibide kim olduğunuda belirteceksin. Belirteceksin ki kim kime ne demiş herkes bilsin. Eğer o kadarcık bile cesaretin yoksa buraya yorum yapıp milletin kafasını bulandırma.zxcvzxcv yazdı:Bahsettiğin çarlar ile alakam yok baştan onu söyleyeyim. Doğruyu söylemek gerekirse hırsızlığını görmedim duymadım. Şunu söylemek istiyorum ikinizinde oyuncu kişiliği aynı özellikle sen ws atmadan ws de 5-0 yendim diyen veletsin önce kendini temizle sonra millet bana iftira atıyor de şu oyunda ne çocuklar gördüm seviyesi 30-40 yaşında adam zannedersin ama sen resmen çocuksun şimdi git ve oyununu oyna kimseyede sataşma abisi ok mi
- VoLKaNNuRi
- Işık Hanım'ın Elemanı
Ayrıca NWO loncamızdan herhangi bir üye hakkında yalan yanlış söylemlerde bulunan zavallılara hitaben söylüyorum: İftira atacağınıza, kanıtlarınız varsa onlarla iddialarınızı destekleyin. Eğer bir hırsızlık durumu olursa ve bu kanıtlanırsa; loncamızdaki ilgili çar veya çarları -kendi çarlarımda dahil- SİLERİZ. Eğer attığınız iftiralarınızı destekleyecek kanıtlarınız yoksa siz çarlarınızı silersiniz(Yerse tabi). HODRİ MEYDAN!
- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Bu oyunda bana bile hırsız diyen insanlar oldu 8 yıldır bu sunucuda aynı isimde olduğum halde boşverin salın gitsin 
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
Iftira atıp yalan yanlış konuşan sizin loncanızdır. Ben lııKIZILKANATııl şimdi buraya benim sizlerle attığım ws varsa atın bekliyorum. Ha birde 5-0 dı galiba, Benim oyunda Ws atmadığımı bilen biliyor. Ben sadece savaş yaparım ve kesilirim. Size göre savaşmak ws sayılıyor galiba elinizdeki olmayan fotoları bekliyorum. HODRİ MEYDANVoLKaNNuRi yazdı:
Ayrıca NWO loncamızdan herhangi bir üye hakkında yalan yanlış söylemlerde bulunan zavallılara hitaben söylüyorum: İftira atacağınıza, kanıtlarınız varsa onlarla iddialarınızı destekleyin. Eğer bir hırsızlık durumu olursa ve bu kanıtlanırsa; loncamızdaki ilgili çar veya çarları -kendi çarlarımda dahil- SİLERİZ. Eğer attığınız iftiralarınızı destekleyecek kanıtlarınız yoksa siz çarlarınızı silersiniz(Yerse tabi). HODRİ MEYDAN!
- VoLKaNNuRi
- Işık Hanım'ın Elemanı
Son yazdığımdan yaptığın anlıntıyı sana hitaben yapmamıştım, farkındaysan hırsızlık vb. durumlardan bahsetmişim ve sen niye üstüne alındın orasıda ayrı bir komiklik.
Vs mevzusuna gelirsek neyden bahsettiğini bilmiyorum bile. Bir kişi ile sorunun varsa bunu onunla çözmeyi dene, bir kişi ile girdiğin "Kesildin-kestin" mevzusu için mevzudan haberi bile olmayan loncadaki diğer üyelere laf atman senin çocukluğunu gösteriyor. Ayrıca 1 kişi ile yaşadığın/yaşamadığın mevzudan dolayı diğer lonca üyelerinide zan altında bırakıp hakaret ettiğin için seni daha fazla muhattaba almak istemiyorum, böyle çocukca meseleler için bana ağlayıp sızlama.
Vs mevzusuna gelirsek neyden bahsettiğini bilmiyorum bile. Bir kişi ile sorunun varsa bunu onunla çözmeyi dene, bir kişi ile girdiğin "Kesildin-kestin" mevzusu için mevzudan haberi bile olmayan loncadaki diğer üyelere laf atman senin çocukluğunu gösteriyor. Ayrıca 1 kişi ile yaşadığın/yaşamadığın mevzudan dolayı diğer lonca üyelerinide zan altında bırakıp hakaret ettiğin için seni daha fazla muhattaba almak istemiyorum, böyle çocukca meseleler için bana ağlayıp sızlama.
Konu sadece hırsızlık değil farkındaysan iyi oku yalan yanlış söylemlerden bahsettim sen konuyu açan kişiye sor bakalım ZaMaNYoLCuSu ile ws attın mı diye ? bakalım ne cvp verecek ama o çocuk defalarca yazdı bana yendim diye ve bana ws fotosu atsın çarlarımı silmeye hazırım. Gelelim çocukça mevzulara Sen kimsin ki sana ağlayıp sızlayacağım? Hele bi yaşını yazda bilelim kim çocuk kim değil? Şimdi burada loncanın elemanı ''bana iftira atıyorlar'' diye ağlaşıyor. Sadece bununla sınırlı değil sende işin içindesin geçmişi ne çabuk unutuyorsunuz? Sizin yüzünüzden 3 gün sus yedim. Birde benimle muhattap olamazmış hadi len ordan Sizleri adam yerine koyan yok zaten, Şimdi önce kendi arkanıza dönünde bakın ne var sonra başkalarına mana bulun ''iftira atıyorlar'' Başta da söylediğim gibi hırsız diyen kişiyle alakam yoktur. Ve o iftira atanlara ne kadar kızdığımı bu yazıyı okuyunca anlarsınız.VoLKaNNuRi yazdı:Son yazdığımdan yaptığın anlıntıyı sana hitaben yapmamıştım, farkındaysan hırsızlık vb. durumlardan bahsetmişim ve sen niye üstüne alındın orasıda ayrı bir komiklik.![]()
- VoLKaNNuRi
- Işık Hanım'ın Elemanı
Konuyu açan arkadaşımın seninle ilgili bir şey yazmadığı açıkca ortada. Yaran varmış gocunmuşsun konuya atlamışsın
Zamanyolcusu demek şimdi hatırladım seni
Şu kesilip kesilip pes etmeyen genç
Gerçekten muhattaba alınacak birisi değilsin. Lütfen daha fazla ağlayıp sızlama. Ben ilgili arkadaşa söylerim seni bir daha kesmez.