Bugün forumda rütbelere göz atarken birşey dikkatimi çekti.Rütbeler oyundaki görev ve bölgelerin sırasıyla gidiyor.Yani örneğin salgın koruyucusu rütbesinden başlayıp ırklara kadar devam ediyor.Mantıklı ve hoş düşünmüşler fakat gözüme çarpan bu değil.Rütbeler ilerlerken ırklardan sonrası da var.
Şimdi kafama takılan bir soru var :
-Eskiden yani hol çıkmadan önce çt çıkmadan öncede buralarla ilgili rütbeler varmıydı.(Eskiden beri forumda bulunanlar cevap verirlerse sevinirim)
Çünkü eğer böyleyse gelecek fazla bi güncelleme kalmadı demektir.
Bu arada eğer rütbelerin bulunduğu konunun ssini ya da linkini atabilirseniz sevinirim ben atacaktım ama mobildeyim ve anlayamadığım pek çok sorun çıktı. İyi forumlar.
Forum rütbelerine bakarken ...
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Forum rütbelerine bakarken ...
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Eskiden böyle rütbeler yoktu , getirildiği zaman gelmesi planlanan güncellemelere görede rütbeler konulmuştu.Ancak artık gelmeyeceğine göre o rütbeler sadece forumda kalacak.
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Bunlar tamamen kafadan sallamadır uydurmadır oyunla alakası yok levellere göre ufak bir şekilde bağdaştıralavilir
Kissless'in Lanetlisi gözüme çarptı...
Nefer!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Bu forumda yoktu . Eski forumda rütbeler vardı o zmnlar mynet ikv olarak geçiyordu, oyunun mynete bağlı olduğu zamanlardı.
- xKABADAYI
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
güzel bı düşünce
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
forum hesaplarının oyun hesaplarıyla eşzamanlanması güzel olurdu, forumdaki rütbeye göre oyundaki mesajlaşma paneline vs ayrıcalık kazandırılabilmesi hoş düşünce.
soruna gelince, forum rütbelerinin tam ne zaman eklendiğini bilmiyorum ama hatırladığım kadarıyla çemberlitaş ya da ırklar gelmeden önce forumda böyle rütbe sistemi yoktu. eğer oyuna yeni hikayeler görevler vs eklenirse foruma da bunun yansıyacağını düşünüyorum. tabi bana soracak olursanız oyuna yeni bir eklenti falan gelmeyecek. bir para babasının oyunu satın alıp bir ekip kurup ilk zamanlardaki gibi geliştirmeye çalışmadığı takdirde. aksi halde en büyük yenilik bir etkinlik tarzında olur
soruna gelince, forum rütbelerinin tam ne zaman eklendiğini bilmiyorum ama hatırladığım kadarıyla çemberlitaş ya da ırklar gelmeden önce forumda böyle rütbe sistemi yoktu. eğer oyuna yeni hikayeler görevler vs eklenirse foruma da bunun yansıyacağını düşünüyorum. tabi bana soracak olursanız oyuna yeni bir eklenti falan gelmeyecek. bir para babasının oyunu satın alıp bir ekip kurup ilk zamanlardaki gibi geliştirmeye çalışmadığı takdirde. aksi halde en büyük yenilik bir etkinlik tarzında olur
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb