İŞİNİZİ DÜZGÜN YAPIN
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehitler Ölmez
İŞİNİZİ DÜZGÜN YAPIN
Artık işinizi düzgün yapma vaktiniz gelmedimi Yönetim ? 16.03.2015 16:44 karekterim sus yiyor 23.03.2015. 17:00 oldu halen karekterım açılmadı işinizi zamanında yapmayı ögrenın artık boş muhabbet yapacagınıza.
Ahmet Kaya'nın dediği gibi; Yaşayanlar bir gün ölür elbette, Ağlayanlar bir gün güler elbette, Kısa çöpte uzun çöpten hakkını alır elbette..
deLiyüReK.
HellGuarD.^
deLiyüReK.
HellGuarD.^
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: İŞİNİZİ DÜZGÜN YAPIN
hayırdır nere 1 gün var ? 8 gün mü yedimki 1 gün olsun 16 sına yedim 23 ü halen acılmadı 16 sını saymıyorum zaten 17.18.19.20.21.22.23 kaç sayıyon sen ? 
Ahmet Kaya'nın dediği gibi; Yaşayanlar bir gün ölür elbette, Ağlayanlar bir gün güler elbette, Kısa çöpte uzun çöpten hakkını alır elbette..
deLiyüReK.
HellGuarD.^
deLiyüReK.
HellGuarD.^
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Öyle bir saçmalık yok günü dolmuş ellede yapılan bişi birader 2. konu güncelleme ile alakasıyok devamlı acılan bısı ama kendılerı tınlamıyorlar zaten oyunun hali belli adamlar para derdinde
deLiyüReK.
HellGuarD.^
deLiyüReK.
HellGuarD.^
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Geçmiş olsun kardeş suçun neydi de 1 hafta susturma yedin acaba ?
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
16.03.2015 de ceza alıyorsun, 17 , 18 , 19, 20, 21 , 22 , 23.03.2015 saat kaç gibi ceza aldıysan cezan bitecektir. (7 Gün ceza aldığını varsayarsak) Konu başlığına da değinmek istiyorum alınan ceza ne kadar doğru ki ceza ile alakalı olmayan bir gecikmeyi düzeltmeleri için sitem ediyorsun? Bence senin de düzgün yapmak gereken şeyler var.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
benim yapcak bişiyim yok onların var arkadaşım bu konu acıldıkdan 1 saat sonra karekterın sus açılıyo karekter 16.44 de acılması gerekırken 17:45 de acılıyo ? bunu sebebi ihmalliktir boşa boş muhabbet yapma bana herzamanki yaptıkları şey ilgisizlik..
deLiyüReK.
HellGuarD.^
deLiyüReK.
HellGuarD.^
Karakterinizin cezası sona erdiğinde ceza almış olduğunuz tarih ve saatte açılmaktadır. Ayrıca cezalar elle değil sistem tarafından otomatik olarak açılır. Bu tür durumlarda Destek iletişim' e başvuru yaparak cezanızın bitiş tarihini öğrenebilirsiniz.
Bilginize.
Bilginize.