Guncelleme
Guncelleme
Oyuna Yeni Bir Guncelleme Gelecek mi Gelirse Ne Zaman Gelir Ilerde Tilsim Fiyatlari Azalir mi
Cixybaba 49
Abinizz 36
Support 30
Dembaba 1 (Isim Degistirme Hakki Icin Bekliyor
Abinizz 36
Support 30
- aytacc
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
Re: Guncelleme
yazın gelir büyük ihtimal kimse bi açıklama yapmıyor ama gelir yani elbet
ıIıAYTAÇıIı# M İ R
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Gelmesi mümkün değil, geliştirici ekipte iki satır kod yazacak adam yok.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Mobilsorun Abi Sana 1 ö.m. ATTIM ama gormedin Sanirim
Cixybaba 49
Abinizz 36
Support 30
Abinizz 36
Support 30
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Nisan 31.en geç Haziran 31 de gelecek
- yusufcan211
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Dost Kervanı
bunu söyleyen arkadaş siz ikv nin yıl dönümde yenilik gelecek diyenler değilmisinizkordugum yazdı:Nisan 31.en geç Haziran 31 de gelecek

İmza:GWYNBLEIDD
Bu arkadaş bot lütfen mesajları alıntılamıyalım.yusufcan211 yazdı:bunu söyleyen arkadaş siz ikv nin yıl dönümde yenilik gelecek diyenler değilmisinizkordugum yazdı:Nisan 31.en geç Haziran 31 de gelecek
Benden önce yazmış arkadaş. İKV'nin sözde geliştirici(!) ekibi içerisinde bir kişi varsa o da oralarda takılmak için vardır. TTnet geliştirici ekip kurmadığı sürece ki o da çok düşük bir ihtimal, bu oyundan gelişim beklemeyin. Ahanda buraya yazıyorum en az 3 yıl yenilik yok. Siz takılın buralarda.mobilsorun yazdı:Gelmesi mümkün değil, geliştirici ekipte iki satır kod yazacak adam yok.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
Millet uzaya çıkıyor 3 seneye bu oyun mu kalır ?kfat4 yazdı:Benden önce yazmış arkadaş. İKV'nin sözde geliştirici(!) ekibi içerisinde bir kişi varsa o da oralarda takılmak için vardır. TTnet geliştirici ekip kurmadığı sürece ki o da çok düşük bir ihtimal, bu oyundan gelişim beklemeyin. Ahanda buraya yazıyorum en az 3 yıl yenilik yok. Siz takılın buralarda.mobilsorun yazdı:Gelmesi mümkün değil, geliştirici ekipte iki satır kod yazacak adam yok.
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
La ben daha merdivenleri zor çıkıyom nettin gardaşDawnguard yazdı:Millet uzaya çıkıyor 3 seneye bu oyun mu kalır ?kfat4 yazdı:Benden önce yazmış arkadaş. İKV'nin sözde geliştirici(!) ekibi içerisinde bir kişi varsa o da oralarda takılmak için vardır. TTnet geliştirici ekip kurmadığı sürece ki o da çok düşük bir ihtimal, bu oyundan gelişim beklemeyin. Ahanda buraya yazıyorum en az 3 yıl yenilik yok. Siz takılın buralarda.mobilsorun yazdı:Gelmesi mümkün değil, geliştirici ekipte iki satır kod yazacak adam yok.![]()
Kuzen yazmış onu kb qhardeşyusufcan211 yazdı:bunu söyleyen arkadaş siz ikv nin yıl dönümde yenilik gelecek diyenler değilmisinizkordugum yazdı:Nisan 31.en geç Haziran 31 de gelecek