Merakla beklenen İKV SOHBETLER BÖLÜM #3 - ÖZEL BÖLÜM yayınlandı!
Daha önceden duyurusunu yaptığımız bu bölümde eski oyun yetkilisi ile gerçekleştirdiğimiz sohbette bilmediğiniz ve merak ettiğiniz bir çok sorunun yanıtını bulabilirsiniz.
-Skype adresiniz'i İKV Fan ,Resmi Sitemiz ve ya Lonca Munzur sayfasına mesaj atarak katılabilirsiniz.
Katılımcılara belirli gün ve saat verilip verilen saatler doğrultusunda iletişim kurup yayını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.
Abone olmak ve diğer videoları izlemek için Tıklayın. Lonca Munzur Resmi Facebok Sayfası İçin Tıklayın. Lonca Munzur Resmi Sitesi İçin Tıklayın.
NOT: Bu yayında video bulunmamaktadır. Sadece youtube'daki görsel videomuzu yani İKV SOHBETLER bölüm 1 i ,internette gezinerek veya oyun oynayarak SADECE DİNLEME gibi bir lükse sahipsiniz bu sayede hem işinizden hem zamanınızdan vakit çalmamış olucaz. Tıpkı radyo gibi düşünün. En yakın zamanda tüm arkadaşlarımızı aramızda görmek isteriz.
Sohbeti sonuna kadar dinledim. Konulari cok karmasik sormussun. Yani bir konudan bahsedince hic alakasi olmayan baska bir sey sormussun. Yani cok cok amatorce olmus. Bu arada konuk ettigin kisi herhahangi bir isim vermemis, belki sokakta buldugun bir kisiyi getirdin ne bilelim biz. Alti ustun bir oyun, bu kadar korkmaya gerek yok.
ERROR yazdı:Sohbeti sonuna kadar dinledim. Konulari cok karmasik sormussun. Yani bir konudan bahsedince hic alakasi olmayan baska bir sey sormussun. Yani cok cok amatorce olmus. Bu arada konuk ettigin kisi herhahangi bir isim vermemis, belki sokakta buldugun bir kisiyi getirdin ne bilelim biz. Alti ustun bir oyun, bu kadar korkmaya gerek yok.
Bence gayet hoş daha iyi yapabileceksen yap at sonra yap bu eleştirileri emeğe saygı biraz.
ERROR yazdı:Sohbeti sonuna kadar dinledim. Konulari cok karmasik sormussun. Yani bir konudan bahsedince hic alakasi olmayan baska bir sey sormussun. Yani cok cok amatorce olmus. Bu arada konuk ettigin kisi herhahangi bir isim vermemis, belki sokakta buldugun bir kisiyi getirdin ne bilelim biz. Alti ustun bir oyun, bu kadar korkmaya gerek yok.
Bence gayet hoş daha iyi yapabileceksen yap at sonra yap bu eleştirileri emeğe saygı biraz.
Neden bu kadar yandinki ? Ben dusuncelerimi soyledim. Hem ben daha iyisini yaparim diye bir syolemedim. Sende yorumunu yaziyorsun, iyi veya kotu. 2 dk insan taklidi yap.
Neden bu kadar yandinki ? Ben dusuncelerimi soyledim. Hem ben daha iyisini yaparim diye bir syolemedim. Sende yorumunu yaziyorsun, iyi veya kotu. 2 dk insan taklidi yap.
Sadece düşüncemi yazdım ve içinde hakaret olmayan bi eleştiri yaptım neden hemen çirkinleşiyorsun?
Profesyonel yayıncı değiliz arkadaşlar.Hem kendi fikirlerimizi söylemek için hemde siz değerli ikv oyuncularına söz hakkı vermek, ikv oyuncularından gelen soruları cevaplamak, fikir ve görüşlerinizi almak, dertleşmek ve ikv hakkında birçok şeyi konuşmak içinAmatörolarak yayınımızı sizlere sunuyoruz. Bunun bilgisini daha öncede ek açıklama kısmında vermiştik. Konuklarımız''isim açık yada kapalı kalsın''demeleri halinde, ona göre hareket ediyoruz. İçeriklerde ise klasikleşen dediğimiz birkaç soru var onlar her bölümde sorulur. Onun dışında herkes kendisinden ,anılarından birşeyler anlatır. Ve son olarak da yayın içinde İkv oyuncularından gelen sorulara cevap vermeye çalışıyoruz. Yayınımız Planlı değilDOĞAÇLAMA bir projedir.Bu yüzden her bölümde farklılık oluyor ve önümüzdeki birçok bölümde ilgi görecektir diye düşünüyoruz. Sizler sayesinde profesyonel seviyeye kadar ilerleyeceğimiz günler de gelecek inşallah. Sevgi ve saygılarımızla..
Öncelikle Hakan kardeşim emeğine sağlık her projede ayrı ayrı ip uçları önemli detaylara sahip oluyoruz. Umarım diğer projeler gibi kursakta kalmaz. Uzun bir devamlılık olur İnşallah. Bu arada senle Skype de konuşucaklarımız vardı unutmadım sanma en kısa zamanda paslaşalım