Peerless ve İnspector çarları bana aittir. Eskilerden, ancak sürekli bırakıp başlayanlardan olduğum için beni fazla tanıyan olmaz. Oyundan ziyade abilerimi ,ablalarımı, kardeşlerimi özlediğim için oyuna geri dönmüş bulunmaktayım. Az çok beni tanıyanlar hatırlayanlar içinde çarların el değiştirmediğini belirtmek amacıyla başlangıcı forumda atıyorum şimdiden herkese iyi oyunlar
YENİDEN )
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Osmanlı Devleti
YENİDEN )
Selamlar,
Peerless ve İnspector çarları bana aittir. Eskilerden, ancak sürekli bırakıp başlayanlardan olduğum için beni fazla tanıyan olmaz. Oyundan ziyade abilerimi ,ablalarımı, kardeşlerimi özlediğim için oyuna geri dönmüş bulunmaktayım. Az çok beni tanıyanlar hatırlayanlar içinde çarların el değiştirmediğini belirtmek amacıyla başlangıcı forumda atıyorum şimdiden herkese iyi oyunlar
Re: YENİDEN )
Seni demin oyunda gördüm büyücü hesabında , düşündüm uzun zamandır gözükmüyordu diye.Az ökse almadık senden 
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Osmanlı Devleti
Re: YENİDEN )
İşten güçten vakit buldukça girmeye çalışacağım )